· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Којим поклоном да обрадујете сваки хороскопски знак за Нову годину

Ближи се време даривања, када посебну пажњу морате посветити својим вољеним особама...

1639687177_christmas-tree-ga32066088_640.jpg
Фото: Пиxабаy

Карактеристике сваког хороскопског знака откривају многе тајне жеље, тежње и снове сваке индивидуе, посебно уколико је реч о вашим најближима које добро познајете. Погледајте како астрологија тумачи новогодишње жеље за сваки хороскопски знак и олакшајте даривање својих најмилијих.

Прочитајте још: Ана Бекута се огласила након Мркине смрти: Ево какву је одлуку донела (ФОТО)

Ован

Када је поклон у питању нека буде нешто оригинално али никако „досадно“. Ован је знак који је предводник, јак је , хитар и не воли поклоне који су уобичајени. Ако желите да га изненадите нека то буде карта за премијеру најновијег филма, одлична скијашка опрема или новац са њим никада нећете погрешити.

Прочитајте још: Отац му је био један од наших најпознатијих глумаца, а ево како изгледа мајка Срђана Тодоровића (ФОТО)

Бик

Воли поклоне који се одмах „користе“. Бику је изражен практичан моменат . Никада нећете погрешити ако му узмете било шта што је везано за дом, кућу или ако су даме Бикови у питању онда нека буде леп комад накита или да јој поручите клопу из омиљеног ресторана. 

Близанци

Вечита деца хороскопа која никада не желе да одрасту. Близанцима можете да поклоните добру поучну књигу, леп комплет есцајга или да им приредите вечеру у њихову част са гомилом њихових пријатеља. Биће одушевљени.

Рак

Емотивност је њихово средње име. Ракови су везани за дом и породици тако да ако кренете у том смеру са поклонима никада нећете оманути. Може да дође у обзир и друштвена игра која ће ту породицу окупити и овим хладним зимским данима. Увек долази у обзир  сет пешкира или топао баде мантил.

Прочитајте још: ПРОПИО СЕ ЗБОГ ЖЕНЕ: Бен Афлек открио да га је „гушење“ у браку са Џенифер Гарнер навело на пиће (ФОТО)

Лав

Само нека сија и шљашти и нека буде од срца. Сваки Лавић ће пасти на модеран комад накита, луксузан каиш или кравату или пар квалитетних ципела. Увек имајте на уму да Лавови прате моду и да никада нећете промашити било шта што је луксузно и модерно.

Девица

Практичан знак који воли поклоне који имају сврху. Правац није битан. Можда је најбоље да их питате шта им је потребно. Одговором се немојте изненадити јер можете чути: „Покварио ми се овај део лаптопа,  потребан ми је парфем или шерпа са дуплим дном“. Дефинитивно питајте Девицу а ако не можете онда ослушните шта прича јер ће сигурно напоменути нешто.

Вага

Највећи естета хороскопа. Што год да купујете најбитније је како ће поклон бити упакован. Нека има дозу гламура, а опет да буде префињен са најлепшом машном. Срећно! 

Прочитајте још: "Три године ме је ПРОГОНИО, док нисам ангажовала ОПАСНЕ ЉУДЕ": Јована Јеремић проговорила о ЛОШЕМ ИСКУСТВУ

Шкорпија

Дубока и мистериозна Шкорпија обожава поклоне. Не обраћа пажњу на вредност већ на то да ли сте успели да је ослушнете. Воли добре романе криминалистичке, лепе кожне рукавице увек су добар избор. Ако је дама у питању са којом имате емотивну везу сеxи веш је прави избор.

Стрелац

Увек и заувек нека поклон буде авантура. Дакле, мини путовање је савршена опција. Или 2 карте које имају отворен повратак. Може да дође у обзир и спортска опрема као и предлог за планински одмор. Никада нећете погрешити ако Стрелца позовете у провод и да то буде поклон за Нову годину.

Јарац

Нека поклон књига или рестауриран грамофон. Поклон у виду новца је можда је и  најбоља опција. Јарчеви делују хладно али када једном отопите врх тог леденог брега они остају са вама до краја.Такође, као поклон може да буде и позив у позориште.

Прочитајте још: Не дозволите да вам НОВЕ ЦИПЕЛЕ УПРОПАСТЕ ДАН: Једноставан трик како да најбрже РАЗГАЗИТЕ обућу и спречите настанак ЖУЉЕВА

Водолија

Оригинална и паметна. Нећете погрешити ако јој купите најновију енциклопедију или јој обезбедите годишњу претплату за научни часопис. Водолија воли људе, дружељубива је, провод са пријатељима је одличан новогодишњи поклон. Увек у обзир долази најновији мобилни телефон или елегантне минђуше.

Рибе

Никада нећете погрешити са вредним уметничким делом. Рибе су нежне и сензуалне, парфем је одличан поклон за њих. Вечно ће вас заволети ако се потрудите да  моменат даривања буде нежан, сензуалан и да осети искрену вашу љубав.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.