Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: Лав добија новац, Близанци посао, а Ован нека "накриви капу"

Недељни хороскоп Девицама поручује да прећуте кад пожеле да се посвађају, а Стрелцу да се не свађа са партнером.

1622791455_Depositphotos_197958256_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

ОВАН

Посао

У налету сте доброг расположења. Од руке вам иду неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити готов раније. Непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Све вам иде од руке, али биће неспоразума.

Љубав

У центру ваших интересовања је ситуација која се дешава у оквиру породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема. Због тога двапут промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље

Чувајте кожу.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

БИК

Посао

Пред вама су дани јаке пословне динамике и комуникације. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам сугеришу сваку ситницу. Одлуке доносите самостално, на време се дистанцирајте од спољашњих утицаја.

Биће посла, разговора и љубавних свађа.

Љубав

Паралелно с великом динамиком која осликава ваш професионални живот, и емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је узнемирена, а могућа је и додатна непријатност уколико је притиснете озбиљним темама. У фази сте великих емотивних турбуленција.

Здравље

Стомачне тегобе.

Прочитајте још: Рибари редовно виђају ЛЕТЕЛИЦЕ како израњају из океана, а за све су криви џинови?

БЛИЗАНЦИ

Посао

Приморани сте да повучете конкретне потезе. Без оклевања, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али дугорочно све што сада будете покренули, поседоваће потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете.

Прихватите пословну понуду, успећете!

Љубав

Време проводите окружени особама које вам не указују поштовање какву сматрате да заслужујете. На све то партнер вас притиска па ваше незадовољство може ескалирати на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и будите толерантни.

Здравље

Уносите више течности.

Прочтиајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

РАК

Посао

Тешко вам иде комуникација с људима о којима немате високо мишљење. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке ситуације. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао, па вас ових дана све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Проблеми у комуникацији, спустите лопту.

Љубав

Маштате о особи која је потпуно неприхватљива за вас. Боље је да се суздржите јер није повољан период за било какве закулисне радње, бићете разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који вам могу закомпликовати љубавни живот.

Здравље

Несаница.

ЛАВ

Посао

Известан је прилив новца, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о финансијском маневрисању, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, чак и у ситуацијама које вам могу деловати доброћудно.

Биће новца и трошкова, чувајте новац.

Љубав

У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте да слободно време посветите себи, далеко од свих па и од најближих.

Здравље

Контролишите притисак.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

ДЕВИЦА

Посао

Пред вама су компликације са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Биће компликација, каријера би могла да крене силазном путањом, прећутите зле мисли.

Љубав

Изгледа да сте склони лаком одустајању. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте себе шта вам је важније - сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље

Чувајте се инфекције.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

ВАГА

Посао

Постижете све, али уз додатни напор и велики труд. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, упорност и одрицања, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још опстају.

Постижете све ако не играте на крату среће.

Љубав

Ако дозволите себи да своју нервозу и напетост емитујете на партнера постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратићете оптимизам иако реални проблеми и даље остају неразрешени.

Здравље

Болови у леђима.

Прочитајте још: Архангел Михаило му је рекао: Гурни мач у камен! Легенда о АРТУРУ уопште се није догодила у Енглеској!

ШКОРПИЈА

Посао

Иако овај период може бити веома непријатан за вас, неопходно је да себи приуштите мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте да ових дана намирите неке старе финансијске обавезе и на то ставите тачку.

Вратите новац, платите дугове и ћутите!

Љубав

Потребан вам је предах, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може озбиљно да закомпликује љубавни живот.

Здравље

Костобоља.

Прочитајте још: Највећа комунистичка ТАЈНА: Ко је убио 4.000 Срба и 12 Немаца и зашто је Мустафа Голубић виђен у Смедереву?

СТРЕЛАЦ

Посао

У доброј сте форми, али помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и биће оптерећено неочекиваним препрекама.

Биће препрека на послу, а у љубави хаоса.

Љубав

На емотивном плану очекујте турбуленције. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље

Проблеми са очима.

Прочитајте још: Научници немају одговор зашто се камене ЛОПТЕ појављују широм света, а најближа је 200 километара од Београда

ЈАРАЦ

Посао

Исцрпљени сте због темпа који вас прати већ неко време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна, као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све, јер нисте свемогући.

Исцрпљени сте, обесхрабрени, успорите.

Љубав

Време је да се преиспитате куда ваша веза иде. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током кога ће се ваш љубавни живот битно променити.

Здравље

Пазите се вируса.

Прочитајте још: Кина направила експеримент: Становници села Хуакси возе мерцедесе, а све остало је мистерија

ВОДОЛИЈА

Посао

Изненадне вести могу потпуно да вам помуте концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји али кроз болан компромис.

Изненадне вести, пазите на детаље!

Љубав

У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.
Здравље Гастритис.

Прочитајте још: Да ли знате да је Лењин украо туђ идентитет и да је имао 146 имена?!

РИБЕ

Посао

Покреће се стари пројекат од кога сте увелико дигли руке. Информација о томе стиже од особе с којом сте пријатељски повезани. Ако вам се обраћа у поверењу или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

Покреће се стари пројекат, будите на опрезу

Љубав

Предали сте се илузијама, свесно дозвољавате себи да вас превлада нереална машта. Погрешно тумачите благонаклоност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали. Не залећите се.

Здравље

Болови у синусима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas