Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Ево шта нас очекује од 6. до 12. марта, емотивна плима пуног месеца у уторак вам може пореметити планове

Схватите своје снове озбиљно у надолазећем периоду

1678012518_shutterstock_2142428525-pun-msecec.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН

Зраци пуног месеца утицаће на посао у уторак, па доведите ствари у ред. Значајна емоционална веза може бити резултат породичних односа, па створите простора за ове посебне везе. Могли бисте да организујете ручак за колеге након посла. Овај период је такође битан за успостављање бољег режима исхране и фитнеса. Мале промене, чине велику разлику.


БИК

Спремите се за недељу са пуно забаве. Посветите се својим хобијима, а ако они укључују здраве навике попут сађења зачинског биља на тераси, само напред. Пријатна вечера са људима који вам пријају? Немојте прескочити ово. Пун месец у уторак, обасјава поље романтике, па се опустите и препустите ономе што вам иде у сусрет. Убирете плодове нечега чије сте семе засадили још одавно. 

БЛИЗАНЦИ

Марс је и даље у вашем знаку, а он је планета акције. Уколико сте имали превише промена, померених планова или отказивања, ово је разлог зашто. У уторак ће се стрваи померити још брже, кључ је у томе да идете са током промена, и не опирете се. Постоји шира слика и већи план зашто се ствари одвијају тако. Морате да нађете времена да избалансирате обавезе око куће, породице и здравља.

РАК

Откривање здравијег начина исхране близу вашег дома може бити најбоље што ћете урадити. Може бити у питању и курс кулинарства, под светлом пуног месеца, којим ћете усавршити ваше способности. Фокус је на једноставним стварима, у овом периоду обратите више пажње н аједну особу коју стално срећете, а са којом резонирате. Ово није случајно. Мало импровизације може бити створити магију.

ЛАВ

Ове недеље, лунарна светлост пуног месеца у захтевној девици пада на ваше поље финансија. Истицање ваших осећања ка новцу, и вредновање нечије помоћи подржава директно вашу енергију примања и давања. Уколико се осећате финансијски стабилно, то има директан утицај на ваше емоционално стање. Преиспитајте се да ли вас ваш рад еморивно исцрпљује или вам доноси  вредност у живот? Будите начисто шта вам доноси вредност у живот, а новац ће тај осећај пратити и доћи.

ДЕВИЦА

Уколико вам је ове недеље ум у петој брзини, посотоји разлог за то. Пун месец у уторак осветљава небо у вашем знаку. То значи да емоционална и физичка енергија вибрирају грозничаво, те појачавају ваше стање ума и емоција. Ове недеље потрудите се да организјете све што мжете, преуредите и поспремите. Желећете да планирате,
али кључ успеха лежи у предузимању акција. 

ВАГА

Пун месец у уторак је у вашој зен-зони, те вас позива д анапуните батерије. Ваше потребе ће бити очигледне, како емоционална енергија буде јачала током викенда. Порадите на својој рутини спавања. Дефинишите своје границе, и држите их се, како пословно тако и приватно. Створите једноставно окружење, уз фенг шуи, који ће вам помоћи да смирите свој ум и нервни систем.

ШКОРПИЈА

Ваша друштвена страна је на вхунцу ове недеље, док пун месец пуни вашу батерију пријатељства. Било да је у питању ноћни излазак, вечера или дружење, обавезно се повежите са својом групом људи. Здрав начин да се осећате добро је да ''изађете из совје главе'', и да урадите нешто практично за некога ко има мање среће. 
Перспектива коју ће ово донети може покренути брилијаннту идеју, или ва ставити на пут некога кога треба да упознате.


СТРЕЛАЦ

Пошто месце предстваља ваш емотивни живот, везу, осећања, обратите пажњу ко испуњава ваше потребе. Држите свој его под контролом, а уколико желите награду- мораћете да радите да је добијете. Овонедељни рад је и сам награда, зато размишљајте стратешки, и држите фолус на циљу.

ЈАРАЦ

Проширите видике, пун месец сија у вашој зони филозофије и веће слике. Искуства која проширују ваш ум донеће мноштво могућности, зато будите прагматични и закажите оно што одлажете. То може бити путовање, учење или издвајање времеа за неки разговор. Шта сте планирали пре шест месеци? Урадите то сада.

ВОДОЛИЈА

Након 2,5 године како је Сатурн био у вашем знаку, он коначно опушта своје стеге планирања сваког корака, и помера се у знак Рибе. Можете осетити лакоћу, какву нисте одавно. У овом периоду, видећете шта су вам лекције из прошлости донеле. Ово је почетак новог циклуса. Овај пун месец осијаће ваше поље сексуалности и ресурса других љуси. Да ли можете повезати праксу свесности са сензалном страном?

РИБЕ

Пун месец у уторак ј едиректној опозицији са вашем знаком, па вас директно излаже. Очекујте да неке везе као и осећања буду откривени. Неки планови ће бити тешки з аиспуњење, обзиром да сте спремни да пратитие свој осећај. Останите верни процесу и својој визији. Да л иваша партнер очекује дефинитиван одговор- да или не, без можда? Потребан је баланс. Водећа планета је Сатурн, а ово је поланета структуре, дефинисаности и стабилности, која улази у ваш знак све до маја.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas