Oglas
· · Komentari: 0

Pun Mesec u Raku 7.1.2023. godine: Dva znaka moraju da odlože potpisivanje bitnih UGOVORA, a jednom znaku PRETI RASKID

Pun Mesec u Raku i tri retrogradne planete uticaće na svaki znak

1672815965_shutterstock_2057801117.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Pun Mesec se dešava u Raku, a kako je Rak simbol porodice, ljubavi na tim poljima očekujte dešavanja. Biće pojačana intuicija, pa je potrebno da je slušamo. Sa ovim punim Mesecom imamo i tri retrogradne planete Mars, Merkur i Uran što nam donosi napete i iznenadne situacije. Potrebno je samo da ne reagujemo u trenutku i da ne donosimo radikalne oduke! Kako će se pun Mesec odraziti na znakove horoskopa:

Ovan

Akcenat je na porodici. Biće iznenadnih napetih situacija gde će se očekivati od vas da odmah donesete odluku. Nemojte! Sačekajte da vam se slegnu misli, pa tek onda doneseite konačnu odluku!

Bik

Vama donosi konfuziju u mislima zbog retrogradnog Merkura. Zaista se suzdržite od konačnih odluka. Ako ste u prilici da prodajete nekretninu ili da potpišete ugovor, uradite to, ali tek posle par dana od punog Meseca.

Pročitajte još: Četiri znaka koja mogu da ZAVEDU sve muškarce: Poseduju MAGIČAN šarm

Blizanci

Donosi vam priliku za dodatnu zaradu ili za novi ugovor. Biće odlična prilika, ali konačni vaš odgovor neka bude posle punog Meseca!

Rak

Vaš pun Mesec u vama budi prelivanje osećanja. Bićete ranjivi i emotivni pa je savet da se sudržite krupnih reči i obećanja. Sve ćete jasnije videti kada prođe pun Mesec.

Lav

Lavovi koji su u tajnim vezama sada mogu da budu otkriveni. Zauzeti Lavovi će se nesvesno vraćati u prošlost što dovodi do burnih i neočekivanih reakcija, što će partner osetiti i može doći do ozbiljnih svađa pa i do razlaza.

Devica

Vama pokreće potrebu za druženjem pa možete da očekujete lepe momente sa prijateljima kao i poziv za kraći put.

Vaga

Karijera je u fokusu. Vi želite sada, odmah i sve. Ali polako - ipak kraj januara donosi nagradu za vas!

Škorpija

Samo bez bitnih i velikih odluka pre i par dana punog Meseca. Biće vam jako naglašena intuicija jer vam se pun Mesec dešava u dvanaestoj kući horoskopa.

Pročitajte još: INDIJSKI HOROSKOP: Četiri znaka kojima će u 2023. godini sve ići od ruke

Strelac

Vama se pun Mesec dešava u osmoj kući pa će vam psiha biti veoma napregnuta i bićete jako osetljivi. Pošto ovo znate namojte imati brze rakcije i nemojte se plašiti sami sebe. Sa druge strane ako očekujete neko nasledstvo sada se sve završava u vašu korist!

Jarac

Burna dešavanja na polju ljubavi i partnerskih odnosa. Može se desiti i ljubav preko posla! Karijera kreće uzlaznom putanjom!

Vodolija

Ako ste planirali radikalne promene u svakodnevnom životu kao i u ishrani sada je pravo vreme za to!

Ribe

Može vam se desiti da se porodica umeša u vaš privatni život. Zauzmite se za sebe i jasno odmah postavite granice. Takođe možete očekivati lepu energiju od partnera, uživanje sa prijateljima i lep šoping koji će vam jako prijati!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas