Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

До НОВЕ ГОДИНЕ ће МАРС променити свет и ко то не схвати ИДЕ У ИСТОРИЈУ

Када би древни астролози видели ситуацију на небу у најмању руку би предвидели светски рат. Дакле, опрез и без импулсивног понашање.

1600688853_Depositphotos_148425425_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Почетком септембра је дошло до великог земљаног тригона и Сунце је направило спону између Урана у Бику и Јупитера, Плутона и Сатурна у Јарцу. Месец је 7. и 8. септембра боравио у знаку Бика и појачао  овај тригон. То је "погурало" дешавања у кућама наших наталних хороскопа које су под овим утицајем, још ако имате ту и неку планету - бинго.

Смена пуног и младог Месеца дала је посебну динамику, јер увек нешто треба да се заврши, да би се нови пролаз појавио пред нама. Велики талас енергије имали смо 2. септембра (пун Месец у Рибама). Појавили су се нови одговори и решења која су била "ту негде", али их до сада нисмо примећивали.

Прочитајте још: После 735 ГОДИНА: Среле су се ТРИ ПЛАНЕТЕ, стари свет ће се распасти и у ДЕЦЕМБРУ почиње НОВИ ПОРЕДАК

Отворено је ново поглавље
Знак Риба представља енергију завршетка, нешто смо пустити да оде и направили место за ново поглавље, које се отварило младим Месецом 17. септембра.

Када се ствари сагледају из другог угла отварају се нове могућности. Уран доноси узбуђење и ослобађање, опипљиво и конкретно, јер се утицај дешава у земљаним знацима.

Уран доноси узбуђење у послу, породици...

Они дају нашем животу чврсту форму, то је место где градимо, креирамо и реализујемо ствари на физичком плану. То је наше тело, посао, каријера, финансије, дневна рутина, оно што тренутно поседујемо или желимо у будућности, али и конкретне промене које желимо да направимо у животу.

Сунце доноси решење проблема које је одлагано

Затим Сунце наставља да се креће кроз знак Девице и формира тригоне са планетама у Јарцу.

Почетак на квадрат!
Млад Месец (Сунце и Месец у коњункцији) 17. септембра на 25 степени Девице, формира тригон са Сатурном у Јарцу. То је почетак на квадрат! Млад Месец је нешто ново а Сатурн даје подршку и благослов реалности. Доноси се одлука, ствари постају видљиве, опипљиве.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Истовремено, оно  представља решење проблема који се отворио пред нама ове године, и његово решавање је стално било одлагано. Сада имамо идеју шта је то што практично може да се оствари, како да се ствари организују и унапреде.

Ствари су се покренуле...

Од 13. септембра ствари су се убрзале, јер је Јупитер кренуо директно. Ствари које су се "заглавиле" средином маја од сада имају отворен пролаз.

На небу се дешава спектакл Фото: Депозит

Сутрадан, 14. септембра, уследио је тригон Сунца и Плутона. Добили смо увид шта је суштинско, на шта се треба усмерити, а шта треба отпустити, за шта више немамо енергије и интереса, и ставићемо фокус на нешто што је актуелно у овом тренутку. То ће нам дати чврстину, сигурност и моћ да донесемо нове одлуке.

Сада ствари крећу напред
Последњих месеци сте почели да  радите на нечему, али није било право време, сваки час је искрсавало нешто - ретроградни Меркур и Венера, три помрачења, Марс се заглавио у Рибама. Никако да се све поклопи, имали смо унутрашњи осећај да нисмо спремни. Септембар је прилика да се ствари виде јасно, повежу и наштелују јер постоји подршка за решење и правац којим идемо.
Ово није happy end, јер се покреће велика бура!

Прочитајте још: "Крв ће тећи у потоцима, ПАДАЋЕ СЕ ОД ЗАРАЗНЕ БОЛЕСТИ, а кроз БЕОГРАД ће проћи људи у ЦРВЕНИМ КАПУТИМА"

Немојте ово схватити као "happy end". Пред нама је ретроградни Марс и велика бура која ће се покренути. Суштина је да нам стално пред очима буде правац који смо ухватили у септембру. Тада је процес покренут на материјалном плану, и у неким случајевима је потребно можда и неколико месеци - до фебруара, када пун Месец буде у знаку Девице.

Древни астролози би до Нове година најавили смак света, јер небо никада овако није изгледало!

Марс је ушао у нову фазу, јер је дуго најављивани ретроградни ход почео и трајаће до 14. новембра. Овај утицај се од давнина повезује са ратовима и елементарним непогодама. Када би древни астролози видели ситуацију на небу до Нове године, у најмању руку би предвидели смак света. Ово никада да сада није било, тако да немамо са чим да упоредимо, и можемо да пустимо машти на вољу.

Прочитајте још: "Драго ми је што нећу доживети оно што видим": Убиће тројицу ПОЛИТИЧАРА, а Београдом ће марширати војска

Овога пута ратоборни Марс у ратничком Овну је у троструком квадрату (90 степени) са не тако мирољубивим планетама Плутоном, Сатурном и Јупитером. У првој фази сва четири актера су ретроградна, што значи да су близу Земљи и да се њихов утицај јаче осећа. Дакле, упоредо са земаљском енергијом подршке имамо фрустрирани исквадрирани Марс. То доноси тензију, ометање, блокаде. Када кажемо "рат", он се заправо и води. То је рат за разбијање структуре, рушење "елите".

Свет ће се наредне године градити поново, циглу по циглу Фото: Депозит

Рат се већ води - разбија се структура елите

Лако је изаћи на црту "спољним", непријатељима, али - како да изађемо на крај са отпорима и тензијама у нама самима, који су активирани овим астролошким утицајем. Суштина је конфликт. Нешто јако желимо, а не можемо ништа да урадимо брже, не можемо да започнемо. У неким случајевима, отпор долази од нас самих - "нисам довољно добар, немам искуства, стар сам".

Марс су млади, Јарац стари
Марс су млади, гневни људи спремни на акцију, насупрот естаблишмента (Јарац). Владаре нико није обавестио да је њихово време прошло, и они настављају да стежу омчу још јаче. Сјајно су обавили своју улогу разградње овога света, и сада могу да оду. Ко дође следећи, мораће поново да "открива точак и ватру".
Отпор долази и од нас самих, јер многи мисле да су стари или да немају искуства!

Треба освестити која уверења и страхови нас покрећу. Имамо унутрашњи осећај да треба још да сазревамо (Јарац), да будемо одговорни, да урадимо нешто на прави начин. Ретроградни Марс у Овну захтева унутрашњи рад, наводи на разоткривање ко смо ми заправо и што још није дошло до наше свести.

Прочитајте још: МАТЕМАТИЧАР је "израчунао" овогодишње немире још 2012. године, а ПРЕДВИЂА још СТРАШНИЈЕ ствари

Квадрат са планетама у Јарцу доноси освешћивање, да се вратимо себи и схватимо да оно што треба да ускладимо се заправо налази у нама самима, али пројекција је много удобнија варијанта. Ово са повлачењем се углавном дешава у теорији, јер као за инат, Марс пробуди оног нестрпљивог у нама, који је узбуђен, напуњен енергијом и спреман да крене.

Марс буди нестрпљење, па ништа не гурајте на силу, јер ће импулсивно понашање бити кажњено!

Опрез, импулсивно понашање у наредна два месеца могло би да има дугорочне последице. Зато - не гурајте ништа на силу и не започињите ствари које треба дуго да трају.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas