Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
БИК

Овај хороскопски знак је највећи ХЕДОНИСТА! Воли СЕКС увек и свуда, али када се скраси...

Бик је меланхоличан, женски, земљани знак, јаке воље и дубоких осећања. Његов владар је Венера, па је веома мирољубив и сензуалан.

1619160475_BikDepoyit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Припада групи конзвервативних знакова, методичан је и врло тактичан. Способан је да трпи и није га лако испровоцирати. Али, ако се разбесни, он ће напасти непријатеља без обзира на његову величину и снагу. Овај знак одликује тврдоглавост. Веома тешко прихвата савете других и не мења лако навике.

Прочитајте још: УРАН доноси историјске промене, од јуна следи разрешење, а у децембру свет више неће бити исти

Истрајан је и кад (не)треба
Друга његова значајна особина је истрајност. Шта год да предузме, биће одлучан и марљив, па често стиче признања. Лоша страна му је то што је истрајан и у стварима које му штете, а понекад су чак погубне за њега.

Његова велика снага лежи у дугим и стабилним везама, како љубавним тако и пријатељским. Када једном стекне пријатеља, он ће дати све од себе да то потраје заувек. Љубавне везе, ојачане обећањима, брзо прерастају у озбиљне и завршавају чак и брзим браком, јер стабилна веза је оно чему овај знак тежи.

Тежи стабилној веи.

Пријатељи цене његов истанчан укус у музици и уметности. Чест је гост ресторана, познатих по добрим специјалитетима и пријатној атмосфери.

Прочитајте још: Руски научник тврди да ванземаљци постоје, а он зна где и како нас контролишу

Опште је познато веровање да су дебељуце весели и добродушни људи. Астролошко објашњење управо лежи у особинама Бика који, осим што управља храном и хедонистичким начином живота, влада и певањем, музиком и плесом. Стога није чудно да управо међу припадницима овог знака, као и међу онима којима је овај знак наглашен у хороскопу, налазимо највећи број весељака.

Фото: Пиксабеј

Његови слободоумно настројени пријатељи често су разочарани његовим чврстим ставовима и чињеницом да своју пажњу посвећује само породици и блиским пријатељима. Има и оних који га оптужују за материјализам или опседнутост новцем, мада Бик због тога много не хаје јер тако мисле углавном они који кроз његов живот брзо прођу.

Прочитајте још: Откривено како су настале пирамиде? На исти начин догодило се нешто и на Тибету, а о томе постоји строго чуван СНИМАК

Атмосфера породичног дома за Бика је веома важна, као и осећај припадања, љубави и поверења. То несумњиво директно утиче на његово здравље, јер има изузетно осетљиву психу и емотивно реагује на своје окружење, што баш и није карактеристично за земљани знак.

Одличан пријатељ
Бик воли да упознаје људе и познат је по великом броју познанстава, али, с друге стране, са блиским пријатељима никада не прекида контакт.
Хедониста је, цени материјална блага, а опет има изузетно осетљиву психу.

Пошто Бик влада доњом вилицом, грлом и вратом, тај део тела му је слаба тачка. Али оно што, такође, може да им угрози здравље је гурманска храна, које се врло тешко одричу и због које су склони гојазности и закрчењу крвних судова. За њих је врло важно да смање унос масноће и слаткиша, али и алкохола.

Гурманска храна му је највећа опасност.

Верује се да од Бика нема бољег љубавника. Сензуалан, много виша задовољства налази у неспутаним чарима секса него било који други знак. Нежан и романтичан, ужива у вођењу љубави увек и свуда.

Уживају у сексу увек и свуда, промискуитетни су, али када се скрасе - то је то.
Највећи хедониста
Овај знак је највећи хедониста у хороскопу. Ужива у доколици и склон је да се, без размишљања, препусти овоземаљским уживањима. Секс му много значи и може бити јако промискуитетан, нарочито ако му је Венера тако аспектована. Али, када се једном скраси, може волети до смрти.

Физичке потребе су му велике, он мора да има сталну потврду љубави да би био сигуран да је веза у реду, а она се огледа у мажењу и миловању. Највише цени партнера који има практичан поглед на живот као и он, и који се не меша у његове циљеве.

Велика је маза, али је новац пресудан у љубави и животу.

Такође, иако је велика маза, материјални аспект љубавне везе му је јако важан, па због тога за партнера често бира особу која је ситуирана, јер нико други не разуме боље познату изреку “кад глад уђе на врата, љубав излази кроз прозор”.

Прочитаје још: НЕВЕРОВАТНА прича о амбасадору Мијатовићу: Како је видовњакиња у Лондону ПРОРЕКЛА злу судбину СРПСКОГ КРАЉА

Ако нешто желите да поклоните Бику, нека то буде нешто што је истовремено лепо и корисно. Жене рођене у овом знаку се неће бунити ако их с времена на време изненадите парфемом или букетом цвећа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas