Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

LJUBAVNI HOROSKOP ZA APRIL: Device očekuje novo poznanstvo, Lavove DRAMATIČAN susret

Sa lepim vremenom mnogi horoskopski znakovi su raspoloženi za ljubav

1648547857_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Ovan

Oni koji su u vezi neka iskoriste ovo proleće da se potpuno posvete partneru. Pokušajte da ostvarite dublju i jaču konekciju. Slobodni imaju velike šanse da krajem meseca uđu u vezu a partnera mogu da upoznaju na kraćem prolećnom odmoru.

Bik

LJubav vam kuca na vrata! Osoba je tu u vašem neposrednom okruženju samo je optrebno da se opustite i da je osetite! Bikovi koji su u vezi mogu da imaju veće rasprave sa partnerom oko novca.

Blizanci

Slobodni će uživati u društvu prijatelja i u lepoj prolećnoj energiju. Zauzeti plene i dominiraju što privlači poglede pa može doći do ozbiljnih ljubomornih scena.

Rak

Oni koji su u vezi se osećaju izolovano. Kao da ne dobijate potrebnu pažnju od partnera. Iskreno razgovarajte i stvari se menjaju. Slobodni su ovog proleća okrenuti ličnom razvoju i karijeri.

Pročitajte još: LJUBAVNI SAVET ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA: Vage, pazite na pogrešne odabire, Lavovi - prestanite da volite samo sebe!

Lav

Slobodni će imati dramatični susret sa osobom iz prošlosti. Sve je na vama! Zauzeti će imati divnu energiju sa partnerom. Planirate putovanja i uživate u ljubavi.

Devica

Slobodni početkom meseca preko posla ili poslovnih kolega upoznaju veoma zanimljivu osobu. Zauzeti su posvećeni partneru, domu i porodici. Energija proleća vam donosi dosta lepih i romantičnih trenutaka.

Vaga

Oni koji su u vezi biće posvećeni praktičnom dokazivanju ljubavi! Slododni će imati puno udvaranja ali vi lično osećate neki strah i dok ga ne otpustite ništa novo vam neće ući u život.

Škorpija

Zauzeti će imati velike ljubomorne svađe sa partnerom. Čak može doći do raskida. Ako možete na miran način porazgovarajte sa partnerom. Slobodni ulaze sigurno u vezu ali za neke će ta veza biti kratkog daha.

Pročitajte još: MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Jednom znaku slede nagle promene od 20.aprila, Vagama odličan period za biznis

Strelac

Slobodni će samo flertovati i davati lažnu nadu. Krenulo je proleće , opušteni ste i ne želite da se vezujete. Zauzeti posle dužeg vremena rešavaju sve nesuglasice i kreće lepa energija u kojoj ćete i vi i partner uživati.

Jarac

Slobodni Jarčevi su okrenuti isključivo poslu i karijeri. Jedne oči vas sa čežnjom posmatraju probudite se! Zauzeti imaju stabilan odnos sa partnerom a to je vama najvažnije.

Vodolija

Slobodne Vodolije će imati čak i više udvarača pa se može desiti da udjete u više paralelnih veza. Radite slobodno ono što vas ispunjava. Zauzeti imaju mir i spokoj sa partnerom. Neki će ući u renoviranje stambenog prostora.

Ribe

Zauzete Ribe planiraju divan prolećni odmor na dalekoj destinaciji. Potpuno ste tome okrenuti. Slobodne Ribe ulaze u vezu sredinom meseca i taj odnos donekle kroji vašu sudbinu. Srećno!

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas