Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

Nađite momka prema horoskopu: Ribama treba vitez, a Lavici kralj džungle!

Kakav vam muškarac treba prema vašem horoskopskom znaku?

1617362499_Depositphotos_440982588_s-2019.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ovan

Potreban vam je muškarac koji se može nositi sa snažnom i strastvenom ženom, i koji je opsednut vama kao i vi sa njim, nenametljivo. Vaš partner bi trebalo da vam učini život uzbudljivim, umesto da vas sputava.On je spontan, voli da se razvija kroz istraživanje i avanturu ali takođe poštuje vašu slobodu.

Pročitajte još: ŠTA SRBIN GUGLA? Pretražuju ITALIJU, ali u 2021. godini SANJAJU da otputuju na OVU DESTINACIJU

Bik

Potreban vam je muškarac koji ceni svaki kutak vaše duše i koji poštuje vaše prijatelje i vašu porodicu. To je muškarac koji ima strepljenja i koji će vam pružiti toplinu i udobnost kakvu ne možete naći kod drugih partnera. Ostavljaće vam slatke note na ogledalu, uvek će ispuniti svoja obećanja i biće vam veran.

Biku je potrebno poštovanje, Rak traži nemoguće, a Blizancima zabavan muškarac.

Blizanac

Ženama Blizancima lako dosadi partner i teško nalaze partnera na njihovom nivou. Potreban vam je partner koji koji može da parira vašim komunikacioni sposobnostima i da ceni način na koji vi dajete ljubav. Ovaj muškarac treba da vas razume i da ume da vas zabavlja.

Rak

Vama je poreban muškarac koji razume nijanse vašeg raspoloženja i uvek je "vaša" osoba kada život postane težak. On voli način na koji ste u kointaktu sa svojim emocijama, on se brine o malim stvarima i pazljiv je prema svakoj sitnici. Voli vaše hirove i promene raspoloženja jer su deo vas.

Pročitaje još: Ove osobine horoskopski znaci kriju kao "zmija noge": Tračare, lažu i sebični su!

Lav

Žena lav je jaka i potreban joj je partner koji je isto tako jak možda čak i jači od nje. On treba da bude seksualno samouveren i da uliva sigurnost kako bi se svi pored njega osećali sigurno i lagodno. On mora da bude logičan , jak i da ume da se zauzme u ono u šta veruje. Veruje u umerenost i privlači vas na najbolji mogući način.

Devica traži pouzdanu osobu, a Vagi je potreban "vau" efekat. Lavica traži kralja džungle!

Devica

Onak ko se nikad neće predati kada život postane težak, ko će proći kroz sve uspone i padove - to je ono što je vama kao uznemirenoj i plašljivoj devojci potrebno. Otkloniće vašu anksioznost, neće se igrati sa vama i ostaće budan celu noć pored vas ako vi to želite. Učiniće da se osećate sigurno pored njega, a njegov prioritet treba da bude da ostane u vašem životu.

Pročitajte još: Astrolog otkriva kakva će nam biti 2021. godina: Maske ćemo nositi do aprila 2022.

Vaga

Žena Vaga ne želi muškarca koji će samo hodati pored nje. On mora da razume vaše srce koje želi da krene u vezu koja ima budućnost. Taj muškarac neće želeti da promeni njen životni stil. Neće narušiti njenu privatnost niti prijateljstva. Traži nekog da ga porodica i prijatelji obožavaju, ali i da padne na njegov šarm. Treba da bude otvorenog uma, da ima poštovanje i da ume da sluša. 

Škorpija

Vama je potreban muškarac koji će se brinuti ovama, kako u spavaćoj sobi tako i van nje, koji vam uvek može izmamiti osmeh na licu. Potrebno je da doda uzbudljive i nove stavri u vaš život. Ali takođe treba da ima zrelost i da ume da se smeje tokom seksa i drugih prilika, umesto da se srami i ponaša kao dete.

Škorpija traži "oca", a Strelac nekog ko će ceniti njenu slobodu.

Strelac

Potrrban vam je čovek koji se smeje, ali je podjednako ozbiljan i veran i da ume da istraje u vernosti. Potrrban vam je mušskarac koji je dete u srcu, ali ume da se nosi sa ženom. Potrebno je da voli vaš optimizam, da vas ceni u lošim danima i da podržava sve što radite. Usrećuje vas i ne sputava vas i nikada vam neće uskratiti samostalno putovanje.

Pročitajte još: LJubavni horoskop za april: Devica će se ZALJUBITI, a Ribe će 10. aprila ostati BEZ DAHA

Jarac

Vama je potreban neko ko razume vaše povređeno srce, neko ko će vam pomoći da srušite zidove koje ste podigli, istovremeno vodeći računa o vama. Potrebno je da unese mekoću u vaš život, ali bez ometanja vaših ambicija i karijere. U idelanom slučaju imate iste težnje i ciljeve u životu.

Jarcu treba neko ko će doneti nežnost, Ribama vitez, a Vodoliji intelektualac!

Vodolija

Vaš idelana muškarac vam priža intelektualne razgovore i pruža podršku vašoj ambiciji i karijeri. On će učiniti da se u njegovom prisustvu osećate sigurno , slobodno mu pokažite svoju ranjivost on to nikada neće zloupotrebiti. Potrebno je da bude tolerantan prema vašim muzičkim, TV i filmskim interesovanjima i ako na tom nivou kliknete vi ste našli partnera za ceo život.

Pročitajte još: Ukoliko želite da vam u životu krene na bolje, obavezno izbacite ove stvari iz kuće

Ribe

Ženi Ribi je potreban momak koji je romantičan i pomalo staromodan, dokazujući da viteštvo nije mrtvo. Potrebno je da nauči vaš pogled na svet i da vam ništa ne nameće. Neće vas ismejavati ako ste zbog nečega povređeni ili uznemireni i svaku vašu reč shvataće ozbiljno i analiziraće je.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas