· · Коментари: 0
астро

Који хороскопски знакови су ПРАВИ ДЕТЕКТИВИ У ВЕЗИ? Њих никада немојте да лажете јер увек све сазнају!

Захваљујући интуицији или оштром оку, ови хороскопски знаци први детектују кад их партнер лаже.

1645180484_140f5df24fb77328f91a514bc3e366e2555cd00f.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Неки хороскопски знаци много брже открију када нешто не иде како треба у вези од осталих.

На првом месту су Шкорпије! Њихов детективски ум који води интуиција је непорешив. Често донесу одлуку која се базира само на њиховој интуицији. Немају потребу да ствари доказују црно на бело већ стану испред вас и кажу вам. Тада партнер остаје у шоку!  Шкорпија прича цео филм као да је он редитељ!

Прочитајте још: ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овнови искористите време за рационално размишљање, Ракове муче односи из прошлости

Девице за разлику од Шкорпија ствари доказују практично, са доказима црно на бело. Оне немају интуицију али зато њихов ум је савршен. Око Девице све види, запажа и све ставља у један мали фолдер. Прецизно их тумачи, обрађује и тада доноси коначну одлуку. Када је саопштава, особу преко пута ставља у шах-мат позицију и оставља је без текста, затечену, без икаквог простора за маневрисање.

Рибе - господари великих емотивних дубина, осећаја, љубави. За разлику од Шкорпије и Девице оне све “њањуше” али срцем! Ту су апсолутни победници. Изражене интуиције, додуше не у мери као Шкорпије, код Риба не постоји практичност већ само осећај који даје срце. Оне застану, улазе у свој свет неприкосновених и нестражених дубина, и чекају… чекају онај дубок и јак осећај који им каже, тј. потврди све што мисле и осећају. Излазе из свог света, мирним тоном и са великом тугом у очима саопштавају партнеру да даље иду саме.

Бонус видео:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.