Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 4. ДО 10. ФЕБРУАРА: Рибе, чувајте се СПЛЕТКИ на послу, а чак три знака могу да уплове у брак

Погледајте шта вам хороскоп "спрема" за наредну недељу

1707041795_60d68e1866a0991d096a6f48d699040bd3fc17d9.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ракове чекају свађе и сукоби око ситница, јер ће тврдоглаво стајати иза својих ставова. Близанци ће бити врло сналажљиви и комуникативни на послу, а Бикови самци ће упознати неког занимљивог.

Ован

Посао: Радићете пуно, али и постизати одличне резултате. Битно је да не претерујете јер колико год су ваше амбиције оствариве, неће проћи без уплитања конкуренције и завидних појединаца.

Љубав: Ако закључите да веза у коју сте недавно ушли пребрзо улази у воде озбиљног односа, нека вас то не преплаши. Препустите се осећањима и не дозволите да вам глас разума умањи задовољство. Брачне везе потресаће пролазна криза. Немојте толико да иритирате партнера.

Здравље: Здравље ће вас добро служити и бићете врло издржљиви, али имаћете осцилација у расположењима. У једном тренутку бићете весели, а у другом потонути у потонути у тескобу.

Најбољи дани: 4. фебруар

Најлошији дани: 7. фебруар

Бик

Посао: Концентрација ће вам бити у паду, расположење променљиво, а мотивација ће вам недостајати за захтевније интелектуалне напоре. Клоните се групних послова, уговарања нових и партнерских улагања. Но неки међу вама могли би и да напредују у отежаним околностина.

Љубав: Љубавни односи одисаће новим квалитетом и постојаношћу. Неке ће мањи проблеми и бриге још више зближити. Самци би у неком друштву могли да упознају особу која ће им се одмах свидети. Пазите само да комуникација не скрене у „погрешне воде“ и не испричате нешто о себи, што је боље прећутати.

Здравље: Добар Марсов утицај заслужан је за вашу издржљивост и виталност. У периоду сте кад можете много да радите. Повишен ниво енергија “тераће“ вас на више кретања и дружења.

Најбољи дани: 2. фебруар

Најлошији дани: 10. фебруар

Близанци

Посао: До изражаја ће доћи ваша сналажљивост и комуникативност, па ћете се спретно извлачити из најнепријатнијих ситуација. Ако се бавите јавним или креативним послом, дајте максимум од себе јер ово су дани кад можете засјати.

Љубав: Љубавна одвајања су извесна у односима који већ дуже време носе бреме проблема. Код оних у стабилним везама неће бити негативних промена. Потенцијалне животне тешкоће везане за финансије, посао или блиске људе још ће вас чвршће повезати.

Здравље: Бићете добро расположени и увек спремни на шалу и забаву. Ипак, живите уредније, омогућите себи што више окрепљујућег сна. Помно негујте своју осетљиву кожу лица и тела.

Најбољи дани: 9. фебруар

Најлошији дани: 5. фебруар

Рак

Посао: Успешно ћете решавати проблематику пореза, зајма и дуговања. Ваша познанства и везе помоћи ће вам да дођете до циљева. Планете вам омогућавају усавршавање или дошколовања у иностранству.

Љубав: На помолу су свађе и сукоби око ситница. Тврдоглаво ћете стајати иза својих ставова па ће партнер све теже подносити вашу пркосну нарав, стога порадите мало на свом понашању. Ако сте сами, могли бисте да уђете у проблемтичну везу у којој ће требати пуно обостране толеранције.

Здравље: Нека од техника опуштања или правилног дисања вратиће вам опште стање у нормалу и помоћи да надвладате стресне ситуације. Марс вам је још увек несклон па сте изложенији упалама и исцрпљењима.

Најбољи дани: 6. фебруар

Најлошији дани: 8. фебруар

Лав

Посао: Немојте се доводити у ситуацију да вам се накупи гомила обавеза. Покушајте што савесније да обављате своје дужности и задатке, јер је то једини начин да безболно прођете кроз ово кризно раздобље.

Љубав: Нисте довољно толерантни према вољеној особи и стално је критикујете. Покушајте да будете попустљивији и започнете дијалог који води помирењима. Пазите да се не уплетете у љубавни троугао, чиме можете да закомпликујете себи живот. Они у дужим везама могли би да се одлуче за брак.

Здравље: Осетљива подручја су вам кардиоваскуларни систем и срце. Битно је да сваки знак организма схватите озбиљно, консултујте се с лекаром, јер можда само треба да коригујете досадашњу терапију.

Најбољи дани: 4. фебруар

Најлошији дани: 9. фебруар

Девица

Посао: Пуни сте инспирације и ентузијазма па ћете одлучно кренути у акцију. Једни ће се одважити и шефу изложити своје замисли, други ће затражити повишицу, док ће трећи спремно покренути сопствени бизнис и у томе успети.

Љубав: У данима сте страсти и љубавне ватре. Наклоњени Марс и Венера одводе вас у загрљај врло темпераментне особе која ће вас освојити својим шармом. Брачне односе понеће налет романтике па ће успешно изгладити старе проблеме.

Здравље: Добра забава и изласци биће најбољи лек за вашу душу. Марс је на вашој страни па имате пуно енергије која вас чува од сезонских вироза и других болести. Чак и ако сте болесни, брзо ћете оздравити.

Најбољи дани: 7. фебруар

Најлошији дани: фебруар

Вага

Посао: Време је да почнете да убирате плодове свог минулог рада – криза је иза вас. Ваше идеје ће допрети до циља, што ће вам омогућити не само напредовање него и побољшање финансијске ситуације.

Љубав: Уместо да потискујете љутњу и разочараност партнеровим поступцима, одважите се и признајте му како се осећате, или једноставно пређите преко свега. Оно што може однос да подигне на виши ниво је ваша толеранција и смисао за уступке. Што више комуницирајте.

Здравље: Могуће су чешће промене незадовољства и осећај немира. Но чува вас повољни Марс који вам даје довољно енергије да се успешно носите са свим стресним ситуацијама.

Најбољи дани: 1. фебруар

Најлошији дани: 8. фебруар

Шкорпија

Посао: Мало тога ће вам полазити за руком и одустајаћете од пројеката на пола пута њихове реализације. Осећаћете непријатељство појединаца. Неке ће пратити проблеми и нерешене ситуације из прошлости.

Љубав: Отворени и искрени разговор с партнером показаће вам неке смернице којима ће се ваша веза даље кретати. Многи ће се верити или прионути на проширење породице. Пред самцима су нове прилике, па и изненадна заљубљеност у врло привлачну особу.

Здравље: Могли бисте да се жалите на психички умор који ће вас ометати у обављању свакодневних послова. Умараћете се брже него иначе, али добро расположење ћете ипак задржати.

Најбољи дани: 6. фебруар

Најлошији дани: 9. фебруар

Стрелац

Посао: Суочићете се с проблемима, рашчистити неразрешене ситуације и растерећено кренути напред. Можда сте се двоумили око једног новог посла и неизвесности коју доноси, али имате снаге за резове.

Љубав: Пуни сте самопоуздања и јаки на речима, што ће вам осигурати добар углед код супротног пола. Уживаћете у кокетирању, а неки би могли да се заљубе у духовиту и атрактивну особу. Брачни односи и везе биваће све бољи па ће мир и романтика царевати вашим интимним животом.

Здравље: Поново ћете се вратити омиљеној рекреацији или пронаћи испуњење кроз једну од техника медитације. Иако ћете психички бити осетљивији него иначе, ваша добра физичка форма чува вас од болести.

Најбољи дани: 4. фебруар

Најлошији дани: 7. фебруар

Јарац

Посао: Колеге и пословни партнери прихватаће ваше замисли. Договори ће се брзо постизати, уговори закључивати без сувишног натезања и надмудривања. Очекује вас и знатно финансијско побољшање.

Љубав: Венера у вашем знаку уноси позитивне промене па су многи пред великим емотивним одлукама, веридбом или браком. Самци ће се заљубити у неког врло елоквентног с којим ће моћи сатима да причају, а да не досаде једно другом.

Здравље: Брза храна и премало сна лоше су навике којих би, за своје добро, требало што пре да се решите. И надаље треба да се чувате претераног нервирања око свих и свега. Научите да се опустите уз добру књигу или филм.

Најбољи дани: 8. фебруар

Најлошији дани: 5. фебруар

Водолија

Посао: Практични резултати вашег рада и додатни послови учврстиће ваш положај. Иступаћете с добро осмишљеним идејама и ставовима. Неки ваши предлози узеће се у разматрање, а неки и остварити.

Љубав: Могућа је пролазна криза у вези, коју бисте могли да потенцирате својом љубормом и неповерењем. Ипак, комуникација вам је добро аспектирана па све неспоразуме можете решити отвореним разговором. Некима међу вама могла би у живот да се врати бивша љубав.

Здравље: Што се тиче здравља, најважније је да будете физички активнији. Не користите ауто за кратке релације јер до продавнице или града вам не треба, а тако ћете избећи стрес који вас прати у саобраћају.

Најбољи дани: 10. фебруар

Најлошији дани: 7. фебруар

Рибе

Посао: Чувајте се колега који пред вама глуме да сте им симпатични, а заправо вам раде иза леђа. Немојте се приклањати пословним клановима, будите у свему сами своји. Концентрација вам је у паду па припазите.

Љубав: Одушевиће вас особа која је ваша чиста супротност, али када је мало боље упознате, схватићете да имате доста тога заједничког. Ако сте у вези, не бавите се партнеровом прошлошћу него будућношћу. Време је да неке ствари заборавите.

Здравље: Здравије се храните и једите што више цитрусног воћа. Било какво кретање и шетње вишеструко ће вам користити. Ако је неко од укућана болестан, учинићете све да тој особи помогнете како би што пре оздравила.

Најбољи дани: 8. фебруар

Најлошији дани: 6. фебруар

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas