Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ОД 11. ДО 31. ЈАНУАРА: Према астролозима овај месец ће бити испуњен променама

Сазнајте шта вам, доноси љубавни хороскоп од 11. до 31. јануара 2024. године, током транзита Венере у квадрату Плутона.

1704963526_shutterstock_2341256613.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Можете бити тешки за љубав, а када дате своје срце некоме, то чините без икаквих прорачуна. Зато транзит Венере у квадрату Плутона може да промени игру у вашој вези. Можда се гурате у ону врсту борбе за моћ која вас учи да будете јаки.

 

Бик

Тврдоглави сте. Тако да када неког волите, предајете се томе цели. У овом периоду можда ћете се одлучити за прекид везе јер ћете се разочарати. Удаљите се мало од свега и повуците се у природу. На тај начин ћете да разбистрите мисли и разумећете боље неке ствари, поручују са сајта Yоур Танго.

 

Близанци

Налазите се у тренутку када ствари почињу да се мењају на боље. Начин на који гледате на љубав се променио. Оно што сте спремни да дате и да узмете у вези је побољшано. Сада када трансформативни Плутон гура Венеру да изврши промене, много је лакше одлучити шта треба да урадите у овом тренутку свог живота. Спремни сте да доносите тешке одлуке у љубави, и то ускоро.

 

Рак

Тешко је када веза почне да показује знаке промене, а ви их нисте очекивали. Ваш партнер можда ради ствари које никада раније није радио. Његова новооткривена интересовања могу изазвати да се осећате искључено или изостављено. Уместо да удвостручите своје осећање несигурности, гледајте на ово као на прикривени благослов. Ово вам даје дозволу да се фокусирате на себе. Пречистите се. Потражите начине да испуните своје време и побољшате свој живот.

 

Лав

Пошто пролазите кроз тешку транзицију раскида, тешко ћете се опоравити. Мораћете да попуните губитак тако што ћете да радите оно у чему уживате да радите. Можда започните нови хоби или изађете са пријатељима. Потражите ствари које су вам некада доносиле радост и почните тамо. Ово је време да поново откријете себе.

 

Девица

Озбиљна, реалистична веза са неким се и те како разликује од забављања. Обоје пролазите кроз све веће проблеме када покушавате да спојите породице и животе. Ово је период тестирања, али када превазиђете непријатност проналажења заједничког места у свету, ствари почињу да изгледају природно. 

 

Вага

Постоји начин да волите некога тамо где јесте, и не морате много тога да мењате. Транзит Венере квадрат Плутона позива вас да будете бољи слушалац. Можете пронаћи начин да се прилагодите потребама свог партнера и постанете јачи као пар.

 

Шкорпија

Волите да се ствари раде на одређени начин. Не желите да будете са неким ко покушава да контролише вашу потрошњу, и сигурно не желите да тражите дозволу да радите ствари које желите. 

 

Стрелац

Свиђа вам се када се осећате главним у свом животу, а током Венере у квадрату Плутона почећете да стављате новац тамо где треба да бисте се осећали слободно. Ово је недеља за доношење одлука када је љубав у питању. Да ли треба да будете слободни или да уђете у везу? Оно што ће пресутити јесте понашање партнера према вама.

 

Јарац

Преболећете особу која вам се допадала, али нисте били у вези. Можда ће вам бити тешко да престанете да маштате о томе какав би живот био са овом особом. Али уз малу помоћ Венере у квадрату Плутона, много је лакше решити ствар у свом срцу. 

 

Водолија

Пријатељства се могу променити, али када покушате да пређете границу у вези, то може да пође по злу. Пријатељство које је постало више можда неће моћи да се врати на оно што је некада било. То је коцка за коју ћете морати да одлучите да ли вреди узети. Ако одлучите да излазите са својим пријатељем, а ствари не иду како треба, да ли сте у реду што је то крај свега што сада делите? Размотрите мисао.

 

Рибе

Људи могу видети ваш љубавни живот и помислити да ће се с временом распасти. Али можете доказати да људи греше фокусирајући се на доброту своје љубави. Једноставно будите оно што јесте.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas