Oglas
· · Komentari: 0

Horoskopski znaci koji se najlakške vežu za partnera: Trpe TOKSIČNE odnose i ostaju u vezama dok u sebi mole za POMOĆ

Bez obzira na nezadovoljstvo u svojoj emotivnoj vezi oni teško dižu ruke od partnera

1665831371_profimedia2.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pojedini horoskopski znaci ostaju u vezi i kada ih ta veza neispunjava, ponekad je to i toksičan odnos često na ivici fizičkog kontakta. Ugnjetavani su u toj vezi, nisu srećni ali ostaju po cenu svega. Zašto to rade? Možda uzrok treba tražiti u ranom detinjstvu a možda su i zvezde krive za sve….

ŠKORPIJA

Škorpija je jedan od znakova koji na neki način voli toksičan odnos. Kod njih je tanka igranica između volim te i bukvalno mrzim te. Strast im je pokretač kao i ljubomora. Što je u redu ako je to dozirano u malim količinama. Ali ako to postane vazduh u vezi onda to prerasta u jedan toksičan odnos koji preti da eksplodira a tada Škorpija pokazuje svo svoje umeće “podzemnog sveta”.

Pročitajte još: Idealan par: Ova DVA horoskopska znaka predstavljaju savrešenu ljubavnu kombinaciju

RIBE

Ribe su poznate po tome da ih vodi neki unutrašnji glas i da obožavaju svoje ružičaste naočare kroz koje gledaju svet. Baš te naočare kada i padnu od šamara života one ih brže bolje opet stave samo da se ne bi suočile sa stvarnošću. Ribe čak znaju da trpe i fizičko nasilje. Tada ćute, još se više povlače u sebe a sve je zbog ružičastih naočara. Uvek se nadaju da će se stvari promeniti da će se partner promeniti. Život ih uvek demantuje ali one kao po pravilu odreaguju prekasno.

RAK

Račice su nežna i senzualna bića. NJihov rakovski oklop je tvrd i jak, a ispod tog oklopa se krije najmekša duša koja u svom DNK kodu ima neverovatnu potrebu za domom, porodicom i decom. I baš je to razlog zašto bukvalno po cenu svega ostaju u vezi, braku. Navućiće svoj oklop, spremiti najlepši ručak i najlepše kolače i praviće se da je sve idealno. A ispod tog oklopa se krije uragan koji vrišti i moli za pomoć!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas