· · Коментари: 0
НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ДО 25. ОКТОБРА

ЛАВ подвлачи црту, ЈАРАЦ и СТРЕЛАЦ почињу нови пројекат, а најважнији савет је - бежите од ОВНА!

Много нервозе и разочарања, али је прави тренутак да нешто почнете, јер стиже помоћ са неочекиване стране.

1602835990_Aaaa.jpg
Фото: Пиксабеј

ОВАН

Посао

Овај период је за вас у знаку правних и бирократских послова. Све око тога биће отежано и подложно компликацијама. Добра страна је то што ће вам ситни дневни проблеми скренути мисли и ублажити нервозу. Осим тога, постоје шансе да неке идеје презентујете и добијете подршку претпостављених лица и то од оних од којих сте то најмање очекивали.

Следи нервозна недеља са проблемима, али и шансом да вас разуме онај од кога не очекујете.

Љубав

Усредсређени сте на себе и свој оптимизам, па вас лоше расположење вољене особе ремети. Избегавање сусрета није право решење, суочите се са проблемом. Изгубили сте ону чаробну нит која вас везује, па време које проводите заједно, ове недеље, може прерасти у тешку досаду.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: До НОВЕ ГОДИНЕ ће МАРС променити свет и ко то не схвати ИДЕ У ИСТОРИЈУ

БИК

Посао

Ове недеље, ваш начин функционисања излази из рутине. Препуни сте креативне енергије, па ваше самопоуздање из дана у дан расте. Уколико се нађете у прилици да пазарите или потписујете неке вредносне папире, будите на опрезу јер није повољан тренутак и може вам се поткрасти грешка коју касније нећете бити у прилици да исправите.

Упознаћете неког, али није тренутак за добар почетак пошто сте осетљиви.

Љубав

Посредством пријатеља предстоји вам једно ново познанство. Опуштање и прихватање изазова може вам мало пријати, али дугорочно, ви знате да то није за вас. Због наглашене променљивости расположења појачано сте осетљиви, а то није добра атмосфера за нове почетке.

Здравље

Болови у ушима.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

БЛИЗАНЦИ

Посао

Ако сте укључени у неки вид трговине, овај период ће бити стресан за вас. Отварају вам се шансе да коначно довршите започете пројекте, али је све још само у плановима. Права реализација била би ако бисте конкретно склопили уговор, али на то ћете још чекати. Не губите стрпљење, то што послови не могу да се заврше сада, не значи да су пропали.

Потрудите се и завршите започете пројекте.

Љубав

Порив за личном слободом може вас навести на погрешан корак. Да бисте изгладили несугласице, прихватите предлоге вољене особе и више времена проведите с онима које он предложи. Слободни могу упознати необичну особу са којом их чека добар провод и романтична авантура.

Здравље

Гастритис.

Прочитајте још: МАРС креће ретроградно и ПРВИ ПУТ од фебруара СВЕ ће постати ЈАСНО

РАК

Посао

Неочекиване промене пореметиће рутину у вашој свакодневници. Крајем овог периода бићете у прилици да неком помогнете да нађе посао. Позитивна енергија због тог доброг исхода удахнуће мало ветра у ваша једра. Осим тога, ових дана очекујте обавештење у виду опомене или испоруке неког рачуна на који сте потпуно заборавили.

Стижу неочекиване промене које ће пореметити рутину у свакодневици.

Љубав

Ваше потребе ових дана захтевају од партнера много толеранције и стрпљења. Мада се можда осећате уморно, расположење ће се променити када од партнера стигне интересантан предлог. Не размишљајте превише о томе колико би вам нешто пријало, не можете знати док не пробате.

Здравље

Склоност повредама.

Прочитајте још: Месечеве мене НАЈАВЉУЈУ несреће и НЕМИРЕ: Ништа не почињите када је ПУН

ЛАВ

Посао

Подвлачите озбиљну црту у свему. Размишљате како да будете ефикаснији и неком иновацијом побољшате своју финансијску ситуацију. Време да се укључите у активности своје социјалне средине. Професионално сте веома цењени, па вам ових дана следи и званична потврда за то. Крајем недеље можете очекивати непријатне вести због којих ћете бити веома забринути.

Подвуците црту, унесите неку иновацију!

Љубав

Престроги сте према себи, вољеној особи није лако с вама јер исто очекујете и од ње. Ваше провокације могу бити окидач за озбиљну свађу до краја недеље. Квалитетан и искрен разговор може разрешити неспоразуме који вас наводе да поверујете да се ваш љубавни однос охладио.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Прочитајте још: СВАЂЕ, тешке речи и много НЕРВОЗЕ: Због ретроградног Меркура од сутра ПАЗИТЕ ШТА ПРИЧАТЕ

ДЕВИЦА

Посао

Време је за истраживање и учење. Могућа је понуда да се прикључите једној организацији где би ваши квалитети дошли до потпуног изражаја. Ипак, без обзира на изазове, не подлежите потреби да нешто ново отпочнете, јер није повољан период за то. Ако се пажљиво организујете и не расипате своје потенцијале, изазовни аспекти ће проћи безболно.

Време је за учење, прихватите понуду коју добијете, јер морате нешто ново да почнете.

Љубав

Партнер нема разумевања када је у питању ваша незаинтересованост за њега. Искрени разговори, комплименти и дуге шетње смириће тензију која вас је обузела. Пружите му мало подршке и топлине, чак и ако нисте расположени, не заборавите да вас он безрезервно чува и воли.

Здравље

Главобоља.

Прочитајте још: Чувени АСТРОЛОГ УПОЗОРАВА: Октобар ће бити пун КРИМИНАЛА, љубоморе, ТЕШКИХ РЕЧИ, али и невероватних ПРЕОКРЕТА

ВАГА

Посао

У одличној сте форми, али, без обзира на то, савладавају вас нестрпљивост и нервоза. Ваша променљивост расположења није пријатна околини, па су могући ситни сукоби и расправе. Информације које ћете ових дана добити, усмеравају ваш професионални развој. Останите концентрисани, а нестабилно расположење лечите физичком активношћу.

Нервозни сте, мењате расположење, биће сукоба и расправа!

Љубав

Од партнера не добијате довољно топлине колико вам је у овом периоду потребно. Превише сте осетљиви, па вам ових дана следи захлађење односа. Потајно, у подсвести, још чувате неке успомене. Сећање на прошлу велику љубав може вам помутити шансу да остварите нову везу.

Здравље

Болови у ногама.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

ШКОРПИЈА

Посао

Важне информације не допиру на прави начин до вас, због тога нисте у доброј позицији да сагледате све могућности за коначну одлуку. Превише желите, а не постоје праве могућности, морате се нечег одрећи. Вребате сваку прилику како бисте се поново наметнули радном окружењу којем припадате. До краја недеље ваш труд може бити награђен.

Не сагледавате ствар из свих углова, превише желите, а сада немате много могућности.

Љубав

Потреба да на брзину доведете свој живот у ред може вас навести на брзоплете потезе. Уколико је ваша љубавна веза имала било какву примесу тајанствености, будите спремни на то да вам, ових дана, звезде нису наклоњене и да свака тајна прети да постане јавна. Будите  додатно опрезни.

Здравље

Малаксалост.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

СТРЕЛАЦ

Посао

Морате пристати на компромис уколико желите да искористите повољну прилику која вам ових дана стиже. Пролазни застој је могућ, али, уколико останете истрајни, посао који сада будете отпочели има потенцијал да се у будућности вишеструко исплати. Ипак, будите спремни на то да ће све потрајати јер прави резултати долазе тек у годинама које следе.

Прихватите компромис, посао који сада започнете има невероватан потенцијал...

Љубав

Добијате шансу да направите за себе мало простора и успорите. Темпо који је иза вас захтева да застанете и преиспитате себе да ли је ова веза оно што желите. Преокупирани сте другим проблемима, па не примећујете да ваша вољена особа, исто као и ви, није задовољна.

Здравље

Алергије.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

ЈАРАЦ

Посао

Ових дана стиже понуда за додатни рад који вам тренутно није неопходан. Оправдање тражите у финансијској накнади која, по вашем мишљењу, није довољна за труд који би требало да уложите. Прихватите јер ће вам се овај посао дугорочно веома исплатити. Осим тога, отвара вам се и прилика да довршите све заостале финансијске обавезе.

Стиже понуда за додатни рад, прихватите га пошто ће вам се дугорочно исплатити.

Љубав

За вас се неке ствари у партнерском односу подразумевају. Због тога вам може промаћи прилика да се вољеној особи покажете и пружите више од оног за шта мислите да је довољно за опстајање љубавне везе. Наведите другу страну на разговор, изненадиће вас оно што ћете чути.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

ВОДОЛИЈА

Посао

Право је време да решите све заостале обавезе јер вас ометају и успоравају у даљем раду. Било да је реч о људским ресурсима или о пројектима, ових дана вас чека тешка одлука којом се од вас очекује добра процена и мудар потез. Уколико тражите посао, ова недеља отвора могућност прихватљивог прелазног решења.

Решите заостале обавете, јер вас успоравају.

Љубав

Из страха да не пољуљате привидну стабилност у вези, све грешке преузимате на себе. Можете упасти у озбиљан сукоб с вољеном особом јер се много тога накупило а ви сте преценили своју стрпљивост. Право решење за ваше проблеме је отворен разговор средином недеље.

Здравље

Проблеми с варењем.

Прочитајте још: ЕЛЗА је моћан играч, а МЕРИДА гази напред: Шта сте ви у ДИЗНИЈЕВОМ хороскопу?

РИБЕ

Посао

Многе важне ситуације, које сте у прошлости занемарили, ових дана стижу на решавање. Након прерасподеле задужења стиже неочекивани подстицај од особе која вам до сада није ништа обећавала. Обуздајте претерани оптимизам јер када се буде нешто значајно одлучивало биће важно да добро промислите и обавезно потражите савет других сарадника.

Обуздајте оптимизам, добро размислите.

Љубав

Због интензивних пословних ангажмана, слободно време ћете проводити радно. То привидно одвајање од партнера доноси стимуланс за наредни период. Уколико сте слободни, крајем недеље је на помолу званично упознавање са особом коју знате из пословног окружења.

Здравље

Чувајте се вируса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.