· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за среду, 18. мај 2022. године: Лавови и Водолије у ЉУБАВНИМ ПРОБЛЕМИМА, Рибама глава у облацима

Дневни хороскоп саветује Биковима да буду отворени за туђа мишљења

1652706746_pjimage---2022-05-16T151209.994.jpg
Фото: Unsplash

Ован

Ситуација на послу се мења али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате.

Бик

Не прихватате туђа мишљења, чак ни по цену да вас ваши ставови одведу у велике проблеме. Током поподнева до вас долази важна вест која битно може утицати на исход ваших пословних планова. Савладајте своју сујету, прихватите савете сарадника.

Близанци

Обавезе од вас захтевају концентрацију и пун ментални ангажман. Фрустрира вас сукоб између дужности према другима и потребе да угодите себи. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча а самим тим и непријатног осећаја да сте искоришћени.

Прочитајте још: Шта је МЕСЕЦ ЈАГОДЕ? Биће посебно близу, а ево за шта је ово време идеално

Рак

Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим па тако нисте занимљиви ни да вас процењују.

Лав

Маштовити сте, свестрани и пуни идеја па су велике шансе да ћете то добро уновчити. Међутим, да бисте остварили неке веће циљеве мораћете нешто жртвовати, а то је највероватније нешто што је повезано са вашим приватним и љубавним животом.

Девица

У прилици сте да интензивирате радове на пројектима које већ дуго покушавате да завршите. То подразумева да ћете, неко време, морати да обављате два одвојена али подједнако важна посла. Мало труда, на дуге стазе, доноси успех.

Прочитајте још: Јупитер улази у знак Овна 10. маја после 12 година: Велика срећа очекује ове хороскопске знакове

Вага

Није вам јасно како сте успели да пропустите понуду која вам је недавно промакла. На ту тему вас очекује разговор у коме вам неће бити пријатно. Ако спремно поднесете критику и понудите логично оправдање, шанса није изгубљена.

Шкорпија

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен али због претеране жеље да нешто истерате до краја, резултат вам на крају постаје небитан.

Стрелац

Слаткоречиви сте према свима данас. Ваше добро расположење је, уствари, маска за осећај несигурности који вас је обузео. Подсвесно желите да својим добронамерним коментарима друге људе мотивишете да вам узврате исто. Разочараћете се.

Прочитајте још: Све о ФИКСНИМ ЗНАЦИМА, лојалним пријатељима зодијака: Они УНОСЕ РАВНОТЕЖУ у хаотичне односе

Јарац

Лоши односи у вашој радној средини су постају неподношљиви па вама не преостаје ништа друго до да размишљате о одласку. Ситуација није повољна и свесни сте да бисте одласком искомпликовали већ незавидну финансијску ситуацију.

Водолија

Могући су проблеми у љубавним односима. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време.

Рибе

Претерана машта вас може увести у искушење да поверујете у брзу новчану добит. У ово вас може гурнути разговор с особом која се налази у иностранству, а која је по темпераменту веома слична вама. Не заносите се илузијама, држите се реалности.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.