Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦЕМБАР КРОЗ БРОЈЕВЕ

Крај године доноси РАСПЛЕТ: Велике одлуке, награде и ПРЕВАРЕ

Децембар у себи носи број 7. Колико год да нам је била тешка ова година, овим месецом се завршава са великим неизвесностима, несигурношћу и бригама, са великим преварама.

1606204413_kocka.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Потребно је да будемо обазриви и да се чувамо оних који су нам наизглед пријатељи, а у суштини раде нам иза леђа. Наравно, откриће се то, али биће потребно мало времена.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Ова седмица може донети добре вибрације када је у питању духовни развој нације или, пак, духовни приступ оних који нас воде.

Како се рачуна број?
Биоритамски број добија се тако што саберете бројеве свог датума рођења (не и године!) и сведете тона прост број. Рецимо, ако сте рођени 11. 3. 1978, ваш биоритамски број је 5 (1+1+3=5).

Јединица

Бићете у прилици да током децембра остварите неке своје жеље, јер осмица, која влада у овом месецу, доноси малу срећу и могућност да се ваша финансијска ситуација поправи. У сваком случају, пред вама је добар период, доста миран и хармоничан. А то вам је заиста потребно.

Двојка мора да донесе важне одлуке и запали свећу...

Двојка

Завршите ову годину тако што ћете сести и донети важне одлуке за свој живот, из њега елиминисати оне који вам црпе енергију, а оставити само људе са којима се осећате пријатно. Сигурно ћете то осетити, јер сте особа на коју најчешће негативна енергија "насрће". Могли бисте да одете и до цркве и да упалите свеће за здравље и својим пријатељима - инепријатељима.

Прочитајте још: Италијани предвидели корону још 1962. године?! Откривено шта стоји иза илустрације направљене пре 50 ГОДИНА (ФОТО)

Тројка

Ви, емотивци, када се нађете под утицајем броја 1, који ће владати у овом месецу у вашем животу, тешко можете прихватити да неке ствари рационално могу да се одрађују, и зато добро размислите да ли морате своје срце толико оптерећивати, илли можете мало и свој разум развити. Пустите интуицији да она неке ствари постави на своје место.

Мушкарци у униформи ће бити награђени Фото: Депозит

Четворка

Рекох ја да ће се онима који носе униформу или раде у таквим установама догодити нешто позитивно, тако да током децембра очекујем да добију повећање плата или неке бенефиције које су добре за њих, због утицаја броја 2. Четворке су радне и заслужују тако нешто, а већина наших лекара и полицајаца прошла је кроз велике терете у овој години.

Шестицу чека тежак, али добар крај године.
Петица
За вас постоји могућност да се заљубите током децембра и да нађете сродну душу са којом бисте могли да дочекате Нову годину. Тројка ће владати вашим животом, и стално ће вас "терати" да размишљате о лепим вибрацијама када је питању живот, тако да - искористите све што вам се укаже на најбољи могући начин.

Шестица

Очекујте доста напоран период. Децембар вам носи број 4, што код вас не мора да буде болест, али пословно могу бити велика оптерећења, и зато смислите како да што боље организујете овај месец, како се ово стање не би пролонгирало и донело вам проблеме у следећу годину. Четворка мора да вас доведе у ред и натера да се тргнете и поставите све на своје место.

Прочитајте још: МАРС и МЕРКУР праве журку на којој најављују РАСПЛЕТ: Сви сте ПОЗВАНИ!

Седмица

Петица ће вам дати довољно енергије да се покренете и да ствари доведете у ред, да постанете јачи и предузмиљивији, ослободите се неких стега и нађете времена да одете на краћи одмор. Потребно вавам је то, после свега кроз шта сте прошли, и после свих блокада које сте имали током ове године.

Осмицу чека тешка 2021. година, па нека сакупи енергије за оно што је чека...

Осмица

С обзиром да ће вам цела наредна година бити доста тешка, искористите овај децембар и утицај броја 6 да све оно што је вам је битно у животу поставите на своје место и да нађете решење када су у  питању породица, пријатељство, деца, и да успоставите равнотежу, како не бисте имали проблема током 2021. Добре вибрације увек треба искористити.

Прочитајте још: "Болест ће доћи од ЖУТИХ, људи ће падати по улицама, страшна епидемија ће прогутати свет, а ЛЕК..."

Деветка

Ви, старе душе, током децембра чувајте нерве, јер ћете бити под утицајем броја 7. Знам неке особе које имају три деветке у својим бројевима, и таквима бих саветовала да пазе да не буду увучене у нешто због чега ће имати главобоље. Јер, сигурно иза тога стоји нека врста преваре. Нека буду оно што јесу, и нека раде на себи максимално колико могу, не верујући превише обећањима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas