Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Идеална храна према хороскопском знаку: Ево које намирнице треба да избегавате, а које да појачате

Према астролозима, ваш хороскоп може да се одрази и на исхрану, па тако за сваки знак постоје намирнице које треба да појачају у својој исхрани или да избаце

1654960885_icons8-team-NtwdMDylfTw-unsplash.jpg
Фото: Unsplash
Oglas

Ован

Храна која Овновима највише прија је зелена салата, ораси, кромпир, спанаћ, црни лук, краставац, сочиво, јабуке, ротквице, лимета, пасуљ и купус. Сва храна за мозак, посебно риба и бадеми су обавезни.

Бик

Пошто је натријум сулфат ваша телесна сол, узмите цвеклу, карфиол, лук, краставац, блитву, бундеву. Опет, пошто је бакар ваш минерал, једите (често, али у малим количинама) џигерицу, говедину, јагњетину, жуманце, грашак, суве шљиве, бадеме. Зашећерена храна је за вас, прождрљивице зодијака, велико не-не. Вечеру треба узети рано. Покушајте да прошетате после вечере.

Близанци

Спанаћ (заиста добар за вас), парадајз, поморанџе, боранија, целер, кајсије, шљиве, шаргарепа, карфиол, кокос, велике порције меса, јунетина, јастог, јаја, лук, пшеница су обавезни. Без цигарета, без алкохола и само музика су ваш пут до здравља.

Прочитајте још: Одаберите НАЈБОЉУ ФРИЗУРУ према хороскопском знаку за ово лето

Рак

Обично се препоручује рибља дијета. Избегавајте све скробне ствари. Пецива и торте су забрањени, иако већина вас воли слатко. Сви астролози се слажу да је воће и поврће са високим садржајем воде најбоља храна за Ракове. Међу њима се могу навести диње, краставци, бундеве. Купус, репу, зелену салату и печурке треба узимати прилично редовно. Пијте пуно воде, па чак ни мало слатког пре спавања неће вам штетити.

Лав

Пошто је магнезијум фосфат ваша ћелијска со, ваша храна су сирово жуманце, шпаргле, раж, смокве, лимун, кокос, брескве, семенке сунцокрета, јабуке. Мед и месо су обавезни за вас. Поврће које има висок садржај гвожђа треба редовно узимати. Избегавајте тензије, то је најбоља храна за вас.

Девица

Пошто је калијум-сулфат ваша ћелијска со укључена у вашу исхрану, лимун, бадем, цикорија, интегрална пшеница, сир, црне маслине, овас, немасна говедина и јагњетина. Користите биљна уља за салате и кување. Редовност оброка и одсуство прекида током јела су обавезни за Девицу. Редовна исхрана која садржи пиринач и поврћ је неопходна за вас.

Прочитајте још: Хороскопски знак открива где волите да живите: БЛИЗАНЦИ воле мање станове, ДЕВИЦЕ желе да су близу пијаце

Вага

Шпаргле, бадеми, смеђи пиринач, грашак, овсена каша, цвекла, суво грожђе, пшеница, јабуке, јагоде, спанаћ и кукуруз. Избегавајте шећер и скроб. Употребу млека и воћа заговарају многи астролози када је исхрана Вага у питању. Такође, месна дијета није добра за вас, али можете је узимати два пута недељно и избегавати зачињену храну.

Шкорпија

Укључите у исхрану смокве, лук, шпаргле, сенф, зеленило, карфиол, кокос, ротквице, трешње, немасно месо и јастоге. Чиреви, елиминативни поремећаји, инфекције десни су здравствене зоне Шкорпије које захтевају негу. По сваку цену избегавајте алкохол, дрогу и пушење.

Стрелац

Како је ваша ћелијска со силицијум диоксид, треба да једете суве шљиве, јабуке, овас, сирова јаја, јагоде, кожицу воћа и поврћа, урме, трешње, парадајз, боранији, кукуруз. Запамтите, зачињена храна је за вас. као и пушење. Ви Стрелци уживате у пиринчу, али треба да га једете умерено.

Прочитајте још: Пун Месец у Стрелцу долази 14. јуна: Прогноза за сваки хороскопски знак

Јарац

Пошто је ваша ћелијска со калцијум фосфат, храну која садржи ову со треба редовно узимати. То су смокве, зеленило, кравље млеко, поморанџе, лимун, коштано брашно, жуманце, купус, пшеница, бадеми, немасно месо, свежи сир, смеђи пиринач, целер, риба, интегрална пшеница, маслачак. Слободно укључите и месо, али избегавајте све врсте хлеба.

Водолија

Пошто је ваша ћелијска со натријум хлорид, требало би природно да укључите ову ставку у своју исхрану у већој пропорцији. Намирнице су јастози, зелена салата, риба, мирођија, ораси, океанске рибе, крушке, лимуни, поморанџе, јабуке, остриге, ротквице, кукуруз, брескве, грејпфрут. Пливање и све врсте спорта ће вам добро доћи.

Рибе

Узмите цвеклу, јетру, бубреге, жуманце, зелену салату, лук, житарице од целог зрна, суве шљиве, лимун, поморанџе, јабуке, грожђе, спанаћ, јагњетину, брескве. Запамтите да су у вашем случају вероватни поремећаји срца или јетре. Пециво можете узимати умерено. Млечни шејкови свих врста и укуса додатно ће побољшати ваш капацитет појединца, а туњевина и козје месо ће вам такође добро доћи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas