· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за среду, 25. мај: Бикове чека важна лекција, а Девице изненађење од партнера

Дневни хороскоп саветује да пажљиво испланирамо дан

1653391875_people-1230872_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Ован

Трудите се да се представите озбиљнији и зрелији него што заиста јесте. Не потенцирајте туђе ставове јер нису потекли од вас па не бисте умели ни да их докажете. Држите се свог мишљења јер њега увек можете да браните, чак и онда када нисте у праву.

Бик

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате свој песимизам који је једна од ваших особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али, исто тако морате бити свесни да је нереално да сте увек ви у праву.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА ЈУН: Најмоћнији месец за ФИНАНСИЈЕ у години, а ево како ће се одразити на ваш знак

Близанци

Време је да се реорганизујете. Чишћење како у свом дому тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Али, ако се на тренутак искључите из свих професионалних активности, схватићете да центар света нисте ви.

Рак

Повољан дан да својим укућанима изнесете све што вам је на срцу. Имате шансу да поведете конструктиван разговор из кога ћете сазнати детаље о којима нисте ни сањали. Ради се о стварима које су биле толико очигледне, али ви их до сада нисте схватали.

Лав

Прија вам близина особе која вас инспирише на посебан начин. Право је време да повучете конкретне потезе и необавезно познанство преточите у нешто дубље. Ако своје идеје спроведете у дела, можда ће то значити и почетак једне лепе љубавне везе.

Прочитајте још: Откријте која је БОЈА ВАШЕ ЧАКРЕ према хороскопском знаку и шта вам она доноси

Девица

Стижу неповољне пословне вести од пријатеља или дугогодишњег сарадника који се налази у далеком иностранству. До краја дана схватићете да није тако црно како вам се на први поглед учинило. У љубави очекујте пријатно изненађење.

Вага

Пажљиво испланирајте дан и бићете у прилици да изградите нову пословну стратегију која ће вам дугорочно донети резултате на које ћете бити веома поносни. Усредсредите се на посао, а љубав и породичне односе оставите по страни.

Шкорпија

Уколико се нађете у прилици да нешто крупно купујете или да потписујете неке веома важне вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак. Може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Стрелац

Док се ви бавите неважним проблемима промичу вам крупне ствари. Фокусирани сте на заврзламе у радном окружењу па никако да сагледате крупан план. Ово што се дешава данас небитно је у односу на оно што предстоји. Чувајте снагу за наредне дане.

Јарац

Иако одлично знате шта хоћете, и уз то имате и разрађене планове, није повољан тренутак за велике подухвате. Одложите све врсте улагања као и пословне одлуке, склони сте грешкама. Појачајте имунитет јер вам прети вирусна инфекција.

Прочитајте још: Јун 2022. ће бити НАЈБОЉИ МЕСЕЦ за ова 3 хороскопска знака. Да ли сте на листи?

Водолија

Обавезе трпе јер нисте сконцентрисани. Мислима сте далеко јер унапред планирате активности чија је реализација још увек далеко. Да бисте урадили нешто конкретно, морате темељно припремити терен, а то се не постиже сањарењем.

Рибе

Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка коју касније нећете моћи да исправите. Ваше променљиво расположење може збунити партнера и навести га да помисли да га више не волите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.