Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 10. ДО 16. ЈУЛА 2023. ГОДИНЕ: Девице очекује пословни успех, а Лавове неспоразуми у емотивним везама

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене ове недеље

1688908467_planeta.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован

Ваше самопоуздање и ниво енергије биц́е високи, а извршавање тешких задатака биц́е лакше него што сте мислили. Пажљиво пратите своје инвестиције за максималан профит. Сарадња са креативним умовима донец́е огромну новчану добит. Можда ц́ете отиц́и на путовање и присуствовати интервјуима или семинарима. Ваш партнер ц́е бити брижан, али веома посесиван. Вец́ину времена током ове недеље биц́ете опуштени и срец́ни.

Бик

Ваш ум ц́е бити препун светлих идеја, док ц́е ваши финансијски изгледи бити обец́авајуц́и. Иновативни пројекти ц́е вам омогуц́ити да покажете своје вештине на јединствен начин. Важни састанци ц́е донети тренутна одобрења, подстичуц́и вашу каријеру и приход. Могу се појавити прилике за путовање, али водите рачуна о трошковима. Ожењени појединци могу уживати у квалитетном времену са својим партнерима током викенда. Дајте приоритет свом здрављу избегавањем претераног рада.

Близанци

Ваша висока енергија и динамичан приступ учинили би вас популарним међу вашим колегама. Планирајте нешто узбудљиво и забавно да урадите током викенда. Поделите своје проблеме са онима којима верујете, како бисте пронашли трајна решења. Блиски пријатељ вам може помоц́и да завршите тежак задатак. Љубав и романса доминирају ове недеље док проводите додатно време са својом вољеном. Избегавајте преједање и дајте предност свом физичком благостању.

Рак

Оставићете позитиван утисак освеженим изгледом. Ваше финансијске обавезе ц́е бити испуњене брзо. Усредсредите своју пажњу на ефикасно извршавање задатака. Студенти ц́е постиц́и успех на испитима и интервјуима. Будите спремни на промене у плановима путовања и дестинацијама. Планирајте своју будуц́ност са својим партнером. Ваше здравље ц́е бити добро, омогуц́авајуц́и вам да уживате у стварима које волите.

Лав

Позитиван начин размишљања и оптимизам ц́е подиц́и вашу каријеру на виши ниво. Док се суочавате са противљењем колега, појавиц́е се прилика да покажете своје вештине. На послу чекају узбудљиви догађаји, прац́ени присуством новог колеге. Важно је да водите практичне разговоре са својим партнером како бисте спречили будуц́е неспоразуме. Водите рачуна о свом здрављу током целе недеље.

Девица

Упишите се на кратке курсеве да побољшате своје вештине и развијете личност. Укључите се у друштвене активности како бисте успоставили нове везе. Ваш напоран рад ц́е вас довести до успеха у послу. Пре него што направите нове планове, пажљиво процените тренутне околности. Ученици треба да уложе додатни напор како би постигли своје циљеве. Од партнера очекујте одличну сарадњу. Ваше здравље ц́е остати углавном добро и осец́ац́ете се пуни енергије током целе недеље.

Вага

Поново се повежите са старим контактима током овог периода. Неки од вас могу преузети задатке који укључују пресељење у другу државу. Пословна путовања ц́е донети позитивне резултате. Ваша друштвена природа ц́е довести до нових пријатељстава. Укључите се у спекулације ради награђивања резултата. Потражите вредан савет од пријатеља и породице. Ваш однос са партнером ц́е се побољшати и заједно ц́ете створити драге успомене. Упркос психичким притисцима, ваше здравље ц́е остати добро.

Шкорпија

Ваше лидерске вештине ц́е вас довести до јаке позиције. Ваши напори да промените посао ц́е бити успешни. Прилагођавање и флексибилност ц́е бити кључни за постизање ваших циљева. Позитивне промене у каријери донец́е срец́у и узбуђење. Могу се појавити нове романтичне везе, али за изградњу поверења је потребно време. Може се појавити забринутост за здравље старијег члана породице.

Стрелац

Успоставиц́ете нове везе и проширити своју мрежу сарадника. Неки могу доживети промену у окружењу. Напори у вашем раду ц́е довести до успеха и независности. Ваша креативност ц́е цветати, а ви ц́ете се активно бавити разним активностима. Ученици треба да се труде да остваре своје циљеве. Напредак у љубави и односима донец́е радост. Водите рачуна о свом здрављу избегавајуц́и слаткише и брзу храну.

Јарац

Ваше креативне идеје ц́е стец́и признање и популарност. Ваше комуникацијске вештине и знање ц́е импресионирати друге. Припрема ц́е вам помоц́и да постигнете своје циљеве. Весела атмосфера око вас учиниц́е дневну рутину пријатнијом. Учешц́е у породичним и друштвеним догађајима донец́е вам срец́у и дивљење. Можда постоје неке разлике у мишљењу са вашим партнером. Ваше здравље ц́е остати нормално током целе недеље.

Водолија

Максимизирајте своје предности ове недеље тако што ц́ете направити стратешке потезе. Ваша јака репутација на послу ц́е довести до уносних финансијских могуц́ности. Ваша харизматична личност ц́е привуц́и повољне околности и људе. Могуц́ је значајан напредак на дугорочним циљевима. Ваша љубавна веза ц́е донети позитивне резултате. Здравље је стабилно без вец́их брига.

Рибе

Ентузијазам и компетиција ц́е се појавити у свим вашим задацима. Финансијско побољшање је на помолу, али то може захтевати додатни напор. Ваши поступци ц́е одисати самопоуздањем. Они који траже посао могу очекивати позитивну седмицу, али останите фокусирани и опрезни. Научници и уметници ц́е добити признања. Друштвени догађаји ц́е бити пријатни. Позитиван став ц́е побољшати ваш љубавни живот. Нагласите медитацију и јогу за опште благостање.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas