· · Коментари: 0

Хороскоп за понедељак, 28. новембар: Девице привлачи ОСОБА КОЈА НИЈЕ СЛОБОДНА, Ваге покушавају да СЕДЕ НА ДВЕ СТОЛИЦЕ

Једном знаку ће се отворити нове могућности

1669545498_foto-horoskop28-Shutterstock.jpg

Ован

Враћа вам се самоувереност и оптимизам. Имате прилику да изгладите старе неспоразуме и поново покренете активности са људима које сте пре извесног времена елиминисали. Ваша убедљивост може донети прве резултате ако будете у свему искрени.

Бик

Нисте сигурни куда идете даље, све што знате је то да вам треба промена. Услове за путовање немате, а то је оно што би вам тренутно помогло. Не упадајте у мрачна расположења, ствари се одвијају баш онако како треба, ускоро ћете знати шта вам је чинити.

Близанци

У прилици сте да интензивирате радове на пројектима које већ дуго покушавате да завршите. То подразумева да ћете, неко време, морати да обављате два одвојена али подједнако важна посла. Мало труда, на дуге стазе, доноси успех.

Рак

Уз помоћ члана породице задржаћете оптимизам иако је чињеница да је ситуација озбиљна. Уколико је ваш посао везан за нешто креативно, могућ је позитиван помак. Потрудите се да завршите све данашње задатке како бисте избегли непријатности кашњења.

Лав

У атмосфери општег хаоса, ваша рационалност непогрешиво раздваја битно од небитног, али ваши сарадници немају такав таленат. То вас излуђује, ако не нађете начин да избаците бес, он ће изаћи тамо где га најмање очекујете. У кући.

Прочитајте још: НАЈДЕПРЕСИВНИЈИ хороскопски знак: Познати су мрачном размишљању и неодлучности чак и кад немају посебан РАЗЛОГ

Девица

Привлачи вас особа која није слободна. Иако вам се чини да би то био животни спој, не заборавите да ви увек тако помислите на почетку познанства. Не заваравајте себе већ своје романтично расположење усмерите на нешто практичније.

Вага

Интригира вас неко нов и тренутно покушавате да седнете на две столице. Не залећите се у нове љубавне авантуре јер у дну срца још увек чувате јаке успомене из прошлости. Жал за неким с ким одавно немате контакт може помутити сваку нову романсу.

Шкорпија

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

Стрелац

Отворено супротстављање особама које су по хијерархији изнад вас може вам додатно искомпликовати већ затегнуте односе које ви нисте у стању сами да разрешите. Свеједно да ли сте у праву, своје мишљење задржите за себе, барем данас.

Прочитајте још: Стигао нам је нов МЛАД МЕСЕЦ: Овим знаковима ће донети леп период

Јарац

Отварају вам се нове могућности. С пријатељима разговарате о послу који има везе с иностранством. То подразумева потребу да отпутујете на неку далеку дестинацију. Реагујте брзо, не дозволите да вам колебљивост упропасти овако ретку прилику.

Водолија

Све активности су вођене у оквиру пројекта у који сте одавно укључени. Од вас се очекују потези којима бисте доказали своје место у тиму. Будите обазриви, поље деловања је ограничено и ваше могућности могу доћи у питање.

 

Рибе

Неискреност у вашем окружењу постаје неподношљива. Не сваљујте кривицу на друге људе јер они вас лажу само онолико колико ви желите да будете преварени. Размислите, можда сте својим ставовима некога приморали на такве потезе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.