· · Komentari: 0
astro

LJubavni horoskop za januar 2022: Blizanci bi mogli da odu korak dalje, a dva znaka očekuje ostvarenje želje

LJubavni horoskop za januar donosi lepe momente sa voljenim osobama.

1640256491_shutterstock_758477989.jpg
Foto: Shutterstock

Ovan

Do 24 januara Mars je u Strelcu i ta energija vama prija. LJubav je uzburkana i vatrena. Ovnovi koji nisu u vezi, na putovanju ili mini odmoru ili jednostavno promenom sredine mogu da upozanju svoju srodnu dušu. Oni koji su u vezi još više će se vezati za partnera. Vaše energije će plesati u januaru.

Bik

Oni koji su slobodni nikako da puste lance prošlosti, od prošle godine. To je jedan nedefinisan odnos iz koga vi ne dobijate ono što želite. Niste ispunjeni. Kada budete presekli lance prošlosti, u vaš život ulazi nova zanimljiva osoba. Bikovi koji su u vezi imaju poprilično izazovan period. Fitilj će vam biti kratak, što nije svojstveno vama tako, da se suzdržite od grubih reči i brzopletih reakcija.

Pročitajte još: Horoskop za JANUAR 2022.: Zvezde donose dosta promena na koje moramo biti SPREMNI

Blizanci

Vama je Mars koji je u Strelcu u vašem polju odnosa. Tako da možete očekivati veliku "ponudu" udvarača. Zaista će biti tako. Na poslu, u provodu, u gradu, preko prijatelja. Veoma lep mesec za vas, vaše je samo da proberete. Oni koji su u vezi sada idu korak dalje, zasnivaju porodici i upuštaju se u zajedničku nekretninu.

Rak

Zbog retrogradne Venere oni Rakovi koji su u vezi će imati posla da dokazuju da su tu zaista za partnera. Biće ljubomore, koja je u neku ruku opravdana, jer ćete imati poziv od bivših partnera. Potrudite se da sačuvate vezu. Slobodni će imati lepu energiju i kao magnet će privalačiti suprotan pol.

Lav

Vama prošlost velikim koracima dolazi na vrata. To je osoba koja sada želi da sa vama raspravi sve što niste i želi vas pored sebe. To će vam jasno reći. Na vama je odluka da li puštate u život ili otvarate nova vrata. Oni koji su u vezi jednostavno će uživati sa partnerom. Imate cilj da vaše ljubavno gnezdo udesite baš po vašoj volji. Samo napred.

Devica

Slobodne Device će sada napokon skupiti hrabrost i prići osobi koja im se već duže vreme dopada. Ishod će biti odličan, ne oklevajte. Oni koji su vezi proživljavaju jedan lep i miran period.

Vaga

Slobodne Vage sada imaju šansu da otvore vrata osobi iz prošlosti i da je puste nazad u život. Iznenađujuće, ali se nećete dvoumiti, to je to što vi već duže vreme iščekujete. Oni koji su vezi sada su sabrali prošlost, naučili lekciju, tačno zanju šta žele, a to je njihov trenutni partner.

Škorpija

Slobodne Škorpije će preko prijatelja u provodu upoznati osobu i zaljubiti se. Oni koji su u vezi sada od partnera traže sigurnu ruku i podršku jer im je posao trenutno jako važan i tu očekiju bezrezervnu podršku.

Strelac

Oni koji su slobodni žele da tako ostane barem još malo jer savršeno uživaju u svojoj "samoći". Vreme im je ispunjeno svaki minut i sekund. U januaru žele da tako i ostane. Oni koji su u vezi takođe žele malo više slobode. To je potrebno partneru otvoreno da kažete. Imaćete njegovo zeleno svetlo.

Pročitajte još: Retrogradna Venera u Jarcu do kraja januara 2022. naplaćuje KARMIČKI DUG: Partneri iz PROŠLOSTI se VRAĆAJU

Jarac

Oni koji su u vezi imaće svađe i nesuglasice sa partnerom. Nemojte to suzbijati u sebi, ali nemojte ni biti previše agresivni. Ako možete, nađite sredinu i miran ragovor. Slobodni će napokon popustiti i pustiti osobu iz prošlosti da im se vrati. Moguće je da će biti veća razlika u godinama. Nemojte da vas to opterećuje.

Vodolija

Vama koji nemate partnera sada je potrebna tišina i mir da biste se vratili sebi i jedino tako ćete pustiti nove osobe u vaš život. Zauzeti imaju lepu komunikaciju sa partnerom. Lepo vam je i neka tako i ostane.

Ribe

One koje su u vezi će morati da pokažu razumevanje za opartnera jer je preokupuran poslom. Povišenim tonom nećete ništa postići. Polako i videćete da će sve baš biti po vašoj volji. Slobodne ribe sada žele samo da se druže i da izlaze sa prijateljima. U tom okruženju neko vas potajno gleda. Obratite pažnju.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.