· · Коментари: 0
АСТРО

Како раскидају хороскопски знаци: Лав арогантно, Шкорпија оштрећи нож, а Стрелац тражи логику

Како хороскопски знаци доживљавају раскид?

1623052650_Depositphotos_59749607_xl-2015.jpg

Неки хороскопски знаци плачу, неки пате у тишини, а неки спас траже у алкохолу или новом партнеру. Да видимо шта каже астрологија.

Ован

Јако болно преживљава растанке. Увек се труди да остави утисак јаког човека који је несаломљив. Ипак, када дође до раскида он је сломљен и затечен као да га је неко полио буретом хладне воде. Тада код њега преовлада его и свим силама се труди да то буквално нико не види.. Спас уме да потражи у којој чашици више.

Прочитајте још: Принц Филип је добијао СВЕ ТАЈНЕ извештаје о посетама НЛО, а занимао га је један ИНЦИДЕНТ

Бик

Јак земљани знак код ког је увек смиреност на првом месту. Међутим када је љубав у питању тада поступа потпуно другачије. Тада смиреност не постоји, срце лупа ко лудо, безброј мисли му пролазе кроз главу. Сумира утиске и почиње да пати у тишини свог дома. Тада једино пушта у живот најбољег пријатеља из детињства коме се отвара и од кога тражи савет.

Близанци

Вечити Петар Пан астрологије. Увек је велико дете у њему. Када су растанци у питању дури се, љут је и није му јасно како њега/њу неко може да остави. Њега који је увек свуда, кога људи обожавају, кога сви вуку за рукав. Ипак, када се раскид деси пошто је Близанац једнако комуникација- тада пише СМС поруке, писма и мејлове. Све ће урадити да покуша да врати партнера. Реторика је код њега јача страна.

Лав је првак света у арогантној патњи.

Рак

Јако пати када су растанци у питању, па макар то било и раздвајање на неколико дана због нпр.службеног пута. Када се деси прекид љубавне везе и када партнер оде од Рака он се тада препуста кафанама, људима испод његовог нивоа. Пати у тишини. Њега/њу не занима шта ће свет да казе већ поћиње да сања како се љубав његовог/њеног живота опет враћа у његов живот или је машта усмерена на потпуно нову љубав живота.

Прочитајте још: НАЈДУЖА НОЋ у историји човечанства догодила се 536. године и трајала је 18 месеци. Шта се тачно десило?

Лав

Првак света у патњи! Али на достојанствен и арогантан начин. Када се Лаву деси раскид он тада облачи најлеше одело или хаљину и одлази у познати најскупљи клуб где ужива за шанком. Душа му се распада али ни за живу главу то не показује. Флертује, има романсе за једну ноћ и чека своју сродну душу да нађе пут до његовог срца.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

Девица

Детаљна и прорачуната увек и заувек. Када је љубав у питању њој није страно да улази у везу због користи. Таква је и када је раскид. Веома је лукава и направиће такве околности да ће изгледати као да је партнер њу оставио а заправо је она њега. Чим нема рачуницу било материјалну или љубавну Девица одлази.

Шкорпију не остављајте ни у лудило, јер ће освета бити болна.

Шкорпија

Најбруталнији раскиди су код Шкорпије. Она има у себи два света. Светло и таму. Када воли она је светло када не воли она оставља и тада је тама. Ни у сну да вам није пало напамет да ви оставите Шкорпију. Ако то учините припремите се на најстрашнију освету. У стању је да се посвети само вама и да вас уништи.

Стрелац

Као и Близанци вечита деца астрологије. Кад се раскид деси, Стрелац неће бити утучен. Он ће покушати да створи ширу слику односа, да анализира грешке и тада ће на филозофски начин доћи до разлога зашто је веза пукла. Тада је он миран, има слику у својој глави и наставља даље.

Прочитајте још: Рубен Папиан је 2013. предвидео КОРОНУ, а сада тврди: У јулу се нови талас Срба враћа кући, јер ће овде бити боље него тамо

Јарац

Јарчевима просто није јасно како њих неко може да остави. Њих који ће за вољену особу да учини све, даће сигурност, и финансије. Радиће преко својих капацитета само да задовољи партнерову потребу. Када дође до раскида, тада прагматични Јарац одлази у своје емотивне дубине и није га страх да потрази савет од стручног лица.

Ко се усудио да остави Јарца?

Водолија

Када је остављена она трчи код пријатеља, по кафићима и клубовима. Свима прица о свом љубавном краху али никако са партнером. Она која лако губи фокус и не схвата да је баш зато и остављена јер партнер никада не може да укапира до краја њене планове, жеље и потребе. Када се дозове памети она је у стању да чека и чека док се не укаже права прилика и тада разговара са партнером.

Прочитајте још: Како је настала болест БОГАТИХ ДАМА? Прва дама САД имала је модне хирове због који су мислили да је ЛУДА!

Рибе

Оне пате очима. Не постоји емотивнији и тужнији поглед од погледа Рибе када је остављена. Она раскид доживљава као смак света. У њеној реалности тада је свет стао. Пати тихо у галонима суза у својој соби иза закључаних врата.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.