Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ: Девице очекује ново познанство, Лавове ДРАМАТИЧАН сусрет

Са лепим временом многи хороскопски знакови су расположени за љубав

1648547857_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Ован

Они који су у вези нека искористе ово пролеће да се потпуно посвете партнеру. Покушајте да остварите дубљу и јачу конекцију. Слободни имају велике шансе да крајем месеца уђу у везу а партнера могу да упознају на краћем пролећном одмору.

Бик

Љубав вам куца на врата! Особа је ту у вашем непосредном окружењу само је оптребно да се опустите и да је осетите! Бикови који су у вези могу да имају веће расправе са партнером око новца.

Близанци

Слободни ће уживати у друштву пријатеља и у лепој пролећној енергију. Заузети плене и доминирају што привлачи погледе па може доћи до озбиљних љубоморних сцена.

Рак

Они који су у вези се осећају изоловано. Као да не добијате потребну пажњу од партнера. Искрено разговарајте и ствари се мењају. Слободни су овог пролећа окренути личном развоју и каријери.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ САВЕТ ЗА СВАКИ ЗНАК ЗОДИЈАКА: Ваге, пазите на погрешне одабире, Лавови - престаните да волите само себе!

Лав

Слободни ће имати драматични сусрет са особом из прошлости. Све је на вама! Заузети ће имати дивну енергију са партнером. Планирате путовања и уживате у љубави.

Девица

Слободни почетком месеца преко посла или пословних колега упознају веома занимљиву особу. Заузети су посвећени партнеру, дому и породици. Енергија пролећа вам доноси доста лепих и романтичних тренутака.

Вага

Они који су у вези биће посвећени практичном доказивању љубави! Слододни ће имати пуно удварања али ви лично осећате неки страх и док га не отпустите ништа ново вам неће ући у живот.

Шкорпија

Заузети ће имати велике љубоморне свађе са партнером. Чак може доћи до раскида. Ако можете на миран начин поразговарајте са партнером. Слободни улазе сигурно у везу али за неке ће та веза бити кратког даха.

Прочитајте још: МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ: Једном знаку следе нагле промене од 20.априла, Вагама одличан период за бизнис

Стрелац

Слободни ће само флертовати и давати лажну наду. Кренуло је пролеће , опуштени сте и не желите да се везујете. Заузети после дужег времена решавају све несугласице и креће лепа енергија у којој ћете и ви и партнер уживати.

Јарац

Слободни Јарчеви су окренути искључиво послу и каријери. Једне очи вас са чежњом посматрају пробудите се! Заузети имају стабилан однос са партнером а то је вама најважније.

Водолија

Слободне Водолије ће имати чак и више удварача па се може десити да удјете у више паралелних веза. Радите слободно оно што вас испуњава. Заузети имају мир и спокој са партнером. Неки ће ући у реновирање стамбеног простора.

Рибе

Заузете Рибе планирају диван пролећни одмор на далекој дестинацији. Потпуно сте томе окренути. Слободне Рибе улазе у везу средином месеца и тај однос донекле кроји вашу судбину. Срећно!

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas