Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. JULA 2023. GODINE: Device očekuje poslovni uspeh, a Lavove nesporazumi u emotivnim vezama

Pogledajte kako će vam zvezde biti naklonjene ove nedelje

1688908467_planeta.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovan

Vaše samopouzdanje i nivo energije biće visoki, a izvršavanje teških zadataka biće lakše nego što ste mislili. Pažljivo pratite svoje investicije za maksimalan profit. Saradnja sa kreativnim umovima doneće ogromnu novčanu dobit. Možda ćete otići na putovanje i prisustvovati intervjuima ili seminarima. Vaš partner će biti brižan, ali veoma posesivan. Većinu vremena tokom ove nedelje bićete opušteni i srećni.

Bik

Vaš um će biti prepun svetlih ideja, dok će vaši finansijski izgledi biti obećavajući. Inovativni projekti će vam omogućiti da pokažete svoje veštine na jedinstven način. Važni sastanci će doneti trenutna odobrenja, podstičući vašu karijeru i prihod. Mogu se pojaviti prilike za putovanje, ali vodite računa o troškovima. Oženjeni pojedinci mogu uživati u kvalitetnom vremenu sa svojim partnerima tokom vikenda. Dajte prioritet svom zdravlju izbegavanjem preteranog rada.

Blizanci

Vaša visoka energija i dinamičan pristup učinili bi vas popularnim među vašim kolegama. Planirajte nešto uzbudljivo i zabavno da uradite tokom vikenda. Podelite svoje probleme sa onima kojima verujete, kako biste pronašli trajna rešenja. Bliski prijatelj vam može pomoći da završite težak zadatak. LJubav i romansa dominiraju ove nedelje dok provodite dodatno vreme sa svojom voljenom. Izbegavajte prejedanje i dajte prednost svom fizičkom blagostanju.

Rak

Ostavićete pozitivan utisak osveženim izgledom. Vaše finansijske obaveze će biti ispunjene brzo. Usredsredite svoju pažnju na efikasno izvršavanje zadataka. Studenti će postići uspeh na ispitima i intervjuima. Budite spremni na promene u planovima putovanja i destinacijama. Planirajte svoju budućnost sa svojim partnerom. Vaše zdravlje će biti dobro, omogućavajući vam da uživate u stvarima koje volite.

Lav

Pozitivan način razmišljanja i optimizam će podići vašu karijeru na viši nivo. Dok se suočavate sa protivljenjem kolega, pojaviće se prilika da pokažete svoje veštine. Na poslu čekaju uzbudljivi događaji, praćeni prisustvom novog kolege. Važno je da vodite praktične razgovore sa svojim partnerom kako biste sprečili buduće nesporazume. Vodite računa o svom zdravlju tokom cele nedelje.

Devica

Upišite se na kratke kurseve da poboljšate svoje veštine i razvijete ličnost. Uključite se u društvene aktivnosti kako biste uspostavili nove veze. Vaš naporan rad će vas dovesti do uspeha u poslu. Pre nego što napravite nove planove, pažljivo procenite trenutne okolnosti. Učenici treba da ulože dodatni napor kako bi postigli svoje ciljeve. Od partnera očekujte odličnu saradnju. Vaše zdravlje će ostati uglavnom dobro i osećaćete se puni energije tokom cele nedelje.

Vaga

Ponovo se povežite sa starim kontaktima tokom ovog perioda. Neki od vas mogu preuzeti zadatke koji uključuju preseljenje u drugu državu. Poslovna putovanja će doneti pozitivne rezultate. Vaša društvena priroda će dovesti do novih prijateljstava. Uključite se u spekulacije radi nagrađivanja rezultata. Potražite vredan savet od prijatelja i porodice. Vaš odnos sa partnerom će se poboljšati i zajedno ćete stvoriti drage uspomene. Uprkos psihičkim pritiscima, vaše zdravlje će ostati dobro.

Škorpija

Vaše liderske veštine će vas dovesti do jake pozicije. Vaši napori da promenite posao će biti uspešni. Prilagođavanje i fleksibilnost će biti ključni za postizanje vaših ciljeva. Pozitivne promene u karijeri doneće sreću i uzbuđenje. Mogu se pojaviti nove romantične veze, ali za izgradnju poverenja je potrebno vreme. Može se pojaviti zabrinutost za zdravlje starijeg člana porodice.

Strelac

Uspostavićete nove veze i proširiti svoju mrežu saradnika. Neki mogu doživeti promenu u okruženju. Napori u vašem radu će dovesti do uspeha i nezavisnosti. Vaša kreativnost će cvetati, a vi ćete se aktivno baviti raznim aktivnostima. Učenici treba da se trude da ostvare svoje ciljeve. Napredak u ljubavi i odnosima doneće radost. Vodite računa o svom zdravlju izbegavajući slatkiše i brzu hranu.

Jarac

Vaše kreativne ideje će steći priznanje i popularnost. Vaše komunikacijske veštine i znanje će impresionirati druge. Priprema će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Vesela atmosfera oko vas učiniće dnevnu rutinu prijatnijom. Učešće u porodičnim i društvenim događajima doneće vam sreću i divljenje. Možda postoje neke razlike u mišljenju sa vašim partnerom. Vaše zdravlje će ostati normalno tokom cele nedelje.

Vodolija

Maksimizirajte svoje prednosti ove nedelje tako što ćete napraviti strateške poteze. Vaša jaka reputacija na poslu će dovesti do unosnih finansijskih mogućnosti. Vaša harizmatična ličnost će privući povoljne okolnosti i ljude. Moguć je značajan napredak na dugoročnim ciljevima. Vaša ljubavna veza će doneti pozitivne rezultate. Zdravlje je stabilno bez većih briga.

Ribe

Entuzijazam i kompeticija će se pojaviti u svim vašim zadacima. Finansijsko poboljšanje je na pomolu, ali to može zahtevati dodatni napor. Vaši postupci će odisati samopouzdanjem. Oni koji traže posao mogu očekivati pozitivnu sedmicu, ali ostanite fokusirani i oprezni. Naučnici i umetnici će dobiti priznanja. Društveni događaji će biti prijatni. Pozitivan stav će poboljšati vaš ljubavni život. Naglasite meditaciju i jogu za opšte blagostanje.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas