Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 27. ФЕБРУАРА ДО 6. МАРТА: Лавове чека романтична недеља, Девице избегните свађе

Шта нам предвђају звезде за наредну недељу на пољу љубави, посла и здравља?

1645973884_woman-g4a59bd91e_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ован

Посао

Вама никада није доста доказивања. У комуникацији сте брзи и виспрени, све функционише како треба, али резултати изостају. Финансијска питања вас оптерећују, али на том пољу нема другог решења него да стрпљиво сачекате да се овај напоран период заврши. Позитивне вести стижу од званичних лица. Ипак, то не решава све проблеме до краја.

Љубав

У потпуности сте усмерени на практичне проблеме па се то одражава на емотивни статус. Окружују вас људи који су укључени у закулисне радње, а међу њима и особа супротног пола која вас потајно привлачи. Извесни су тајни разговори, дописивања, чак и пролазна авантура.

Здравље

Избегавајте алкохол.

Бик

Посао

Покушавате да све на брзину завршите и крупним корацима наставите даље. Чувајте се претеривања, нарочито у обиму обавеза које преузимате на себе. Финансије вас брину, али не више него што је то за вас, у овом периоду, уобичајено. Очекујте позив од особе из прошлости.

Љубав

Интензивирање породичних односа за вас представља отварање бојног поља на коме битка непрекидно траје. Нешто вам не дозвољава да одустанете од својих ставова, а слично је и са осталим укућанима. Ако не пронађете начин да разрешите неспоразуме, свака расправа водиће у све лошију атмосферу.

Здравље

Избегавајте брзу храну.

Прочитајте још: ОВА ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА ЗАУВЕК ПАМТЕ ПРВУ ЉУБАВ: Проверите да ли сте међу њима

Близанци

Посао

Активни сте, јако вас интересују неке нове идеје које бисте одмах спровели у дело. С друге стране, можете очекивати компликације с финансијама. Ипак, поред неочекиваних трошкова, извесни су и значајни приливи новца па нема претераног разлога за бригу. Нови начин пословања за вас подразумева додатни притисак.

Љубав

Без обзира на то колико сте породичан тип, имате потребу да дуже временске периоде проводете у самоћи. Ако имате партнера, он ће имати разумевање за ваше ћутање, а ако немате, могуће је успостављање контакта с особом која је интересантна али вас оптерећује својим необичним причама и песимизмом.

Здравље

Уносите више течности.

Рак

Посао

Ових дана је могуће мало признање, али и прилика да урадите нешто због чега ћете бити јако поносни. Ипак, ако брзоплето поступите можете направити погрешан избор. Ових дана ништа не иде без додатних компликација, а добра вест је да ипак можете постићи успех ако сте довољно стрпљиви и мудри.

Љубав

Атмосфера у породичном окружењу зависи од количине новца којом располажете. У изгледу је сукоб око заједничких финансија. Могући су неспоразуми око приоритета јер за вас је свака куповина непотребно трошкарење у ситуацији која је ванредна. Ваш друштвени живот је у узлазној путањи, контактирају вас креативне особе које вас инспиришу.

Здравље

Не мењајте дан за ноћ.

Лав

Посао

Имате задатак да решите ситуацију с каквом се до сада нисте сусретали. Подршка вам стиже од претпостављених, али ви то доживљавате као притисак и претерано затрпавање послом који је у датим околностима немогуће обавити. Љутњом ометате оно што с лакоћом можете обавити.

Љубав

У породичном окружењу сте позитивни. Задовољни сте собом, из вас сија енергија романтике, као да сте изашли из неке бајке. Неки од вас су у овом периоду заиста заљубљени, а слободни су препуштени машти и ишчекивању радосног догађаја. Сачувајте мало хладне главе како се не бисте, до краја периода, разочарали.

Здравље

Проблеми са синусима.

Девица

Посао

Однос са сарадницима добија на интензитету јер нови начин комуникације иде у прилог онима који у реалном животу немају храбрости да се истакну. Радни амбијент се побољшава јер проналазите начин да се организујете. Истовремено, неке закулисне радње излазе на светлост дана. Да бисте избегли компликације, водите рачуна о томе коме шта причате.

Љубав

У кругу породице, све што кажете, окреће се против вас. Извесна је дискусија с вољеном особом, а ако не будете довољно стрпљиви, динамичан разговор прети да прерасте у жучну свађу која може да остави трајне последице. Повуците се на време.

Здравље

Болови у леђима.

Вага

Посао

Имате утисак да сте препуштени сами себи и да вас нико не подржава. Интензивирате комуникацију с особама које се налазе у иностранству, али још сте далеко од реализације. Све у свему, могуће су непријатности током овог периода, али ви ћете проћи без последица. Можда звучи невероватно, али за вас ће се, из свега, изродити нове прилике.

Љубав

У кући сте усредсређени на неке проблеме. Много времена проводите у покушајима да разговором разрешите све недоумице. Како год се поставите, комуникација не тече у оба смера, као да причате сами са собом. Могућа је озбиљна свађа коју ћете тешко избећи.

Здравље

Смањите унос слаткиша.

Прочитајте још: Четири хороскопска знака у марту чека велики ПОСЛОВНИ УСПЕХ: Овнови, очараћете све!

Шкорпија

Посао

Оптерећују вас страхови. Потребно је да успоставите равнотежу између захтева претпостављених и реалних могућности. Неповољан је период и за било какве односе с јавношћу. Ма шта да урадите, себе ћете представити на погрешан начин. Будите пажљиви у комуникацији, могући су неспоразуми, нарочито на местима где се о вама одлучује.

Љубав

Целокупна ситуација у ширем окружењу много утиче на атмосферу унутар вашег дома. Осетљиви сте на туђе лоше расположење па то може произвести пролазну напетост. До краја недеље тензија ће ослабити и хармонија се успоставља јер ћете се привићи на све.

Здравље

Више се крећите.

Стрелац

Посао

Ових дана очекујте неки документ, решење или одлуку претпостављених лица. Будите спремни на непријатности. Из неког разлога много тога не сагледавате на прави начин, изложени сте преварама и лошим намерама људи који су у прилици да одлучују о вама. Ако ових дана морате да донесете неку важну одлуку, покушајте да то пролонгирате и тако избегнете грешке.

Љубав

У кући вас мучи незадовољство, нешто није како треба. Колико год да сте сигурни у своје претпоставке, немате начина да их и докажете. Сумње навлаче тамни облак на поље ваше љубави па утеху можда потражите у тајним дописивањима са особом с којом је веза немогућа.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Јарац

Посао

Без обзира на све што се дешава око вас, ви сте током овог периода пуни енергије и виталности. Имате јак ауторитет и самопоуздање па с лакоћом утичете на околину. Можете добити признање, у знак мале пажње за уложен труд. Важна особа може покушати да утиче на вас али постајете свесни лоше намере. Неко из ужег окружења жели да вам се повери.

Љубав

Аспекти који описују ваш породични живот ових дана наговештавају пуну динамику у односу с ближњима, али истовремено и тешко решиве проблеме. Некима ће овај период донети озбиљне компликације у емотивним односима који трајно мењају начин функционисања партнерске везе.

Здравље

Чувајте се инфекције.

Водолија

Посао

Добијате све више задужења. Добар је тренутак да реорганизујете рад, било да се ради о личном пресабирању или прерасподели обавеза којом би део свог терета пребацили на особе с којима сарађујете. Без обзира на необичност и све тешкоће којима смо блокирани, за вас је ово одличан период за крупне потезе којима ћете себи обезбедити бољу будућност.

Љубав

У кући нема проблема, односи улазе у фазу у којој нема несугласица. Пуни сте позитивних вибрација па с лакоћом прелазите преко искушења која сте раније тешко превазилазили. Мала ренесанса доноси значајно пуњење батерија које ће вам бити потребно у наредном периоду.

Здравље

Нервозу умирите добрим штивом.

Рибе

Посао

Неопходно је да будете изузетно пажљиви како бисте избегли сваку могућу врсту агресије у вашем окружењу. Осим тога, чувајте се повреда. Интензивирање свих односа може бити презахтевно за вас, па и то може резултирати неконтролисаним изливом беса којем сте, ових дана, склони. Тензија долази из ваших страхова које све теже савладавате.

Љубав

Атмосфера у кући је таква да је свако усмерен на своје потребе. Прија вам близина породице јер сте свесни да сте, ових дана, једни другима најбољи пријатељи. Ипак, истовремено вас фрустрира целокупна ситуација јер због ње су отказани друштвени догађаји које сте дуго ишчекивали.

Здравље

Опрезно с лековима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas