· · Komentari: 0
astro

Četiri horoskopska znaka u martu čeka veliki POSLOVNI USPEH: Ovnovi, očaraćete sve!

Određeni horoskopski znaci imaće posebno sreće na poslu tokom marta meseca.

1645643588_woman-ga8c9caa90_1280.jpg
Foto: Pixabay

Ovan

Mars iz Vodolije vas gura napred, čiju enegiju vi fenomenalno koristite! Donosi vam nove projekte i nove izazove. Tu ćete pokazati svoj avanturistički duh. Kolektiv, posebno nadređeni, biće očarani vama. Velika podrška i pomoć moćnog čoveka neće izostati!

Bik

Velika sreća i lepa energija kruže vašom karijerom. Dobijate nove projekte i perfektno ih završavate. Nadređeni to vide i sledi vam konkretno unapređenje kao i povišica plate.

Pročitajte još: Evo u kom trenutku svaki od horoskopskih znakova shvati da je zaljubljen

Rak

Vama se otvaraju vrata uspeha. Kao nikad do sada puni ste samopuzdanja i sigurni ste u sebe. Sada kada vam se ukaže prilika zgrabite je i postanite vođa tima! Sada vam to zvuči neverovatno, samo je potrebno da oslušnete poslovnu energiju i da napravite veliki i sigurni prvi korak!

Ribe

Zvezde vam nameštaju idelnu kombinaciju kada je posao u pitanju. Dobićete ozbiljnu ponudu kroz potpuno novi projekat. Prihvatite je. Nemojte se plašiti jer zvezde stoje iza vas. Ako se pojavi problem nikako ne odustajte već potražite pomoć kolega.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.