Oglas
· · Komentari: 0

NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 10. FEBRUARA: Ribe, čuvajte se SPLETKI na poslu, a čak tri znaka mogu da uplove u brak

Pogledajte šta vam horoskop "sprema" za narednu nedelju

1707041795_60d68e1866a0991d096a6f48d699040bd3fc17d9.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Rakove čekaju svađe i sukobi oko sitnica, jer će tvrdoglavo stajati iza svojih stavova. Blizanci će biti vrlo snalažljivi i komunikativni na poslu, a Bikovi samci će upoznati nekog zanimljivog.

Ovan

Posao: Radićete puno, ali i postizati odlične rezultate. Bitno je da ne preterujete jer koliko god su vaše ambicije ostvarive, neće proći bez uplitanja konkurencije i zavidnih pojedinaca.

LJubav: Ako zaključite da veza u koju ste nedavno ušli prebrzo ulazi u vode ozbiljnog odnosa, neka vas to ne preplaši. Prepustite se osećanjima i ne dozvolite da vam glas razuma umanji zadovoljstvo. Bračne veze potresaće prolazna kriza. Nemojte toliko da iritirate partnera.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti i bićete vrlo izdržljivi, ali imaćete oscilacija u raspoloženjima. U jednom trenutku bićete veseli, a u drugom potonuti u potonuti u teskobu.

Najbolji dani: 4. februar

Najlošiji dani: 7. februar

Bik

Posao: Koncentracija će vam biti u padu, raspoloženje promenljivo, a motivacija će vam nedostajati za zahtevnije intelektualne napore. Klonite se grupnih poslova, ugovaranja novih i partnerskih ulaganja. No neki među vama mogli bi i da napreduju u otežanim okolnostina.

LJubav: LJubavni odnosi odisaće novim kvalitetom i postojanošću. Neke će manji problemi i brige još više zbližiti. Samci bi u nekom društvu mogli da upoznaju osobu koja će im se odmah svideti. Pazite samo da komunikacija ne skrene u „pogrešne vode“ i ne ispričate nešto o sebi, što je bolje prećutati.

Zdravlje: Dobar Marsov uticaj zaslužan je za vašu izdržljivost i vitalnost. U periodu ste kad možete mnogo da radite. Povišen nivo energija “teraće“ vas na više kretanja i druženja.

Najbolji dani: 2. februar

Najlošiji dani: 10. februar

Blizanci

Posao: Do izražaja će doći vaša snalažljivost i komunikativnost, pa ćete se spretno izvlačiti iz najneprijatnijih situacija. Ako se bavite javnim ili kreativnim poslom, dajte maksimum od sebe jer ovo su dani kad možete zasjati.

LJubav: LJubavna odvajanja su izvesna u odnosima koji već duže vreme nose breme problema. Kod onih u stabilnim vezama neće biti negativnih promena. Potencijalne životne teškoće vezane za finansije, posao ili bliske ljude još će vas čvršće povezati.

Zdravlje: Bićete dobro raspoloženi i uvek spremni na šalu i zabavu. Ipak, živite urednije, omogućite sebi što više okrepljujućeg sna. Pomno negujte svoju osetljivu kožu lica i tela.

Najbolji dani: 9. februar

Najlošiji dani: 5. februar

Rak

Posao: Uspešno ćete rešavati problematiku poreza, zajma i dugovanja. Vaša poznanstva i veze pomoći će vam da dođete do ciljeva. Planete vam omogućavaju usavršavanje ili doškolovanja u inostranstvu.

LJubav: Na pomolu su svađe i sukobi oko sitnica. Tvrdoglavo ćete stajati iza svojih stavova pa će partner sve teže podnositi vašu prkosnu narav, stoga poradite malo na svom ponašanju. Ako ste sami, mogli biste da uđete u problemtičnu vezu u kojoj će trebati puno obostrane tolerancije.

Zdravlje: Neka od tehnika opuštanja ili pravilnog disanja vratiće vam opšte stanje u normalu i pomoći da nadvladate stresne situacije. Mars vam je još uvek nesklon pa ste izloženiji upalama i iscrpljenjima.

Najbolji dani: 6. februar

Najlošiji dani: 8. februar

Lav

Posao: Nemojte se dovoditi u situaciju da vam se nakupi gomila obaveza. Pokušajte što savesnije da obavljate svoje dužnosti i zadatke, jer je to jedini način da bezbolno prođete kroz ovo krizno razdoblje.

LJubav: Niste dovoljno tolerantni prema voljenoj osobi i stalno je kritikujete. Pokušajte da budete popustljiviji i započnete dijalog koji vodi pomirenjima. Pazite da se ne upletete u ljubavni trougao, čime možete da zakomplikujete sebi život. Oni u dužim vezama mogli bi da se odluče za brak.

Zdravlje: Osetljiva područja su vam kardiovaskularni sistem i srce. Bitno je da svaki znak organizma shvatite ozbiljno, konsultujte se s lekarom, jer možda samo treba da korigujete dosadašnju terapiju.

Najbolji dani: 4. februar

Najlošiji dani: 9. februar

Devica

Posao: Puni ste inspiracije i entuzijazma pa ćete odlučno krenuti u akciju. Jedni će se odvažiti i šefu izložiti svoje zamisli, drugi će zatražiti povišicu, dok će treći spremno pokrenuti sopstveni biznis i u tome uspeti.

LJubav: U danima ste strasti i ljubavne vatre. Naklonjeni Mars i Venera odvode vas u zagrljaj vrlo temperamentne osobe koja će vas osvojiti svojim šarmom. Bračne odnose poneće nalet romantike pa će uspešno izgladiti stare probleme.

Zdravlje: Dobra zabava i izlasci biće najbolji lek za vašu dušu. Mars je na vašoj strani pa imate puno energije koja vas čuva od sezonskih viroza i drugih bolesti. Čak i ako ste bolesni, brzo ćete ozdraviti.

Najbolji dani: 7. februar

Najlošiji dani: februar

Vaga

Posao: Vreme je da počnete da ubirate plodove svog minulog rada – kriza je iza vas. Vaše ideje će dopreti do cilja, što će vam omogućiti ne samo napredovanje nego i poboljšanje finansijske situacije.

LJubav: Umesto da potiskujete ljutnju i razočaranost partnerovim postupcima, odvažite se i priznajte mu kako se osećate, ili jednostavno pređite preko svega. Ono što može odnos da podigne na viši nivo je vaša tolerancija i smisao za ustupke. Što više komunicirajte.

Zdravlje: Moguće su češće promene nezadovoljstva i osećaj nemira. No čuva vas povoljni Mars koji vam daje dovoljno energije da se uspešno nosite sa svim stresnim situacijama.

Najbolji dani: 1. februar

Najlošiji dani: 8. februar

Škorpija

Posao: Malo toga će vam polaziti za rukom i odustajaćete od projekata na pola puta njihove realizacije. Osećaćete neprijateljstvo pojedinaca. Neke će pratiti problemi i nerešene situacije iz prošlosti.

LJubav: Otvoreni i iskreni razgovor s partnerom pokazaće vam neke smernice kojima će se vaša veza dalje kretati. Mnogi će se veriti ili prionuti na proširenje porodice. Pred samcima su nove prilike, pa i iznenadna zaljubljenost u vrlo privlačnu osobu.

Zdravlje: Mogli biste da se žalite na psihički umor koji će vas ometati u obavljanju svakodnevnih poslova. Umaraćete se brže nego inače, ali dobro raspoloženje ćete ipak zadržati.

Najbolji dani: 6. februar

Najlošiji dani: 9. februar

Strelac

Posao: Suočićete se s problemima, raščistiti nerazrešene situacije i rasterećeno krenuti napred. Možda ste se dvoumili oko jednog novog posla i neizvesnosti koju donosi, ali imate snage za rezove.

LJubav: Puni ste samopouzdanja i jaki na rečima, što će vam osigurati dobar ugled kod suprotnog pola. Uživaćete u koketiranju, a neki bi mogli da se zaljube u duhovitu i atraktivnu osobu. Bračni odnosi i veze bivaće sve bolji pa će mir i romantika carevati vašim intimnim životom.

Zdravlje: Ponovo ćete se vratiti omiljenoj rekreaciji ili pronaći ispunjenje kroz jednu od tehnika meditacije. Iako ćete psihički biti osetljiviji nego inače, vaša dobra fizička forma čuva vas od bolesti.

Najbolji dani: 4. februar

Najlošiji dani: 7. februar

Jarac

Posao: Kolege i poslovni partneri prihvataće vaše zamisli. Dogovori će se brzo postizati, ugovori zaključivati bez suvišnog natezanja i nadmudrivanja. Očekuje vas i znatno finansijsko poboljšanje.

LJubav: Venera u vašem znaku unosi pozitivne promene pa su mnogi pred velikim emotivnim odlukama, veridbom ili brakom. Samci će se zaljubiti u nekog vrlo elokventnog s kojim će moći satima da pričaju, a da ne dosade jedno drugom.

Zdravlje: Brza hrana i premalo sna loše su navike kojih bi, za svoje dobro, trebalo što pre da se rešite. I nadalje treba da se čuvate preteranog nerviranja oko svih i svega. Naučite da se opustite uz dobru knjigu ili film.

Najbolji dani: 8. februar

Najlošiji dani: 5. februar

Vodolija

Posao: Praktični rezultati vašeg rada i dodatni poslovi učvrstiće vaš položaj. Istupaćete s dobro osmišljenim idejama i stavovima. Neki vaši predlozi uzeće se u razmatranje, a neki i ostvariti.

LJubav: Moguća je prolazna kriza u vezi, koju biste mogli da potencirate svojom ljubormom i nepoverenjem. Ipak, komunikacija vam je dobro aspektirana pa sve nesporazume možete rešiti otvorenim razgovorom. Nekima među vama mogla bi u život da se vrati bivša ljubav.

Zdravlje: Što se tiče zdravlja, najvažnije je da budete fizički aktivniji. Ne koristite auto za kratke relacije jer do prodavnice ili grada vam ne treba, a tako ćete izbeći stres koji vas prati u saobraćaju.

Najbolji dani: 10. februar

Najlošiji dani: 7. februar

Ribe

Posao: Čuvajte se kolega koji pred vama glume da ste im simpatični, a zapravo vam rade iza leđa. Nemojte se priklanjati poslovnim klanovima, budite u svemu sami svoji. Koncentracija vam je u padu pa pripazite.

LJubav: Oduševiće vas osoba koja je vaša čista suprotnost, ali kada je malo bolje upoznate, shvatićete da imate dosta toga zajedničkog. Ako ste u vezi, ne bavite se partnerovom prošlošću nego budućnošću. Vreme je da neke stvari zaboravite.

Zdravlje: Zdravije se hranite i jedite što više citrusnog voća. Bilo kakvo kretanje i šetnje višestruko će vam koristiti. Ako je neko od ukućana bolestan, učinićete sve da toj osobi pomognete kako bi što pre ozdravila.

Najbolji dani: 8. februar

Najlošiji dani: 6. februar

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas