Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ПЛАНЕТЕ ПРАВЕ ХАОС: Сатурн у квадрату са Ураном растура бракове, губе се послови, али ИМА НАДЕ

Сатурн - квадрат Уран! Контакт ове две планете веома често изазива катастрофе, природне или друштвене, и то увек изненада и без најаве – што доживљавамо као судбински преокрет на који не можемо да утичемо, нарочито ако нам свест, и лична и колективна, није довољно развијена...

1638369185_pjimage--54-.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб
Oglas

Тренутно је нешто шири апликациони квадрат Сатурн-Уран (лош аспект), а егзактан ће бити 24. 12. 2021. И до тада ће се осећати сваким даном све снажније и снажније.

Ако свест није довољно развијена, тада ћемо утицај спољашњих планета сигурно доживети као неконтролисану енергију која руши, и поготово ако појединац то посматра из визуре свог ега који би да има моћ да влада светом и природом, планетама и да контролише свет око себе. 

Уран жели да сруши све што је старо, лоше и прошло и да направи ново, било да се ради о психи или о сфери физичког и материјалног

Ако се ради о појединцима који нису прешли Сатурнов зид и границе, или такозвани праг свесности, тада енергије Урана раде у потпуном мраку свести. Али, како год човек или друштво живело или било организовано, таман били сви у пећинама, то свакако неће спречити Земљу да се окреће.

Отпор без смисла

Уран се тумачи ка доносилац новог, као и револуција или револуционарних открића и промена, али и као планета рушитељ и уништитељ, што јесте тачно, јер до промена, посебно не оних важних и револуционарних, не може без рушења. 

Прочитајте још: Које хороскопске знакове ће погодити ЉУБАВНА ЧАРОЛИЈА за празнике?

Сатурн у сваком облику представља зид (традиционалним астролозима је он и спољни зид и граница) и представља границу преко које се не иде (граница структуре персоналног ега), и Сатурн је увек тај који се супротставља спољњим силама, не дозвољавајући им да пређу границу и да уђу у човека или систем, са једином тежњом - да задржи постојеће стање као статус кво или непроменљиво. Сатурн просто не може да прихвати да су он и други психички једно.

Фото: Пиксабеј

Kонтакт Сатурна и Урана веома често изазива катастрофе, природне или друштвене, и то увек изненада и без најаве, и постоје периоди у животу и појединца и друштва (и развијених и неразвијених) када енергије спољашњих планета и колективног несвесног улазе у лични (прелазе границу Сатурна) простор (не ретко повређујући га) и када нас стављају пред искушење, али и пред нас саме, у покушају да пробуде нашу праву природу, излажући нас најневероватнијим искуствима. 

Сатурн и Уран аспекти нису лаки, а посебно не квадрат, и пориви за ослобађањем од окова и стега и излазак из пећине која је Сатурн, су прејаки. Жеља да се сруше стари и често склеротични начини живота доминира. Уран жели да сруши све што је старо, лоше и прошло и да направи ново, било да се ради о психи или о сфери физичког и материјалног, и углавном успева у томе. 

На личном нивоу обично, ако се појединац не супротставља, видимо унапређене и обновљене све вредности

Сатурнов порив да се изолује и задржи форму бива нападнут и срушен. Али, ако се позитивно употреби креативна снага Урана долази до великог напредовања и обнове, било да се ради о добром или лошем аспекту. 

Прекид са старим и настанак новог

Некад је лош аспект потребнији и кориснији од доброг. Догађа се да се идеја спроведе у дело. Догађа се храброст да се замишљено оствари. А узгред, и еру Риба је заменила је ера Водолије којом неприкосновено влада Уран (и ту је као сувладар победио Сатурна који је важио за владара Водолије). И видимо, на крају крајева, да се и вековни Сатурн све више и више појављује у новом руху. 

На личном нивоу обично, ако се појединац не супротставља, видимо унапређене и обновљене све вредности и све што је у значењу Сатурна у личном хороскопу.

Прочитајте још: Најгоре љубавнице хороскопа: Који знак је КРАЉИЦА ДРАМЕ, а ко изузетно љубоморан?

Често са контактом Урана и Сатурна имамо ефекат случајног догађаја и дешавања који зна да уздрма такозвану сигурност и стабилност која је у том моменту истинито привидна, и која се заснива на традицији и старим вредностима. 

Дешавају се губици и пропасти послова, проблеми са законом, готово сигурни прекиди веза и бракова, разне несреће... кроз које ради Уран, терајући и појединца и друштво да се мењају. Тачније, да се ослободе Сатурновских делова и да изађу ван зидова утврђења и да се идентификују са спољним светом.

У квадрату Сатурн – Уран долази до потпуног преиспитивања живота и овај контакт је најава могућности да се оствари психолошка зрелост (често називана као буђење свести).

Цео текст можете прочитати у штампаном издању Трећег ока

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas