Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најрећнији дан у августу за сваки хороскопски знак: Добро упамтите ове датуме

Све што започнете на свој најсрећнији дан, ићи ће вам глатко, зато га добро упамтите

1690981203_shutterstock_2153292381.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Када схватите да свемир има далеко боље планове за вас него што можете замислити, коначно се ослобађате свих идеја и уверења која су вас само држала окованим. Уместо тога, често се морате препустити. Престаните се толико трудити и запамтите да заслужујете лепши живот. Како се враћате овом уверењу, то ћете се интензивније борити.

Најсрећнији датум за сваки хороскопски знак у августу 2023. године

Ован – 2. август

Било да води до нове каријере или само шири свој ум у узбудљивом смеру, постоји изврсна корист од тога када постанете отворенија особа. Пун Месец у Водолији ће истакнути добробит различитих веза у вашем животу јер сте спремни да видите живот на нови начин, што ће вам помоћи да се више ускладите са срећом и обиљем које желите да створите.

Бик – 2. август

Када се осећате испуњено професионално или кроз усклађивање са својим циљем, склони сте да доносите другачије одлуке кроз живот. То вам омогућује да се осећате лепше, стварајући простор за све остало у животу. Пун Месец у Водолији активираће сектор каријере.

Близанци – 2. август

Срећа је на вашој страни у августу 2023. јер пун Месец у Водолији осветљава овај сектор вашег живота. Теме око путовања, авантуре, учења и духовности прожимаће ваш живот током овог месеца што ће вам помоћи да замислите да је могуће прихватити живот иако је другачији.

Рак – 30. август

За месец дана, када буде пун Месец у Рибама промениће се ваш сектор среће. То је други од два пуна Месеца и ретка појава позната као плави Месец. Колико год пролазите кроз изазове или трансформације у свом животу, ви сте такође једини који имате способност а видите колико вас среће окружује.

Лав – 28. август

Не пружа вам задовољство радити оно што и пре, чак и ако сте захваљујући томе успели створити довољно добар живот. Жудите за страшћу, везом и правим смислом. Док пролазите кроз ово у сваком аспекту свог живота, током августа 2023. ваша каријера ће заузети средишње место јер Уран почиње ретроградно у том сектору.

Девица – 28. август

Прилагодите се себи, ономе како се осећате и искрено покушајте да гледате на све у свом животу кроз нову призму. Како Уран почиње своје ретроградно путовање у Бику током августа 2023., видећете да вам је сектор среће осветљен, али то ће бити више раздобље размишљања, а не предузимања директне акције. Овај део живота помаже вам да растете.

Вага – 30. август

Ако практикујете саморазвој и искориштавате прилике за ширење, можда вам се чини да су мир и добробит још увек недостижни. Како овог месеца расте пун Месец у Рибама, дајте себи одмор и одмакните се од напорног рада на свему. Уместо да се осећате као да стално морате побољшавати неко подручје свог живота, увидите добробит одмора.

Шкорпија – 16. август

Припремите се за бриљантно ново поглавље у својој каријери током августа 2023. док млади Месец у Лаву расте. Овај је догађај усклађен с вашим радом на томе да будете у могућности да примите добро без претераног анализирања шта – ако у било којој ситуацији. У животу ће увек бити ствари које се чине недовршеним.

Стрелац – 16. август

Да би дошао до живота који ти је суђен, прво мораш проћи кроз све оно што није. Будући да је Венера започела своје ретроградно путовање у Лаву, надахнути сте да погледате је ли све што сте одабрали део живота који желите живети или сте, уместо тога, кренули другим смером и ненамерно завршили негде где вам се не свиђа. Све је то део спознаје да слобода коју тражите није само могућност да радите шта год желите, већ и да живите своју истину.

Јарац – 27. август

Марс, планета акције и амбиције, прелази у послушну Вагу у августу 2023., бацајући светло на ваш сектор каријере и терајући вас да другачије гледате на ствари. Све је то део значајнијег помака који ће вам помоћи да схватите да, без обзира на то колико сте успели у каријери, то не значи да ће то чини испуњен живот.

Водолија – 27. август

Када се осећате оснажено, аутоматски доносите одлуке које су у складу с вашом енергијом. Део онога што тренутно радите је прављење равнотежу између неговања својих корена и ширења крила.

Риба – 27.август

Сумња у себе или осећај да немате оно што је потребно за остварење ваших снова често вас највише мучи. Делимично је то зато што су ваши снови много већи од снова других, али и зато што вам је лакше живети у сну уместо да смишљате како направити кораке да их остварите. Све се ово почело мењати како је Сатурн раније ове године улазио у ваш знак; међутим, у августу 2023., док Марс улази у Вагу, активира се ваш сектор трансформације.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas