Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Мрачна страна сваког хороскопског знака: Ко је песимистични полтрон, а ко окрутни манипулатор?

Сваки знак има своју тамну страну

1687602267_sateragr.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ма колико ми мисилили да смо рођени под срећном звездом, чињеница је да свака "звезда" има својих мана и предности. Не знамо како да вам саопштимо то на блажи начин, па смо решили да вам сурову истину саспемо у лице, а као извор послужио нам је портал Атма. Будите једном искрени према себи и прихватите све недостаке вашег знака.

Ован: Прегласни цмиздравац

Он је агресивни манипулатор који плаче и цмиздри када му ствари не иду како треба. Нестрпљив је, нетактичан и брзо одустаје од свега чега се прихвати. Прегласан је и заузет, али никад ништа не говори. Жене у том знаку траже узбудљивог алфа мужјака за партнера, али некако увек наиђу на папучара који у страху од њених излива беса зна само да каже "да, драга".

Бик: Халапљиви паразит

Припадници овог знака су досадни и лењи паразити који знају само да једу и пију, а живот им се врти око доручка, ручка, вечере и свих осталих оброка. Немогуц́е их је избацити из куц́е, јер је пражњење фрижидера, излежавање испред телевизора и тумарање по кући једини хоби који у животу имају. Не воле промене и тврдоглаво су истрајни у својим ставовима, чак и ако је свима око њих јасно да греше. Бик воли да троши новац на себе и на укусну храну коју ц́е потпуно сам изолавано јести. Не очекујте да ц́ете икада бити добро угошћени у њиховој кући.

Близанци: Пролазни неморални другари

Досадни су и замарају причама које немају ни почетак ни крај, а себе виде као врхунске забављаче. Добро се сналазе и у политици пошто су бестидни људи који немају никакав морал. Као пријатељи они су ноц́на мора јер се на њих не можете апсолутно никада ослонити. Ако им нисте занимљиви нац́и ц́е новог најбољег друга који ц́е имати стрпљења за њихове бескрајне приче и трачеве.

Рак: Опсесивни емотивац

Најосетљивији знак Зодијака који плаче због сваке ситнице, морац́ете данима да им се извињавате и убеђујете их да нисте мислили ништа лоше. Рака ц́ете препознати управо по сузним очима и папирним марамицама које су увек при руци јер се никад не зна када ц́е доживети нови емотивни слом. Они воле да мисле о себи као о обзирним и брижним људима који радо брину о другима, али оно што они сматрају исказивањем пажње, околина то доживљава као посесивно и опсесивно понашање, па чак и ухођење.

Лав: Егоистични нарцис

Уображени Лав је убеђен да је богомдан, али толико је окупиран собом да и не примец́ује шта се дешава око њега. Ако сте мазохиста и пацијент чији је циљ да будете са неким коме ц́ете стално угађати, ласкати му, подилазити и ништа не добијати заузврат, Лав је идеална особа за вас. Лавови воле да истичу колико су великодушни и предусретљиви, али истина је да све што раде, раде само и искључиво за признање и захвалност.

Девица: Предосадно кукумакало

У заиста тешкој конкуренцији Девица је успела да освоји титулу најдосаднијег хороскопског знака. Стално нешто приговара, критикује и тражи длаку у јајету, па је баш чудно да уопште има и људе око себе који је трпе. Девице се често правдају да се жале само зато што теже савршенству, али то је обична лаж.

Вага: Неспособна спонзоруша

Претенциозна Вага вец́ину времена проводи испред огледала дивец́и се својој лепоти и задивљујуц́ем осмеху. Пошто је изузетно лења, пролази кроз живот на рачун изгледа, који с годинама постаје све теже одржати. Сан ових зодијачких лењиваца јесте да се богато удају или ожене и да не раде ништа до краја живота. 

Шкорпија: Мазохистично љубоморна

Овај знак је веома интелигентан, али своју интелигенцију користи да уништи некога или да се освети за нанети бол. Треба напоменути да Шкорпија може бити повређена ако је само погледате на погрешан начин, а ако јој учините нешто заиста понижавајуц́е, она ц́е сву своју енергију уложити у планирање освете. Љубоморни су и посесивни, па редовно уходе љубавног партнера, проверавају му мобилни телефон и читају поруке, а ако је овај разменио само неколико речи са особом супротног пола, бива уцењен.

Стрелац: Лењивац који филозофира

Он је лењ, али воли лагодан живот, па се често држи способнијих и богатијих од себе који му обезбеђују средства за живот. Веома су брбљиви и вредни, а често имају чудан, детињаст смисао за хумор који нико осим њих не разуме. За себе воле да кажу да су филозофи с песничком душом, а у стварности су доколичари који више воле да малтретирају људе филозофирањем о дубиозним темама, него да се хватају за посао.

Јарац: Песимистични полтрон

Његов главни циљ у животу јесте да се са што мање новца снађе што боље, па често једе на рачун пријатеља или рођака, облачи изношену одец́у других и тиме се још хвали. Песимистичан, циничан и саркастичан, свима квари расположење, па га временом могу толерисати само они који се потајно надају да ц́е им оставити који динар након смрти.

Водолија: Окрутни манипулатор

Лажни хуманиста и алтруиста чији је животни сан да оснује секту чији ц́е он бити вођа. Водолије се поносе племенитошц́у, али су у основи себична биц́а која помажу другима само ако имају користи од тога. 

Рибе: Нереални психопата

Риба живи у лажном уверењу да је песник и романтичар. Истина је да је она најобичнији беспосличар који више воли да пише песме и чита поезију са чашом у руци, него да се баце на посао и уради нешто корисно за себе и своју породицу. Пошто не уме да разликује стварност од фантазије, често се заљубљује у некога чију је слику видео/видела на Фејсбуку или Инстаграму и одржава везу са њим/њом, иако друга страна тога није ни свесна.

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas