Oglas
· · Komentari: 0

MLAD MESEC U LAVU OD 16. AVGUSTA 2023. GODINE: Spremite se za nove početke i velike životne promene

Astrološka pojava koja sa sobom donosi novine na svim poljima

1692016916_shutterstock_1938555799--1-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Mlad Mesec u Lavu je dramatičan i omogućava nam nove, produktivne početke u ljubavi, ali i u poslu. Sredina avgusta nam nudi drugu šansu, možemo započeti nove životne projekte svesni sebe i svojih kvaliteta.

Astrolozi ističu da je od 16. avgusta do 15. septembra izuzetno dinamičan period jer će šest planeta biti u retrogradnom kretanju, a kada se u Lavu pojavi mlad Mesec dešavaju se posebno intenzivne promene. Formiraju se kvadrati, intenzivan i stresan aspekt sa Plutonom i Neptunom koji će dovesti u pitanje naše unutrašnje ja i podstaći nas da svoje loše navike pretvorimo u produktivne. Možemo li to da uradimo?

Mlad Mesec u Lavu i ljubav

Jasno vam je da će na ljubavnom planu biti previranja u pogledu toga da li starom partneru treba dati novu šansu, da li je veza u kojoj smo stabilna, šta zaista želimo... Moramo nešto da promenimo, a ne znamo tačno kako, što može stvoriti duboku frustraciju.

Najbolji savet je da ćutite, slušate partnera i pokušajte da jedno drugo podržite na putu ka uspehu.

Kada je Mesec u stabilnom znaku poput Lava, zajednički težimo stabilnosti i jasno definisanim odnosima. Ovog puta, zbog tranzita drugih planeta, fokus će biti na nama umesto na okruženju, zapitaćemo se šta zaista želimo i postaviti ciljeve za naredne godine.

Tokom avgusta mnogi parovi mogu da ispolje želju za detetom, a mnogi koji su se razdvojili u proteklom periodu mogu da shvate da im je samo potreban odmor i rad na pomirenju. Jednostavno, kao da nam treba neka vrsta odmora i formiranja zajedničkih ciljeva koji će nas u budućnosti ponovo zbližiti.

Umesto da očajavamo i nalazimo stvari koje nisu dobre, vreme je da se zauzmemo za sebe. Donosimo poštene odluke i formiramo ciljeve, a sve da bismo počeli da ih ostvarujemo u prvoj polovini septembra, kada Merkur završi svoj retrogradni hod.

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za lični napredak?

Mlad Mesec u Lavu će vas povezati sa osobom prema kojoj gajite iskrena osećanja, dati vam šansu da na intenzivniji i konkretniji način započnete određene veze. Na vama je da prepoznate energiju i iskoristite prednosti ovog tranzita!

Osim poboljšanja odnosa, ovo je period kada možete raditi i na ličnom napretku. Da li postoji nešto što želite da radite već duže vreme, a ne nalazite vremena za tu aktivnost? Ovo je znak da krenete!

Kako iskoristiti energiju mladog Meseca u Lavu za poslovne aktivnosti?

Mlad Mesec u Lavu budi u nama želju za dobrim materijalnim statusom, liderskim pozicijama, kao i formiranjem sopstvenog posla. Razmislite o tome kako možete da unovčite svoje znanje? Kako možete dodatno doprineti kućnom budžetu? Kako formirati projekte koji zavise isključivo od vas?

Moramo imati na umu da retrogradne planete mogu uticati na nas tako da se upuštamo u sitne poslovne probleme, iznerviramo se na poslovnom sastanku ili iznenadimo uobičajenim komentarima na koje ranije nismo reagovali. Zbog svega toga ćemo se na kraju dana osećati loše i umorno, zato se fokusirajte na sebe i projekte koji vam mogu pružiti svetlu budućnost.

Fokusirajte se na produktivnu komunikaciju, jasno se izrazite i kada se ukaže prilika, predstavite svoja kreativna rešenja i ideje. Okruženje će ih prepoznati i u narednom periodu zaista ćete moći da profitirate!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas