Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Нађите момка према хороскопу: Рибама треба витез, а Лавици краљ џунгле!

Какав вам мушкарац треба према вашем хороскопском знаку?

1617362499_Depositphotos_440982588_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Ован

Потребан вам је мушкарац који се може носити са снажном и страственом женом, и који је опседнут вама као и ви са њим, ненаметљиво. Ваш партнер би требало да вам учини живот узбудљивим, уместо да вас спутава.Он је спонтан, воли да се развија кроз истраживање и авантуру али такође поштује вашу слободу.

Прочитајте још: ШТА СРБИН ГУГЛА? Претражују ИТАЛИЈУ, али у 2021. години САЊАЈУ да отпутују на ОВУ ДЕСТИНАЦИЈУ

Бик

Потребан вам је мушкарац који цени сваки кутак ваше душе и који поштује ваше пријатеље и вашу породицу. То је мушкарац који има стрепљења и који ће вам пружити топлину и удобност какву не можете наћи код других партнера. Остављаће вам слатке ноте на огледалу, увек ће испунити своја обећања и биће вам веран.

Бику је потребно поштовање, Рак тражи немогуће, а Близанцима забаван мушкарац.

Близанац

Женама Близанцима лако досади партнер и тешко налазе партнера на њиховом нивоу. Потребан вам је партнер који који може да парира вашим комуникациони способностима и да цени начин на који ви дајете љубав. Овај мушкарац треба да вас разуме и да уме да вас забавља.

Рак

Вама је поребан мушкарац који разуме нијансе вашег расположења и увек је "ваша" особа када живот постане тежак. Он воли начин на који сте у коинтакту са својим емоцијама, он се брине о малим стварима и пазљив је према свакој ситници. Воли ваше хирове и промене расположења јер су део вас.

Прочитаје још: Ове особине хороскопски знаци крију као "змија ноге": Трачаре, лажу и себични су!

Лав

Жена лав је јака и потребан јој је партнер који је исто тако јак можда чак и јачи од ње. Он треба да буде сексуално самоуверен и да улива сигурност како би се сви поред њега осећали сигурно и лагодно. Он мора да буде логичан , јак и да уме да се заузме у оно у шта верује. Верује у умереност и привлачи вас на најбољи могући начин.

Девица тражи поуздану особу, а Ваги је потребан "вау" ефекат. Лавица тражи краља џунгле!

Девица

Онак ко се никад неће предати када живот постане тежак, ко ће проћи кроз све успоне и падове - то је оно што је вама као узнемиреној и плашљивој девојци потребно. Отклониће вашу анксиозност, неће се играти са вама и остаће будан целу ноћ поред вас ако ви то желите. Учиниће да се осећате сигурно поред њега, а његов приоритет треба да буде да остане у вашем животу.

Прочитајте још: Астролог открива каква ће нам бити 2021. година: Маске ћемо носити до априла 2022.

Вага

Жена Вага не жели мушкарца који ће само ходати поред ње. Он мора да разуме ваше срце које жели да крене у везу која има будућност. Тај мушкарац неће желети да промени њен животни стил. Неће нарушити њену приватност нити пријатељства. Тражи неког да га породица и пријатељи обожавају, али и да падне на његов шарм. Треба да буде отвореног ума, да има поштовање и да уме да слуша. 

Шкорпија

Вама је потребан мушкарац који ће се бринути овама, како у спаваћој соби тако и ван ње, који вам увек може измамити осмех на лицу. Потребно је да дода узбудљиве и нове ставри у ваш живот. Али такође треба да има зрелост и да уме да се смеје током секса и других прилика, уместо да се срами и понаша као дете.

Шкорпија тражи "оца", а Стрелац неког ко ће ценити њену слободу.

Стрелац

Потррбан вам је човек који се смеје, али је подједнако озбиљан и веран и да уме да истраје у верности. Потррбан вам је мушскарац који је дете у срцу, али уме да се носи са женом. Потребно је да воли ваш оптимизам, да вас цени у лошим данима и да подржава све што радите. Усрећује вас и не спутава вас и никада вам неће ускратити самостално путовање.

Прочитајте још: Љубавни хороскоп за април: Девица ће се ЗАЉУБИТИ, а Рибе ће 10. априла остати БЕЗ ДАХА

Јарац

Вама је потребан неко ко разуме ваше повређено срце, неко ко ће вам помоћи да срушите зидове које сте подигли, истовремено водећи рачуна о вама. Потребно је да унесе мекоћу у ваш живот, али без ометања ваших амбиција и каријере. У иделаном случају имате исте тежње и циљеве у животу.

Јарцу треба неко ко ће донети нежност, Рибама витез, а Водолији интелектуалац!

Водолија

Ваш иделана мушкарац вам прижа интелектуалне разговоре и пружа подршку вашој амбицији и каријери. Он ће учинити да се у његовом присуству осећате сигурно , слободно му покажите своју рањивост он то никада неће злоупотребити. Потребно је да буде толерантан према вашим музичким, ТВ и филмским интересовањима и ако на том нивоу кликнете ви сте нашли партнера за цео живот.

Прочитајте још: Уколико желите да вам у животу крене на боље, обавезно избаците ове ствари из куће

Рибе

Жени Риби је потребан момак који је романтичан и помало старомодан, доказујући да витештво није мртво. Потребно је да научи ваш поглед на свет и да вам ништа не намеће. Неће вас исмејавати ако сте због нечега повређени или узнемирени и сваку вашу реч схватаће озбиљно и анализираће је.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas