· · Коментари: 0
АСТРО

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 5. ДО 12. ДЕЦЕМБРА: Два знака чекају промене на послу, Шкорпије стрпљиво када је реч о љубави

Сазнајте шта недељни хороскоп предвиђа у наредној седмици на пољу посла, љубави и здравља.

1638698775_shutterstock_713072293.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Ован

Посао

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је то могуће. Не заборавите да тамо где је интерес у првом плану, нема места за емоције. Ако пронађете задовољство у раду, ослободићете се грча, а самим тим и непријатне потребе да нешто на брзину промените.

Љубав

Препуни сте емоција, толико да не знате шта бисте с њима. Кад немате где да је каналишете, почињете да преносите тензију на околину. На удару је вољена особа, а знате да немате разлога за то. Својим променљивим расположењем можете непотребно урушити стабилност везе.

Здравље

Чувајте се прехладе.

Прочитајте још: Ко воли до краја живота? ОВА 3 хороскопска знака УВЕК имају ОЗБИЉНЕ НАМЕРЕ

Бик

Посао

Ситуација на послу се мења, али ви остајете по страни. За вас је то окидач да вас обузму страхови и преиспитивање да ли сте нешто погрешили. Не брините, то што вас нико не прозива није рђав знак, напротив. За вас је добро што тренутно никоме не сметате. Ослоните се искључиво на своје способности и будите опрезни, очекују вас и потешкоће с ауторитетима.

Љубав

У центру пажње је партнер. Из неког разлога њему је, ових дана, потребна додатна подршка и ваша пажња. Од вас се очекује велика толеранција, а то вам не полази за руком. Вишак тензије утрошите на физичке активности, тиме ћете разбистрити мисли и успут смислити нову стратегију.

Здравље

Контролишите крвни притисак.

Близанци

Посао

Чека вас важна лекција у којој морате да савладате своје нестрпљење, једну од ваших главних особина која често ради против вас. Верујете у своје интелектуалне моћи, али исто тако морате бити свесни да је нереално да све мора бити готово сад и одмах. Велике амбиције могу бити заустављене неочекивано неповољном одлуком која вас деморалише.

Љубав

Осећате се као да сте под сталном контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Ових дана, свака превише озбиљна тема може да прерасте у отворен сукоб.

Здравље

Хроничан умор.

Рак

Посао

Променљиво расположење. Оптерећујете се мишљењима других људи док, истовремено, радите по својој вољи. Крајњи је час да се определите - или ћете играти како други свирају, или ћете игнорисати шта други људи говоре. Финансијска ситуација се стабилизује, уз то вам стиже и вест која вас може забринути. Ових дана се више одмарајте и будите умерени у свему.

Љубав

Незадовољство на љубавном плану прети да постане узрок озбиљног сукоба између вољене особе и вас. Прави узрок свега лежи у томе што сте, већ неко време, однос свели на дописивање и телефонске разговоре који су се стално завршавали неспоразумима. Будите стрпљивији.

Здравље

Алергије.

Лав

Посао

Приводите крају многе заостале послове којима сте се мучили неко време. Коначно се назире епилог нечега на чему сте дуго радили. Повољно је време и за истраживање и учење. Извесна је и могућност да вам стигне понуда да се прикључите некој организацији где бисте се у потпуности исказали јер ваша комуникативност и убедљивост за тај посао може бити драгоцена.

Љубав

Превише сте емотивно узнемирени па вам аспекти ових дана додатно отежавају да сачувате мир. Вољена особа вас, наизглед безазленим коментарима, додатно дестабилизује па то прети да прелије ионако већ напуњену чашу. Атмосфера јесте непријатна, али је и краткотрајна.

Здравље

Бронхитис.

Прочитајте још: ПЛАНЕТЕ ПРАВЕ ХАОС: Сатурн у квадрату са Ураном растура бракове, губе се послови, али ИМА НАДЕ

Девица

Посао

Повукли сте брзоплете потезе па сте се због тога нашли у привидно безизлазној ситуацији. Да бисте ублажили последице, добровољно преузмите одговорност и разрешите проблем. У вези тога вас очекује разговор током кога вам неће бити пријатно. Ипак, добићете нову шансу ако спремно поднесете критику и понудите логично објашњење.

Љубав

Уз више стрпљења могли бисте да решите емотивне проблеме са партнером, али не очекујте да вам он прочита мисли. Морате бити искрени, јасни и гласни. Било какво скраћено комуницирање и штуре поруке могу бити узроци неспоразума које ћете касније тешко разјаснити.

Здравље

Преконтролишите вид.

Вага

Посао

Добијате информацију која носи путоказ у ком смеру треба да се развија ваша каријера. Свесни сте да је пред вама напоран период на готово свим пољима. Пуни сте енергије и воље, а стрпљивост вас чини још јачим. Иако се од вас очекује да уложите додатни труд, ако будете истрајни, на крају ћете бити задовољни постигнутим резултатима.

Љубав

Главна тема у вашем љубавном животу, ових дана, су нечије лажи или прећуткивања. Неизвесност исхода може проузроковати велику непријатност због које ћете се осећати чак и болесно. Не пецајте се на сваку провокацију, савладајте страхове јер је новонастала криза пролазног карактера.

Здравље

Болови у ногама.

Шкорпија

Посао

Непромишљени сте па беспотребно компликујете односе с људима који су важни. Не намећите свој став јер неће проћи. Не коментаришите особе које нису присутне да се не бисте касније извињавали. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.

Љубав

Период почиње амбициозним плановима. Ловите сваку прилику не би ли сте поново наметнули своју доминацију вољеној особи. То вас може суочити с новим компликацијама у вашем односу. Ако томе не одолите, следи озбиљан конфликт. Не залећите се јер можете изаћи као губитник.

Здравље

Склоност повредама.

Стрелац

Посао

Финансијска питања су у првом плану јер су изостали резултати на које сте рачунали. Ово је период стагнације, па је за вас боље да се правовремено припремите. Стрпљење и упорност вам нису јача страна, а ових дана су неопходни. Не покушавајте да по сваку цену спроведете своје замисли у дело, погрешно је време за то.

Љубав

Ово је један од оних периода када вам се чини да је најбоље да се повучете. Прави разлог таквог расположења лежи у чињеници да вас мучи велика неодлучност због које не успевате да се определите и донесете праву одлуку којом бисте решили све љубавне недоумице.

Здравље

Појачана нервоза и несаница.

Јарац

Посао

Тражите начин како бисте оправдали разлоге због којих се налазите још увек на месту с кога су многи ваши сарадници одавно отишли. Труд ће бити награђен, али због претеране жеље да нешто истерате до краја резултат вам на крају постаје небитан. Ових дана, до вас долази важна вест која битно може да утиче на исход ваших пословних планова.

Љубав

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Здравље

Проблеми с варењем.

Водолија

Посао

Имате превише идеја како да унапредите свој живот, али ниједна није довољно јака да бисте се коначно одлучили. У том колебању пролази време, а у овом периоду је важно да схватите колико је тога већ пропуштено. Можда је неко присвојио ваш план и увелико га спровео у дело. Уколико имате неке недефинисане односе, време је да их разјасните.

Љубав

Размишљате о забави и путовањима. Мислима сте далеко од места боравка па би било пожељно да се сконцентришете, у противном, следи вам болан повратак у реалност. Расејани сте, није тренутак за било какве коначне одлуке, нарочито ако се односе на породичне или љубавне односе.

Здравље

Болови у костима.

Рибе

Посао

Стижу промене у чијој сте реализацији имали значајну улогу. Стрпљење вам, ових дана, није јача страна па су извесни тензија и нерасположење. Неопходно је да ствари задржите под контролом и обуздате темперамент, у супротном вам следе озбиљни стресови. Уколико се нађете у прилици да потпишете нека документа, будите опрезни јер вам се може поткрасти грешка.

Љубав

Окружени сте људима које привлачи ваша позитивна енергија. Због пристојне финансијске ситуације у могућности сте да за њих организујете забаву. У заносу доброг расположења може вам се догодити да заборавите на свог партнера и чињеницу ко је заиста увек на вашој страни.

Здравље

Чувајте грло.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.