Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP: Evo šta nas očekuje od 6. do 12. marta, emotivna plima punog meseca u utorak vam može poremetiti planove

Shvatite svoje snove ozbiljno u nadolazećem periodu

1678012518_shutterstock_2142428525-pun-msecec.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

OVAN

Zraci punog meseca uticaće na posao u utorak, pa dovedite stvari u red. Značajna emocionalna veza može biti rezultat porodičnih odnosa, pa stvorite prostora za ove posebne veze. Mogli biste da organizujete ručak za kolege nakon posla. Ovaj period je takođe bitan za uspostavljanje boljeg režima ishrane i fitnesa. Male promene, čine veliku razliku.


BIK

Spremite se za nedelju sa puno zabave. Posvetite se svojim hobijima, a ako oni uključuju zdrave navike poput sađenja začinskog bilja na terasi, samo napred. Prijatna večera sa ljudima koji vam prijaju? Nemojte preskočiti ovo. Pun mesec u utorak, obasjava polje romantike, pa se opustite i prepustite onome što vam ide u susret. Ubirete plodove nečega čije ste seme zasadili još odavno. 

BLIZANCI

Mars je i dalje u vašem znaku, a on je planeta akcije. Ukoliko ste imali previše promena, pomerenih planova ili otkazivanja, ovo je razlog zašto. U utorak će se strvai pomeriti još brže, ključ je u tome da idete sa tokom promena, i ne opirete se. Postoji šira slika i veći plan zašto se stvari odvijaju tako. Morate da nađete vremena da izbalansirate obaveze oko kuće, porodice i zdravlja.

RAK

Otkrivanje zdravijeg načina ishrane blizu vašeg doma može biti najbolje što ćete uraditi. Može biti u pitanju i kurs kulinarstva, pod svetlom punog meseca, kojim ćete usavršiti vaše sposobnosti. Fokus je na jednostavnim stvarima, u ovom periodu obratite više pažnje n ajednu osobu koju stalno srećete, a sa kojom rezonirate. Ovo nije slučajno. Malo improvizacije može biti stvoriti magiju.

LAV

Ove nedelje, lunarna svetlost punog meseca u zahtevnoj devici pada na vaše polje finansija. Isticanje vaših osećanja ka novcu, i vrednovanje nečije pomoći podržava direktno vašu energiju primanja i davanja. Ukoliko se osećate finansijski stabilno, to ima direktan uticaj na vaše emocionalno stanje. Preispitajte se da li vas vaš rad emorivno iscrpljuje ili vam donosi  vrednost u život? Budite načisto šta vam donosi vrednost u život, a novac će taj osećaj pratiti i doći.

DEVICA

Ukoliko vam je ove nedelje um u petoj brzini, posotoji razlog za to. Pun mesec u utorak osvetljava nebo u vašem znaku. To znači da emocionalna i fizička energija vibriraju grozničavo, te pojačavaju vaše stanje uma i emocija. Ove nedelje potrudite se da organizjete sve što mžete, preuredite i pospremite. Želećete da planirate,
ali ključ uspeha leži u preduzimanju akcija. 

VAGA

Pun mesec u utorak je u vašoj zen-zoni, te vas poziva d anapunite baterije. Vaše potrebe će biti očigledne, kako emocionalna energija bude jačala tokom vikenda. Poradite na svojoj rutini spavanja. Definišite svoje granice, i držite ih se, kako poslovno tako i privatno. Stvorite jednostavno okruženje, uz feng šui, koji će vam pomoći da smirite svoj um i nervni sistem.

ŠKORPIJA

Vaša društvena strana je na vhuncu ove nedelje, dok pun mesec puni vašu bateriju prijateljstva. Bilo da je u pitanju noćni izlazak, večera ili druženje, obavezno se povežite sa svojom grupom ljudi. Zdrav način da se osećate dobro je da ''izađete iz sovje glave'', i da uradite nešto praktično za nekoga ko ima manje sreće. 
Perspektiva koju će ovo doneti može pokrenuti brilijanntu ideju, ili va staviti na put nekoga koga treba da upoznate.


STRELAC

Pošto mesce predstvalja vaš emotivni život, vezu, osećanja, obratite pažnju ko ispunjava vaše potrebe. Držite svoj ego pod kontrolom, a ukoliko želite nagradu- moraćete da radite da je dobijete. Ovonedeljni rad je i sam nagrada, zato razmišljajte strateški, i držite folus na cilju.

JARAC

Proširite vidike, pun mesec sija u vašoj zoni filozofije i veće slike. Iskustva koja proširuju vaš um doneće mnoštvo mogućnosti, zato budite pragmatični i zakažite ono što odlažete. To može biti putovanje, učenje ili izdvajanje vremea za neki razgovor. Šta ste planirali pre šest meseci? Uradite to sada.

VODOLIJA

Nakon 2,5 godine kako je Saturn bio u vašem znaku, on konačno opušta svoje stege planiranja svakog koraka, i pomera se u znak Ribe. Možete osetiti lakoću, kakvu niste odavno. U ovom periodu, videćete šta su vam lekcije iz prošlosti donele. Ovo je početak novog ciklusa. Ovaj pun mesec osijaće vaše polje seksualnosti i resursa drugih ljusi. Da li možete povezati praksu svesnosti sa senzalnom stranom?

RIBE

Pun mesec u utorak j edirektnoj opoziciji sa vašem znakom, pa vas direktno izlaže. Očekujte da neke veze kao i osećanja budu otkriveni. Neki planovi će biti teški z aispunjenje, obzirom da ste spremni da pratitie svoj osećaj. Ostanite verni procesu i svojoj viziji. Da l ivaša partner očekuje definitivan odgovor- da ili ne, bez možda? Potreban je balans. Vodeća planeta je Saturn, a ovo je polaneta strukture, definisanosti i stabilnosti, koja ulazi u vaš znak sve do maja.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas