Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

МЕСЕЧНИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР: Биће успона и падова, а ова четири знака биће успешнија него икада!

Кинески хороскоп за новембар само за четири знака предвиђа да ће "цветати руже", остали морају да се причувају проблема!

1635414831_kineski-horoskop.jpg
Фото: схуттерстоцк
Oglas

Пацов

На послу ће бити доста проблема, али ви нећете бити директни узрок. Ипак, на вама ће бити да их решавате. Добро се пазите људи с којима радите, неко од њих је можда љубоморан на вас. Могуће је да ће вас сви ти недовршени задаци и стрес помало успорити и онерасположити, али будите позитивни, све ће се то решити.

Прочитајте још: СУНЦЕ У ШКОРПИЈИ ДОНОСИ ОГРОМНЕ ПРОМЕНЕ! Три хороскопска знака чека НЕВЕРОВАТНА СРЕЋА до 22. новембра!

За новац није одличан месец, па је боље да приштедите. Новембар вам у љубави не доноси ништа ново, ако сте у вези, све ће ићи глатко, ако нисте, особе које упознајете у новембру нису вредне ваше дугорочне пажње.

Биво

За Бивола је ово одличан месец! Инвестиције које сте направили ће се коначно вишеструко вратити, и на крају новембра ћете "пливати" у новцу! Могуће је да ћете започети некакво усавршавање својих вештина, које може да вам се исплати у виду унапређења или чак понуде за бољи посао. Али пазите, планирајте шта ћете с новцем јер ће децембар бити препун трошкова. Ако нисте у вези, средина новембра је тренутак када можете да упознате занимљиву нову особу. Да ли ће вам одговарати? Прочитајте ко су најгори парови хороскопа!

Тигар

Пазите на здравље јер сте уморни и помало без енергије, не смете да дозволите да вас у овом месецу обори нека прехлада или слично јер ћете је тешко поднети. Није добар месец за ризиковање с новцем, будите опрезни и сачекајте децембар. Када је посао у питању, биће гужве, али ослоните се на савете старије особе с којом радите, биће вам драгоцени!

Прочитајте још: Зашто се РАЗВОДЕ хороскопски знакови? Риба живи да вас воли, Девица тражи чист рачун, а један знак је ВОЈНИК у браку

Зец

Одличан месец за Зечеве који нису у вези! Биће просто неодољиви супротном полу и могуће је да ће започети авантуру која може да прерасте у озбиљну љубав. Зечеви који јесу у вези уживају у романтици и малим знацима пажње који их додирују право у срце.

На послу ће бити изазова и стреса, па припазите и на то како се осећате, могуће је да ћете бити уморни и нервозни.

Змај

Звезде нису на вашој страни када су паре у питању, па није добар месец за веће куповине. Али у љубави, све цвета! Имате много самопоуздања због чега ћете се одважити на један храбри корак када је љубав у питању. На послу проблем за проблемом, али испливаћете, не дозволите да вас дотуче неспособност других људи. Породични и пријатељски односи су у фокусу овог месеца, могуће је да ће се разрешити неки проблем који вас мучи месецима уназад. Прочитајте и који знаци крију осећања!

Змија

Новембар је одличан за млађе Змије, јер им доноси успех и напредак у каријери. Ако планирате селидбу, новембар је тренутак када су звезде на вашој страни уколико тражите стан. Припазите на исхрану јер су могући проблеми са стомаком, али зато дајте себи одушка и испланирајте макар викенд ван града, пријаће вам да се искључите из свега. У љубави су могући велики неспоразуми, било да сте дуго у браку или кратко у вези.

Коњ

Лош месец за овај знак кинеског хороскопа, никако немојте доносити велике и важне одлуке. Односи с људима су затегнути на свим пољима, као да нико не разуме шта говорите и шта желите, због чега не можете да нађете заједнички језик ни с људима с којима се иначе лепо слажете. То ће се одразити на посао, али и на љубав. Тек у последњој недељи новембра, све ће се изгладити и моћи ћете поново да "дишете".

Овца

Није добар месец за љубав и односе с другим људима, нарочито с породицом. Као да ви желите једно, а сви око вас нешто друго, и то се види. Очекујте разговоре који се не завршавају онако како сте замислили, изненадне "нападе" из околине, али све ће то потрајати само током прве половине месеца. Важно је да не дозволите да вас то превише оптерети и да се опустите кад год можете. Други људи ће заборавити на ваше несугласице, а ви не би требало да ноћу лежите будни и размишљате о њима. Прочитајте који су најтежи знаци хороскопа!

Мајмун

Сјајан месец за вас, посебно када су у питању љубав и новац! На романтичном плану, односи с партнером су одлични, све пуца од љубави и хармоније. Финансије су вам такође беспрекорне, могуће је да ћете предузети и мали ризик који ће вам се лепо исплатити. Здравље је такође добро, али припазите шта једете, могућ је мали вишак килограма који ће вас нервирати, па се крећите више.

Петао

Месец пун успона и падова за ваш знак. На послу ћете морати врло напорно да радите да бисте остварили резултате и истакли се пред крај године. Желите боље услове, али осећате да није тренутак да их тражите. Запните у новембру и покажите шта све можете! У љубави, могући су неспоразуми али је такође могуће да ћете их ви узроковати нечим што сте изговорили у непажњи.

Пас

Проблеми у љубави за ваш знак обележиће новембар. Деловаће вам као да излаза нема, али звезде кажу да је сада тренутак за рашчишћавање односа који се већ дуго "кувају" и оптерећују вас. Могући су чак и раскиди парова који нису дуго у вези јер ће њихове разлике током овог месеца доћи до изражаја у потпуности. Нервираћете се, али ћете крајем месеца схватити да сте заправо урадили најбољу ствар за себе, па немојте да клонете, долазе боље ствари! На послу неће бити превише стреса, али ни тимског рада - шта год да сте замислили, мораћете да остварите сами.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП до 22. НОВЕМБРА: ОВНУ промена посла, РАК у љубавним проблемима, а ОВОМ знаку следи тајна АВАНТУРА!

Дивља свиња

Најбољи месец године за овај знак! Звезде кажу да ће финансије бити одличне, успех препознат, а љубав јача него икада. Интересантно је да је ово месец нових односа за све припаднике овог знака, били они у вези или не. Нови људи улазе у ваш живот и остаће у њему дуго, било као нови партнери или пријатељи за цео живот.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas