· · Коментари: 0
астро

Хороскоп за суботу, 25. децембар: Близанци добијају ОХРАБРУЈУЋЕ вести, а један знак УПОЗНАЈЕ занимљиву особу

Дневни хороскоп о послу, љубави и здрављу.

1640007465_Depositphotos_315118458_s-2019.jpg
Фото: Депосит

Ован

Превише дајете значај људима који о вама суде само из сопствене досаде. Ваша љубавна веза је само ваша, о њој не треба да води рачуна ваша околина. Ако занемарите шта други причају, схватићете да вашој љубавној вези ништа не недостаје.

Бик

Оптерећени сте бригама које сте сами смислили. Покушавате да предвидите решење за проблеме који још нису ни настали. Ваше понашање вам може нанети штету уколико се на време не тргнете и не одвојите реалност од оног што сте измислили.

Прочитајте још: Којим поклоном да обрадујете сваки хороскопски знак за Нову годину

Близанци

Промене на послу најављују нови почетак. За вас су вести охрабрујуће, јер се односе на вашу материјалну ситуацију. Утицајна особа доноси предлог, који се тиче вас. Ово је сигуран сигнал да се све развија у правцу како сте желели.

Рак

Пред вама је лекција у којој морате да савладате своју колебљивост и несигурност. То су особине које вас често онемогућавају да поентирате па чак и онда када сте сигурни да сте у праву. Верујете себи, не обазирите се на то шта други мисле.

Лав

Можете рачунати на подршку пријатеља јер сте у протеклом периоду својим залагањем и пожртвованошћу то заслужили код њих. Очекује вас потписивање важног уговора којим ће ваша професионална каријера кренути другим смером.

Девица

Узбудљив дан, предстоје бројни пословни сусрети. Упознаћете занимљиву особу са којом проналазите заједнички интерес који најављује могућност једне плодне сарадње. Вече посветите себи и вољеној особи с којом вас очекују дивни тренуци љубави и топлине.

Вага

Веза коју сте држали у тајности прети да постане јавна. Партнер вас више воли него ви њега, али ви не уживате у томе. Његова очекивања за вас постају велико оптерећење, па ће вам све ово бити јак разлог да озбиљно размислите о раскиду.

Шкорпија

У позицији сте да упоредо обављате два одвојена али подједнако важна посла. Вама то, иначе, иде добро, али данас посустајете. На време направите мали предах како вам се не би поткрала грешка коју бисте касније тешко исправили.

Стрелац

Данас сте изложени ризику повређивања. Прави разлог томе је потиснута љутња која вас може довести у ситуацију да својом непажњом направите превид и изазовете већу штету. Осим тога, избегавајте службена лица као и особе које су униформисане.

Прочитајте још: MERKUR u JARCU od 13.12 do 2.1.2022: Tranzit koji donosi KALKULACIJE i PROMENE na poslovnom i ljubavnom planu

Јарац

Потрудите се да саслушате шта вам други људи говоре. Можда уочите да неко покушава да вам саопшти сјајну идеју, али ви не реагујете. Ако дозволите могућност да још неко може да смисли нешто корисно, добићете шансу да значајно профитирате.

Водолија

Ово је један од оних дана када не знате шта бисте с собом. Потрага за складом може се претворити у агонију хроничног незадовољства, ако се на време не зауставите. Боравак напољу, дружење с блиским људима и лагана шетња, биће довољни за опуштање.

Рибе

Дан започињете напуњени енергијом. Необично сте креативни и самоувереност прети да прерасте у охолост. Обуздајте еуфорију јер када се буде нешто важно одлучивало, биће вам неопходно мишљење људи које сада не уважавате.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.