Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Љубавни хороскоп за јануар 2022: Близанци би могли да оду корак даље, а два знака очекује остварење жеље

Љубавни хороскоп за јануар доноси лепе моменте са вољеним особама.

1640256491_shutterstock_758477989.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

До 24 јануара Марс је у Стрелцу и та енергија вама прија. Љубав је узбуркана и ватрена. Овнови који нису у вези, на путовању или мини одмору или једноставно променом средине могу да упозању своју сродну душу. Они који су у вези још више ће се везати за партнера. Ваше енергије ће плесати у јануару.

Бик

Они који су слободни никако да пусте ланце прошлости, од прошле године. То је један недефинисан однос из кога ви не добијате оно што желите. Нисте испуњени. Када будете пресекли ланце прошлости, у ваш живот улази нова занимљива особа. Бикови који су у вези имају поприлично изазован период. Фитиљ ће вам бити кратак, што није својствено вама тако, да се суздржите од грубих речи и брзоплетих реакција.

Прочитајте још: Хороскоп за ЈАНУАР 2022.: Звезде доносе доста промена на које морамо бити СПРЕМНИ

Близанци

Вама је Марс који је у Стрелцу у вашем пољу односа. Тако да можете очекивати велику "понуду" удварача. Заиста ће бити тако. На послу, у проводу, у граду, преко пријатеља. Веома леп месец за вас, ваше је само да проберете. Они који су у вези сада иду корак даље, заснивају породици и упуштају се у заједничку некретнину.

Рак

Због ретроградне Венере они Ракови који су у вези ће имати посла да доказују да су ту заиста за партнера. Биће љубоморе, која је у неку руку оправдана, јер ћете имати позив од бивших партнера. Потрудите се да сачувате везу. Слободни ће имати лепу енергију и као магнет ће привалачити супротан пол.

Лав

Вама прошлост великим корацима долази на врата. То је особа која сада жели да са вама расправи све што нисте и жели вас поред себе. То ће вам јасно рећи. На вама је одлука да ли пуштате у живот или отварате нова врата. Они који су у вези једноставно ће уживати са партнером. Имате циљ да ваше љубавно гнездо удесите баш по вашој вољи. Само напред.

Девица

Слободне Девице ће сада напокон скупити храброст и прићи особи која им се већ дуже време допада. Исход ће бити одличан, не оклевајте. Они који су вези проживљавају један леп и миран период.

Вага

Слободне Ваге сада имају шансу да отворе врата особи из прошлости и да је пусте назад у живот. Изненађујуће, али се нећете двоумити, то је то што ви већ дуже време ишчекујете. Они који су вези сада су сабрали прошлост, научили лекцију, тачно зању шта желе, а то је њихов тренутни партнер.

Шкорпија

Слободне Шкорпије ће преко пријатеља у проводу упознати особу и заљубити се. Они који су у вези сада од партнера траже сигурну руку и подршку јер им је посао тренутно јако важан и ту очекију безрезервну подршку.

Стрелац

Они који су слободни желе да тако остане барем још мало јер савршено уживају у својој "самоћи". Време им је испуњено сваки минут и секунд. У јануару желе да тако и остане. Они који су у вези такође желе мало више слободе. То је потребно партнеру отворено да кажете. Имаћете његово зелено светло.

Прочитајте још: Ретроградна Венера у Јарцу до краја јануара 2022. наплаћује КАРМИЧКИ ДУГ: Партнери из ПРОШЛОСТИ се ВРАЋАЈУ

Јарац

Они који су у вези имаће свађе и несугласице са партнером. Немојте то сузбијати у себи, али немојте ни бити превише агресивни. Ако можете, нађите средину и миран раговор. Слободни ће напокон попустити и пустити особу из прошлости да им се врати. Могуће је да ће бити већа разлика у годинама. Немојте да вас то оптерећује.

Водолија

Вама који немате партнера сада је потребна тишина и мир да бисте се вратили себи и једино тако ћете пустити нове особе у ваш живот. Заузети имају лепу комуникацију са партнером. Лепо вам је и нека тако и остане.

Рибе

Оне које су у вези ће морати да покажу разумевање за опартнера јер је преокупуран послом. Повишеним тоном нећете ништа постићи. Полако и видећете да ће све баш бити по вашој вољи. Слободне рибе сада желе само да се друже и да излазе са пријатељима. У том окружењу неко вас потајно гледа. Обратите пажњу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas