Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Horoskop za JANUAR 2022.: Zvezde donose dosta promena na koje moramo biti SPREMNI

Sam početak godine nosi lepu i razdraganu energiju jer je Mesec u Strelcu.

1640115574_pretty-girl-gb76dc7e38_1280.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Već 2. januara 2022. godine imamo mlad Mesec u Jarcu koji će biti u kontaktu sa Uranom što nam daje vizije i jaku intuiciju, a pun Mesec je 17.1. u Raku. Ono što je akcenat za početak godine je Jupiter koji ulazi u znak Riba.

Malo zbrke u komunikaciji nam donosi retrogradni Merkur od 14.1. do 4.2.2022. 

Januar nam donosi dosta promena na koje moramo biti spremni. Mesečevi čvorovi prelaze na osu Bik-Škorpija, što će dovesti do promene u bankarskom sistemu i ekonomiji. 

Ovan

U januaru planeta Mars je u Strelcu što će kod vas pokrenutu želju za putovanjem na koje ćete verovatno i otići, ali budite oprezni jer će Merkur krenuti retrogradno, pa se pripremite na iznenadne nevolje. Oni koji su u vezi predstoji vam lep ljubavni period, dok slobodni Ovnovi mogu da iznenadno spoznaju ljubav sa osobom koja im je do sada bila prijatelj.

Bik

Akcenat je na vama tj. vašim prioritetima a to se VI! Bićete rastrzani oko posla i porodice. Pokušaćete da svima udovoljite a jedino kome je potrebno da se udovolji ste vi. Tako da se okrenite sebi, svojim potrebama i željama.

Pročitajte još: Retrogradna Venera u Jarcu do kraja januara 2022. naplaćuje KARMIČKI DUG: Partneri iz PROŠLOSTI se VRAĆAJU

Blizanci

Vama se sada još više izražava stres koji ste imali prethodnih meseci. Mars će sredinom meseca krenuti u retro hod i to vam donosi još napetiji odnos na poslu. Kada je ljubav u pitanju, slobodni će biti neodlučni, iako će biti udvaranja. Zauzeti će početi da razmišljaju o proširenju porodice ili će ući u kupovinu zajedničke nekretnine.

Rak

Pokušajte da svoj lični život zadržite samo za sebe. Generalno atmosfera oko vas kako privatno tako i poslovno je blaga i nema stresa, zato je bitno da pokušate što duže da je zadržite. Emotivno ste ispunjeni i imate lepe trenutke sa partnerom i porodicom generalno. Slobodni Rakovi maštaju o pravoj ljubavi koja im se može dogoditi ovog meseca.

Lav

Kod vas je poprilično izazovno i na poslu i na ljubavnom planu. Posao vam odvlači dosta energije, a pojedini Lavovi mogu ostati bez posla, ali taj period neće dugo trajati. Bitno je samo da ne suzbijate stres u sebi. LJubavni život bili slobodni ili ne, biće uzdrman i pun neizvesnosti.

Devica

Vi u Januaru nećete imati onaj osećaj snage i lojalnosti kada je posao u pitanju. Iz tih razloga je moguće da ćete poslove ostavljati sa strane, a oni će se gomilati. Sve ćete vi to dovesti u red, ali je zato bitno da u Januaru uzmete odmor, da napunite baterije i punom parom krenete napred.

Vaga

Januar je u boji posla, karijere i napretka. Svu svoju energiju trošite u tom pravcu. To vam nije teško jer već imate, a tek ćete imati benefite u finansijskom smislu. Kada je ljubav u pitanju, sada je vreme da lepo sagledate stvari i da vidite da li ste naučili lekcije iz prošlosti. Slobodni maštaju o iskrenoj i lepršavoj ljubavi.

Pročitajte još: NAJVEĆI BAKSUZI U 2022: Ko ostaje bez partnera, a ko bez novca otkriva kineski horoskop

Škorpija

Sada u Januaru sve je vezano za biznis - stavite ideje na papir i iznesite ih pred pretpostavljene.
Sada je pravo vreme za to. Ako razmišljate o privatnom biznisu, opet je savršeno vreme. Kako ste sebe dali karijeri, velika je verovatnoća da upoznate jako zanimljivu osobu kroz posao. 

Strelac

Januar je jako lep mesec za vas. Vaša energija je sada na maksimumu, imate snage za sve i niste umorni. Fokus vam je karijera, kao i ljubav. Kada je ljubav u pitanju, na putovanju na koje ćete sigurno otići u januaru, desiće vam se velika ljubav. Oni koji su u vezi sada će se na još dubljem nivou povezati sa partnerom.

Jarac

Vama se u Januaru vraća osoba iz prošlosti koja je jako dubok trag ostavila. Vi ste na klackalici da li da je prihvatite ili da jednostavno zatvorite ta vrata. Sve radite po osećaju. Planirate putovanje koje vam je zaista neophodno. Tada ćete napuniti baterije, i daćete svoj maksimum na poslu.

Vodolija

Januar je za vas mesec organizacije. Jedino ako sve posložite na svoje mesto, imaćete vremena za sve - za posao, za zabavu, za ljubav i za vas! Savet je da ne ulazite u raspravu sa kolegama, jer ćete vi izvući deblji kraj. Samo polako, studiozno sa prioritetima, i sve će zaista biti odlično po vas.

Ribe

Vaš vladar ulazi u vaš znak. Tada je samo bitno da poželite ili zamislite želju, i ona će vam se ostvariti. Ovaj mesec iskoristite da podignete vaše granice. To će radni kolektiv osetiti i to će vam biti velika odskočna daska kada je karijera u pitanju. LJubav je tu i čeka vas iza ćoška, ako ste slobodni. Zauzeti imaju divan odnos sa partnerom i razmišljaju o zajedničkom životu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas