Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

Најсрећнији дан за сваки хороскопски знак у августу: Овако су распоређене планете

Сазнајте који дан у августу 2022. је најсрећнији за ваш хороскопски знак

1659524097_redhead-g9c781e862_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован: понедељак, 29. август

Хирон, астероид који је посвећен исцељењу рана из прошлости, придружује се северном чвору у Бику и доноси вам веома важан увид. Очекује вас неизмерно снажна енергија која ће вам омогућити да промените себе и начин на који доживљавате своју околину.

Бик: петак, 19. август

Последњи део месеца вам омогућава да уклоните препреке са свог пута и да се фокусирате на оно што желите да креирате. Осећаћете велику жељу да делујете у складу са собом. 19. август доноси вам јасноћу и мир који ће вам помоћи у наредним недељама.

Прочитајте још: Пазите се особа рођених у овом хороскопском знаку: Они важе за најподмуклије

Близанци: субота, 20. август

Овог дана, Марс прелази у ваш знак, даје вам зелено светло за нешто што желите да креирате. Ово је одлична прилика да уложите више енергије и времена у пројекат или везу у коју заиста верујете свим срцем. Ако следите себе, универзум ће вас подржати.

Рак: четвртак, 11. август

Месец у Водолији ће довести до дубље интимности са собом и онима који су вам блиски. Искористите дан тако што ћете бринути о себи и стављати своје благостање на прво место. Између осталог, такође ћете боље разумети шта вам треба од других, шта вам може помоћи да побољшате своје односе.

Лав: четвртак, 11. август

Венера, планета љубави и обиља, овог дана улази у ваш знак. Пред вама је занимљив и чаробан месец, а Венера вам доноси још изванредних прилика у животу. Обратите пажњу на њих и искористите оне за које ваша интуиција каже да су прави за вас.

Девица: четвртак, 4. август

Меркур прелази у ваш знак, што ће помоћи у побољшању комуникације. Не само да ћете моћи јасније да говорите и размишљате, већ ћете лакше разумети и друге, што ће значајно побољшати ваше односе како у личном тако и у професионалном смислу.

Вага: четвртак, 25. август

Крајем месеца Меркур прелази у Вагу, што ће вам дати осећај да ођедном сви говоре вашим језиком. Бићете отворенији за јасну комуникацију, што ће брзо донети позитивне резултате у вашим односима.

Шкорпија: петак, 5. август

Прва месечева четврт у вашем знаку доноси вам много мотивације да остварите своје снове. За то време бићете оптимистичнији и самопоузданији, што је одлична прилика да се ухватите у коштац са свим што заиста желите да остварите.

Стрелац: четвртак, 11. август

Месец у Водолији омогућава вам јаснију комуникацију. Биће вам лакше да слушате друге, а захваљујући јасном изражавању другима можете пренети прецизну поруку. Али не заборавите да слушате себе и следите своје жеље и потребе.

Прочитајте још: Хороскопски парови који могу да постигну најбоље емотивне везе: Рођени једно за друго

Јарац: четвртак, 25. август

Меркур у Ваги доноси вам низ позитивних промена у каријери и финансијама. Овај дан је одлична прилика да размислите о томе шта заиста желите да радите и да неустрашиво кренете ка остварењу циљева које осећате свим срцем. Заузмите се за себе и дајте себи живот какав заслужујете.

Водолија: четвртак, 11. август

Месец у Водолији је одлична прилика за саморефлексију. Размислите о својим циљевима на почетку године и размислите како можете да их остварите и да ли је можда потребно било који од њих променити. Пустите нешто што вам више није потребно и ослободите се препрека које су вам ометале пут у првој половини године.

Рибе: среда, 24. август

Ретроградни Уран у Бику ће утицати на вашу комуникацију и омогућити вам да креативно изразите оно што осећа ваша душа. За то време имаћете још више разумевања према другима као и према себи, што ће вам олакшати да добијете оно што вам је потребно.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas