Oglas
· · Komentari: 0
astro

Horoskop za petak 2. februar: Device obratite pažnju na ishranu, Jarčevi izbegnite rasprave

Saznajte šta vam Mesec u Škorpiji donosi za petak 2. februar, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

1706861517_shutterstock_2369953567.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući novca i rizika, pod uticajem vašeg suvladaoca Plutona, upozorava na oprez prilikom donošenja odluke o novom poslovnom projektu. Strastveni zajednički trenuci sa voljenom osobom. Osetljiv urogenitalni trakt.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u Škorpiji, povoljno utiče na vaš poslovni život, donoseći vam novac, ali i na odnos sa ljubavnim partnerom. Uzdržite se od nepotrebnih troškova. Provodite više vremena sa prijateljima.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Škorpiji pravi napet aspekt sa Jupiterom, u vašem astrološkom polju ograničenja, zbog čega možete biti pristrasni prilikom donošenja odluka. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec obrazuje trigon sa Saturnom, donoseći zaradu junskim Rakovima, naročito preko poslova sa nekretninama i građevinarstvom. Emotivni partner sklon je preterivanju, ali to ne bi trebalo da vas uznemirava. Unosite više tečnosti.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa ulaskom Meseca u Škorpiju koji pravi dobar aspekt sa Saturnom, posao sa nekretninama može da vam donese uvećanje prihoda. Odnosi sa saradnicima povoljno utiču na celokupnu situciju na radnom mestu. Proverite krvnu sliku.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkom polju logike, pravi dobar aspekt sa Saturnom, zbog čega ćete imati priliku da realizujete zajednički plan sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Budite obazriviji prilikom dogovora sa strancima. Smanjite unos šećera.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla pod uplivom Jupitera, donosi vam zaradu preko dodatnih angažmana. Poznanstvo s nekim na koncertu, u bioskopu ili preko prijatelja, može da se pretvori u nešto ozbiljnije. Potreban vam je odmor.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, čini vas sklonim preispitivanju sopstvenih odluka. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, slobodnim Škorpijama donosi poznanstvo preko interneta. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter pravi izazovan aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam paralelne poslove, ako se bavite nekretninama ili uslužnim delatnostima. Emotivni partner je nervozan zbog vašeg ponašanja. Izbegavajte alkohol.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec prelazi preko astrološkog polja više sile i pravi kvadrat sa Plutonom, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama na poslu. Neko sa kim ste nekada bili bliski, želi da se vidi sa vama. Oprez za volanom.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Trigon između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvladaoca Saturna u polju novca, donosi vam zaradu preko poslova sa strancima. Emotivni partner ne želi da toleriše vaše ponašanje u poslednje vreme. Bolovi u zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Povedite više računa o troškovima i izbegavajte rizične transakcije, naročito ako sarađujete sa strancima. Slobodne Ribe očekuje susret sa osobom čiji posao ima veze sa čestim putovanjima. Pazite se u saobraćaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas