Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СУНЦЕ У ШКОРПИЈИ ДОНОСИ ОГРОМНЕ ПРОМЕНЕ! Три хороскопска знака чека НЕВЕРОВАТНА СРЕЋА до 22. новембра!

Шкорпија је 8 знак хороскопа, то је водени знак који на првом месту тежи емотивној стабилношћу.

1635331880_horoskop1.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Сунце улази у знак Шкорпије 22. октобра и остаће у овом мистериозном и шармантном знаку све до 22. новембра - неке знакове чека велика срећа, а неке изазован период! Шкорпија је водени знак, дубок, емотиван и интуитиван, па ћемо тражити дубину у свему, а посебно у нашим емоцијама.

Имаћемо сјајну комуникацију са другима, али ћемо желети и да разумемо осећања и унутрашње стање људи. Читаћемо њихову душу из погледа.

Шкорпија је дубок емотивни знак, који је бруталан и заштитнички настројен. Њена сексуалност је јака, она влада смрћу, поновном рађању као птица Феникс, управља туђим новце, наследством и неретко је то слика удовице која наслеђује од супруга велику количину новца!

У неку руку је злопамтило, осветољубива је и напада када се најмање надате. Тамо где осетите Шкорпију тај осећај остаје до краја живота било да је у питању љубав, пријатељство, посао итд.

Када смо под владавином Шкорпије као што је сада можемо рећи да нас очекује дубока и брутална страст, сеx, превирање и напета сеx енергија

Та енегија иако је напета у нама покреће велике дубине, преиспитивање и готово долази до промене општег нашег става према животу. Жашто је то тако?

Зато што Шкорпија СВЕ ради дубоко и тера тј чачака муљ који је свима нама негде у дубини душе, тера нас да сиђемо дубоко и када то урадимо настаје тескоба, страх , љутња, завист али када прође тај налет емоција и осећаја, тада се као птица Феникс дижемо из пепела и постајемо потпуно "нови" људи.

Њено буђење брутално и тешко, али после као да смо скинли стару змијску кошуљицу са тела и удахнули нови живот пуним плућима!

Владавину Шкорпије ћемо сви осетити али највише Рак, Шкорпија и Рибе...

Рак- вама ће владавина Шкорпије донети осећај напора, умара и неку врсту страха. Тај осећај ћете имати на свим пољима живота.

Шкорпија има тешку и дубоку енергију од носу на ваш знак Рака који је мирољубив, сензалан и нежан. Међутим,ако ухватите овај талас и нађете у себи јачину а имате је сигурно , после за вас наступа диван и растерећен период. Једноставно нећете преознати себе а ни ваша околина у позитивном смислу. Шкорпија- ви сте свој на своме. Савршено прецизно као да хириршким ножем подвлачите црту знате шта и како треба да радите. Ваш ментални сколп је сада савшен , интуиција беспрекорна и самим тим очекујте промене на сви пољима живота! Успех у каријери љубави и породици.

Рибе-колико су Шкорпије дубоке исто толико сте и ви на свој начин! Вама ће ова енергија маx да прија и ви ћете на свој начин сићи у своје дубине и нећете се можда по први пут плашити мрака. Ваша дубина је океан суза, емпатије али и љубави , вере и надања. Када све прође ви сте нова особа која је сада јака, трезвена и не гледа живот кроз ружичасте наочаре. Задржавате све оно најлепше у себи љубав, емпатији и маштање али сада машту визуализијете и води вас до незамисливог успеха поготово када је каријера у питању!

                             Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas