· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Најгори мужеви хороскопа: Један је ЦИЦИЈА, други ШВАЛЕР, а трећи је ЛЕНШТИНА!

Најгори мужеви хороскопа имају мане које не може да истрпи свака жена.

1632212816_Depositphotos_32593135_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Рак

Мушкарац Рак је на неки начин преосетљив. Тражи топлину дома, љубав, сигурност. Са друге стране готово ниша не даје заузврат. Углавном зна да буде лењ, неорганизован и поприлично љубоморан. Од жене очекује баш све! Да буде савршена домаћица, љубавница и куварица.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Када је потребно да се покаже мушка снага и одлучност - њега нигде нема. Зато кажу да су Ракови "слаби мушкарци". Све битне и стресне, као и велике моменте, препуштају женама, али ако нешто крене по злу тада им пребацују, гунђају... Када је све по плану нема похвале. Једноставно то се код њих подразумева. Поприлично тешки и слаби мужеви.

Јарац

Мушкарац Јарац је озбиљан и одговоран и вредан. Одличан животни сапутник. Мушкарац на кога жена УВЕК може да се ослони. Даје све за дом и породицу и она му је на првом месту. Међутим, оно што је велика мана овог знака је његова емотивна и животна хладноћа!

Одличан муж, савршен партнер, али хладан...

Због те хладноће жена има утисак као да је са војником у браку. Нема емпатије, разумевања и саосећајности. Поприлично зна да буде шкрт када је новац у питању. Није љубоморан, али до те мере да се партнерка понекад запита; да ли он мене уоште и воли?

Прочитајте још: Ретроградни Меркур повлачи ручну: Сада договорите и планирајте, а ево када ћете реализовати!

Вага

Највећи заводник хороскопа. Прави донжуан. Са њим брак јесте лаган, проточан и пун љубави, али и секса.. Али, са друге стране он себе даје на 100 различитих места. Поготово када се жене у питању. Овог мушкарца је јако тешко везати уз себе.

Прочитајте још: Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Он воли живот, провод, кафане и жене. Велики је шармер и љубавник и тога је свестан. Свака његова комуникација је у неку руку флерт. Воли жене и свестан је да и оне њега воле.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.