Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знаци који се најлакшке вежу за партнера: Трпе ТОКСИЧНЕ односе и остају у везама док у себи моле за ПОМОЋ

Без обзира на незадовољство у својој емотивној вези они тешко дижу руке од партнера

1665831371_profimedia2.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Поједини хороскопски знаци остају у вези и када их та веза неиспуњава, понекад је то и токсичан однос често на ивици физичког контакта. Угњетавани су у тој вези, нису срећни али остају по цену свега. Зашто то раде? Можда узрок треба тражити у раном детињству а можда су и звезде криве за све….

ШКОРПИЈА

Шкорпија је један од знакова који на неки начин воли токсичан однос. Код њих је танка играница између волим те и буквално мрзим те. Страст им је покретач као и љубомора. Што је у реду ако је то дозирано у малим количинама. Али ако то постане ваздух у вези онда то прераста у један токсичан однос који прети да експлодира а тада Шкорпија показује сво своје умеће “подземног света”.

Прочитајте још: Идеалан пар: Ова ДВА хороскопска знака представљају саврешену љубавну комбинацију

РИБЕ

Рибе су познате по томе да их води неки унутрашњи глас и да обожавају своје ружичасте наочаре кроз које гледају свет. Баш те наочаре када и падну од шамара живота оне их брже боље опет ставе само да се не би суочиле са стварношћу. Рибе чак знају да трпе и физичко насиље. Тада ћуте, још се више повлаче у себе а све је због ружичастих наочара. Увек се надају да ће се ствари променити да ће се партнер променити. Живот их увек демантује али оне као по правилу одреагују прекасно.

РАК

Рачице су нежна и сензуална бића. Њихов раковски оклоп је тврд и јак, а испод тог оклопа се крије најмекша душа која у свом ДНК коду има невероватну потребу за домом, породицом и децом. И баш је то разлог зашто буквално по цену свега остају у вези, браку. Навућиће свој оклоп, спремити најлепши ручак и најлепше колаче и правиће се да је све идеално. А испод тог оклопа се крије ураган који вришти и моли за помоћ!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas