Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Хороскопски знакови који ће имати највише СРЕЋЕ СА НОВЦЕМ ТОКОМ МАЈА: Њима финансије цветају

Кога ће пратити финансијска срећа током маја?

1682938374_shutterstock_2103353795.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Пролеће је период добрих вибрација, радости и позитивне енергије, време када се све буди. Неке хороскопске знакове ће таква енергија пратити и на пољу финансија у мају 2023. године.

Ован

Овна у мају може очекивати велика финансијска срећа. Очекује их повећање плата или унапређење. Многи пријатни финансијски догађаји биће прилично неочекивани. Меркур ће се од 15. маја ослободити ретроградне фазе, као и Марс који ће 20. маја прећи у знак Лава. Испоставило се да почетак месеца може бити тежак, али онда ће његова друга половина за Овна бити право складиште нових идеја и позитиве.

Стрелац

Стрелац ће имати среће у финансијској сфери из разлога што ће Плутон успорити брзину размишљања. Ни сами Стрелци неће бити погођени његовим негативним утицајем, па ће представници овог хороскопског знака моћи да заобиђу своје конкуренте у борби за моћ, новац и напредовање. Овај месец ће бити изузетно продуктиван, али само ако Стрелци не буду лењи и одложе ствари за касније.

Водолија

Водолија ће бити успешна у свим областима одједном. Срећа ће их пратити за петама, а временом ће се то дешавати све јасније. Астролози верују да срећа и успех у једној области могу постати помоћ за успех у другој. Водолије чека вртлог догађаја, од којих ће им многи дати инспирацију, срећу и позитиву. Ако људи овог ваздушног знака желе да унапреде финансијску ситуацију, потребно је само да пронађу добро расположење. Све је у њиховим рукама.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas