Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

МЛАД МЕСЕЦ У ЛАВУ ОД 16. АВГУСТА 2023. ГОДИНЕ: Спремите се за нове почетке и велике животне промене

Астролошка појава која са собом доноси новине на свим пољима

1692016916_shutterstock_1938555799--1-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Млад Месец у Лаву је драматичан и омогућава нам нове, продуктивне почетке у љубави, али и у послу. Средина августа нам нуди другу шансу, можемо започети нове животне пројекте свесни себе и својих квалитета.

Астролози истичу да је од 16. августа до 15. септембра изузетно динамичан период јер ће шест планета бити у ретроградном кретању, а када се у Лаву појави млад Месец дешавају се посебно интензивне промене. Формирају се квадрати, интензиван и стресан аспект са Плутоном и Нептуном који ће довести у питање наше унутрашње ја и подстаћи нас да своје лоше навике претворимо у продуктивне. Можемо ли то да урадимо?

Млад Месец у Лаву и љубав

Јасно вам је да ће на љубавном плану бити превирања у погледу тога да ли старом партнеру треба дати нову шансу, да ли је веза у којој смо стабилна, шта заиста желимо... Морамо нешто да променимо, а не знамо тачно како, што може створити дубоку фрустрацију.

Најбољи савет је да ћутите, слушате партнера и покушајте да једно друго подржите на путу ка успеху.

Када је Месец у стабилном знаку попут Лава, заједнички тежимо стабилности и јасно дефинисаним односима. Овог пута, због транзита других планета, фокус ће бити на нама уместо на окружењу, запитаћемо се шта заиста желимо и поставити циљеве за наредне године.

Током августа многи парови могу да испоље жељу за дететом, а многи који су се раздвојили у протеклом периоду могу да схвате да им је само потребан одмор и рад на помирењу. Једноставно, као да нам треба нека врста одмора и формирања заједничких циљева који ће нас у будућности поново зближити.

Уместо да очајавамо и налазимо ствари које нису добре, време је да се заузмемо за себе. Доносимо поштене одлуке и формирамо циљеве, а све да бисмо почели да их остварујемо у првој половини септембра, када Меркур заврши свој ретроградни ход.

Како искористити енергију младог Месеца у Лаву за лични напредак?

Млад Месец у Лаву ће вас повезати са особом према којој гајите искрена осећања, дати вам шансу да на интензивнији и конкретнији начин започнете одређене везе. На вама је да препознате енергију и искористите предности овог транзита!

Осим побољшања односа, ово је период када можете радити и на личном напретку. Да ли постоји нешто што желите да радите већ дуже време, а не налазите времена за ту активност? Ово је знак да кренете!

Како искористити енергију младог Месеца у Лаву за пословне активности?

Млад Месец у Лаву буди у нама жељу за добрим материјалним статусом, лидерским позицијама, као и формирањем сопственог посла. Размислите о томе како можете да уновчите своје знање? Како можете додатно допринети кућном буџету? Како формирати пројекте који зависе искључиво од вас?

Морамо имати на уму да ретроградне планете могу утицати на нас тако да се упуштамо у ситне пословне проблеме, изнервирамо се на пословном састанку или изненадимо уобичајеним коментарима на које раније нисмо реаговали. Због свега тога ћемо се на крају дана осећати лоше и уморно, зато се фокусирајте на себе и пројекте који вам могу пружити светлу будућност.

Фокусирајте се на продуктивну комуникацију, јасно се изразите и када се укаже прилика, представите своја креативна решења и идеје. Окружење ће их препознати и у наредном периоду заиста ћете моћи да профитирате!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas