Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за петак 2. фебруар: Девице обратите пажњу на исхрану, Јарчеви избегните расправе

Сазнајте шта вам Месец у Шкорпији доноси за петак 2. фебруар, шта вас очекује на послу, у љубави, како ће да вас служи здравље, хоћете ли се слагати са укућанима...

1706861517_shutterstock_2369953567.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошкој кући новца и ризика, под утицајем вашег сувладаоца Плутона, упозорава на опрез приликом доношења одлуке о новом пословном пројекту. Страствени заједнички тренуци са вољеном особом. Осетљив урогенитални тракт.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Аспект између вашег владаоца Венере и Месеца у Шкорпији, повољно утиче на ваш пословни живот, доносећи вам новац, али и на однос са љубавним партнером. Уздржите се од непотребних трошкова. Проводите више времена са пријатељима.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Месец у Шкорпији прави напет аспект са Јупитером, у вашем астролошком пољу ограничења, због чега можете бити пристрасни приликом доношења одлука. Сусрет са неким кога познајете преко пословних контаката. Избегавајте расправе са партнером.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец образује тригон са Сатурном, доносећи зараду јунским Раковима, нарочито преко послова са некретнинама и грађевинарством. Емотивни партнер склон је претеривању, али то не би требало да вас узнемирава. Уносите више течности.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Са уласком Месеца у Шкорпију који прави добар аспект са Сатурном, посао са некретнинама може да вам донесе увећање прихода. Односи са сарадницима повољно утичу на целокупну ситуцију на радном месту. Проверите крвну слику.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошком пољу логике, прави добар аспект са Сатурном, због чега ћете имати прилику да реализујете заједнички план са пословним или емотивним партнером. Будите обазривији приликом договора са странцима. Смањите унос шећера.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко астролошке куће посла под упливом Јупитера, доноси вам зараду преко додатних ангажмана. Познанство с неким на концерту, у биоскопу или преко пријатеља, може да се претвори у нешто озбиљније. Потребан вам је одмор.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Месец у вашем знаку у напетом аспекту са вашим владаоцем Плутоном, чини вас склоним преиспитивању сопствених одлука. Позиција Венере, која управља вашим љубавним животом, слободним Шкорпијама доноси познанство преко интернета. Нервоза.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер прави изазован аспект са Месецом у Шкорпији, знаку новца и моћи, доносећи вам паралелне послове, ако се бавите некретнинама или услужним делатностима. Емотивни партнер је нервозан због вашег понашања. Избегавајте алкохол.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец прелази преко астролошког поља више силе и прави квадрат са Плутоном, због чега би требало да избегавате расправе са женама на послу. Неко са ким сте некада били блиски, жели да се види са вама. Опрез за воланом.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Тригон између Месеца у астролошком пољу каријере и вашег сувладаоца Сатурна у пољу новца, доноси вам зараду преко послова са странцима. Емотивни партнер не жели да толерише ваше понашање у последње време. Болови у зглобовима.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Поведите више рачуна о трошковима и избегавајте ризичне трансакције, нарочито ако сарађујете са странцима. Слободне Рибе очекује сусрет са особом чији посао има везе са честим путовањима. Пазите се у саобраћају.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas