Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Kome APRIL DONOSI PROMENE, sreću, ljubav i zadovoljstvo! Četiri horoskopska znaka će UŽIVATI

Pojedini horoskopski znakovi će biti pravi srećnici u aprilu

1648627873_girl-g0bcf6fe3c_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

April počinje sa mladim Mesecom u Ovnu što će pojedinim znakovima doneti prosperitet, sreću i zadovoljstvo. 

Ribe

Vi ćete se potpuno okrenuti sebi što nije baš svojstveno za vas. Sada ste vi sebi na prvom mestu i vaša karijera kao i uvećanje prihoda. Tu energiju ćete imati tokom celog aprila i iskoristićete je na najbolji mogući način. Postajete svesni sebe i radite samo stvari koje vama donose sreću i uspeh!

Pročitajte jošLJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Device očekuje novo poznanstvo, Lavove DRAMATIČAN susret

Strelac

Vama april donosi promene kada je porodica u pitanju. Preciznije mnogi Strelčevi se odlučuju da stanu na ludi kamen i da se ostvare u ulozi roditelja! Srećno vam bilo!

Blizanci

Posao i karijera su prioritet. Mnogi od vas će se odlučiti na doškolovavanje, neki će potpuno promeniti smer karijere a pojedini dobijaju veliko unapredjenje. Reči tj komunikacija su vaše glavno oružje koristite ih do maksimuma!

Pročitajte još: STIŽE MLAD MESEC U OVNU: Ribama se smeši novac, a Strelčevima prinove u porodici!

Vaga

Vama slede emotivne promene. Ono što ne valja ostavljate i sigurnim korakom odlazite u novi svet gde vas čeka prava velika ljubav! Imali partnera ili ne sledi vam potpuno novo poznanstvo koje menja vaš tok života.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas