Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Да ли ћете бити УСПЕШНИ у послу зависи од ових АСТРОЛОШКИХ ПОКАЗАТЕЉА: Добар пример за ову причу је ауторка романа “Хари Потер”

Многи желе да буду новинари или писци, али су у тим пословима просечни. С разлогом.

1629444116_Depositphotos_353966470_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Може се рећи да су неки људи рођени заљубљени у књиге. Од раног детињства за њих је живот чаролија исписана прво дечјим сликовницама, а затим, кроз прва слова и речи, живописним описима састављеним у књижевном штиву.

Прочитајте још: Енглеска видовњакиња предвидела ковид, и тврди да ће Вилијам ускоро постати КРАЉ

Астролошким поделама, када је писана реч у питању, главна улога је припала Меркуру и знаку Близанаца. Али, постоје бројни астролошки показатељи који утичу на то ко ће бити бити писац а ко читалац.

Меркур одређује писца и новинара

У астрологији, планета Меркур представља писану реч и сваку врсту комуникације. Из самог положаја ове планете не може се закључити да ли ће особа само страствено читати или ће уз то и писати. На ово указују аспекти, али и квалитет знака у коме се Меркур нашао.

Новинара ће најавити Меркур у коњукцији са Сунцем, песника Меркур у аспекту с Венером.

Рецимо, новинара ће најавити Меркур у коњукцији са Сунцем, песника Меркур у аспекту с Венером.

Меркур у аспекту с Марсом даће предиспозицију да особа има дара да на папир пренесе стручна знања, документарна штива даће Меркур у аспекту са Сатурном, научна, али и окултна - аспект с Ураном.

Преводилац ће бити онај коме је Меркур у аспекту с Јупитером, али овај аспект ће указати и на особу која се може бавити и издаваштвом јер је то слика умножавања нечега што је, у овом случају, добар знак за велике тираже.

Прочитајте још: Дигитални БЛИЗАНАЦ предвиђа наше мисли и понашање, како га контролисати?

Да ли ће неко бити славан одређује Јупитер

Да ли ће писана реч коју смо изнели из себе угледати светлост дана и стићи до других људи, говори остатак хороскопа. Да би наша писана реч била обнародована, потребно је, поред наглашеног Меркура који указује на дар писања, имати и показатеље у седмом или десетом наталном пољу.

Десето поље у Близанцима открива писца.

Па тако, ако је у десетом пољу, на пример, знак Близанаца, онда знамо да ће се особа професионално бавити писањем јер је ово поље позорница професије и каријере. Опет, ни то није довољно за прогнозу великог успеха.

Да би неко постао славан и опште популаран, мора у свом хороскопу да има наглашен Јупитер јер је он тај који умножава и доноси успех.

Прочитајте још: "Видели смо их, имали су воштано лице": Скијаше су ОЗРАЧИЛИ ВАНЗЕМАЉЦИ, а последице су биле невероватне

Џоан Роулинг је слава била судбински предодређена

Добар пример за ову причу је ауторка романа “Хари Потер”, Џоана К. Роулинг. Фантастична прича о њеном животу који је био на ивици егзистенције док је писала први део овог, сада светски популарног романа, описана је личним хороскопом у коме је успех био загарантован.

И за Ден Брауна је било јасно да ће успети!

Наиме, Јупитер (умножавање, штампање) у њеном наталном хороскопу је у знаку Близанаца (књиге), а планета која влада Близанцима, Меркур, је смештен на звезди некретници Регулус (29. степен Лава). Ова звезда је једна од најпознатијих некретница јер даје упечатљиво јако дејство које се манифестује кроз краљевску супериорну моћ којом надахњује планету која се на њој нађе. С обзиром да се у Џоанином хороскопу на оваквом месту затекао Меркур (писана реч, мисао), може се рећи да јој је велика слава била судбински предодређена.

Прочитајте још: Рубен Папиан је 2013. предвидео КОРОНУ, а сада тврди: У јулу се нови талас Срба враћа кући, јер ће овде бити боље него тамо

Поред ње, можемо навести и хороскоп писца Дена Брауна. Иако је у тренутку његовог рођења Сунце већ било ушло у знак Рака, чак три планете су смештене у Близанцима. Марс, Меркур и Венера у овом знаку описују огромну посвећеност и енергију која, преточена у речи, доноси светску славу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas