· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Марс у Ваги доноси ВРЕЛУ јесен: Погледајте шта нас чека по данима!

Марс је ушао у Вагу и ту ће се задржати до 30. октобра. Планета Марс у астрологији представља примарну мушку енергију.

1631698378_Muskarac.png
Фото: Депозитфото

Марс описује начин на који делујемо и описује нашу енергију.

Међутим, Марс такође представља и енергију како мушку тако и женску. Када је Марс у знаку Ваге кажемо да то баш није најидеалније место за ову планету.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Марс у Ваги је велики заводник

Али, са друге стране када неко има Марса у Ваги, поготово у мушком хороскопу, то даје велике љубавнике и заводнике.

То значи да сте срећница када вам се удвара такав мушкарац. Са друге стране имати таквог мушкарца поред себе значи да си стално на опрезу јер он увек тражи веће и веће узбуђење, нова освајања.

Везе се љуљају!
Марс у Ваги је неодољив за жене. Када је Марс у Ваги везе и односи се дрмају, пуцају, долази до прељубе, флертова итд.
Марс даје посао и место у тиму , јер не воли да буде сам.

Такође даје мушкарце који воле да попију, па и коцкаре. То је онај мушкарац који седи за шанком у кафеу пуног дима, одмерава, вреба и када се одлучи жена сигурно пада на његов шарм и удварање. 

Шта ће се дешавати крајем септембра и у октобру?

Први аспек који ће Марс правити је коњукција са Сунцем. То нам доноси понуде за заједнички посао, или да заједно радимо у тиму. Марс у Ваги не воли да буде сам.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

25. и 26. септембар

То су два идеална дана да се заврше све започете обавезе. Такође, даће мушкарцима јаку сексуалну енергију!

5. и 6. октобар

Почетак октобра, тачније дани 5. и 6,. доносе удварање на необичном месту. Или лакше речено упознаћете особу на месту где никада не би помислили!

Прочитајте још: Пун Месец широм отвара очи: Доноси велике ПРОМЕНЕ, успон каријере, али многима ће ПРЕКИПЕТИ

9,10 и 11 октобар

Марс је у коњукцији са Меркуром што даје оштре и напете разговоре што може довести до сукоба у везама.

16.-20. октобар

Од 16. до 20. октобра Марс је у тригону са Јупитером и то доводи до ширења, односно, успеха. Поготово када је посао у питању. Неки планови од раније сада се могу реализовати на опште задовољство.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

21. и 22. октобар

То је озбиљан датум! УЗБУНА!!! ПАЖЊА!! Јака лоша енергија, могућ контак са људима који су криминалци, лопови и лажови. Озбиљно поведите рачуна шта и како радите на сви пољима од вожње кола, комуникације, избегавајте мрачна места, идите осветљеним улицама...

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.