Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ЗА ЈАНУАР: Један знак УПЛОВИЋЕ У ВЕЗУ СА ПРИЈАТЕЉЕМ, а други МОРА ДА ОДЛОЖИ СВЕ ОДЛУКЕ

Многим знаковима следи љубав преко посла

1672991448_shutterstock_512853715.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Јануар ће почети са ретроградним планетама Марсом и Мекуром. Засигурно доносе застоје као и непромишљење реакције. Биће свађа, па поведите рачуна како комуницирате са вољеном особом. У јануару, месец ће бити у Бику што нам доноси хедонизам и уживање у храни, и пићу али и мукотрпан рад. Венера ће ући у Водолију па се може десити да нека пријатељства прерасту у љубав или да упознате потпуно невероватне особе на местима за које нисте могли ни у машти да замислите! Како ће се јануар одразити на хороскопске знакове:

Ован

Јупитер је у вашем знаку до 15- јануара, па искористите његову наклоност и завршите или урадите све ствари које вас коче или их се можда плашите. Венера вам је у једанаестој кући - очекујте да пријатељство прерасте у љубав! Добре прилике на послу јер вам Јупитер даје снагу.

Прочитајте још: Пун Месец у Раку 7.1.2023. године: Два знака морају да одложе потписивање битних УГОВОРА, а једном знаку ПРЕТИ РАСКИД

Бик

Месец пред вама вам поручује да не улазите у свађу са партнером јер се може завршити радкидом! Посао иде својим током, али битне и добре промене по вас можете очекувати у фебруару.

Близанци

До 18. јануара Меркур је у ретро ходу па се суздржите од наглих одлука када је посао у питању. Заиста није време за велике кораке. Слободни Близанци до краја јануара упознају особу са којом улазе у лепу и стабилну везу.

Рак

Одличан месец који вам доноси увећање зараде, напредак или додатни посао. Слободнима се враћа љубав из прошлости очекујте позив и конкретну понуду. Заузети нека не улазе у тешке мисли и распараве са партнером.

Лав

Одличан месец за напредак у каријери или добијање новог посла. Тај добар однос планета пратиће вас до маја. У љубави се затварате у себе и то ствара сумљу код партнера. Али већ од 18. јануара ваша енергија се знатно поправља и опет ћете уживати у љубави са партнером. Слободним Лавовима следи љубав преко посла, али не било каква љубав већ јака и велика!

Девица

 У послу улазите у бизнис са пријатељима или са партнером. У љубави, били слободни или заузети, љубав из прошлости куца на врата и може се десити потпуно неочекивана реакција која, ако сте у вези доводи у потање њен опстанак.

Вага

Посао иде својим путем и неће бити изазовних ситуација. У љубави вам јануар доноси лепе моменте са партнером, а ако сте слободни особа са посла вам јасно и прецизно без увијања говори своје емоције!

Шкорпија

Ретро Мекур вам мрси конце. Ако сте планирали да завршите папирологију или желите да одете на пут, биће мањих застоја и не предвуђених ситуација. Од 20. јануара љубав преко посла, али и увећање финансија!

Стрелац

Ретро Мекур вам прави заврзламе на послу, али само до 18 јануара. После тога долази леп и перспективан период за вас. У љубави ћете током целог месеца имати фантастичне тренутке са партнером, а слободни на путу упознају особу!

Прочитајте још: ИНДИЈСКИ ХОРОСКОП: Четири знака којима ће у 2023. години све ићи од руке

Јарац

Заузети Јарчеви имају већи прилив новца, али преко партнера! Слободнима се све дешава преко посла - или завршавају однос са неким колегом или улазе у нови однос опет преко посла. Прилике на послу повљне за вас се дешавају после 20. јануара.

Водолија

Ако вам тело шаље неке знакове посетите лекара. У љубави ствари иду у два правца. Слободни преко посла упознају сродну душу. Заузети прекидају везу јер сада напокон увиђају ствари које им годинама стоје пред носем!

Рибе

Укључите све радаре када је посао у питању. Они који вас тапшу по рамену можда и нису баш искрени. У љубави вам од краја јануара предстоји диван период који ће трајати до маја. Били слободни или у вези, браку, уживаћете у лепим аспектима ваше Венере.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas