· · Komentari: 0
ASTRO

Ko voli do kraja života? OVA 3 horoskopska znaka UVEK imaju OZBILJNE NAMERE

Oni teško poklanjaju srce , ali kada ga poklone to je do kraja života.

1638529046_shutterstock_597576464.jpg
Foto: Shutterstock

Ovi znakovi imaju tu jednu osobu koja im je obeležila ceo ljubavni život.

Ribe

Najsenzualniji i najemotivniji znak horoskopa. One srce, dušu i telo kada jednom poklone do je do kraja života. To su okeani emocija, ljubavi, poljubaca , dodira. Kada se veza prekine Ribe dugo ostaju u svom svetu mašte , i dalje su sa tim partnerom u svom imaginarnom svetu. I dalje osećaju svaki dodir, poljubac...

Pročitajte još: PLANETE PRAVE HAOS: Saturn u kvadratu sa Uranom rastura brakove, gube se poslovi, ali IMA NADE

Rak

LJubav, dom, partner i deca su sinonim za Raka. Oni svoj oklop godinama dograđuju i uvek se trude da bude što jači i čvršći. Kada se desi ljubav tada je taj oklop probijen. Tada oni postaju esencija ljubavi. Ne postoji Rak koji ne bi sve ali sve uradio za svoju ljubav! Kod njih je ljubav jednako dom, deca i partner. Rakovi samo na to "sveto trojstvo" pristaju. Jedno bez drugog ne može. Kada odnos pukne dugo, dugo im treba vremena da ga zaborave, povlače se u svoj okop i pate.

Jarac

Na prvi pogled ledene kraljice! Međutim, kada se toj kraljici otopi ledeni štit tada u stvari ona pokazuje svoju pravu dušu i ljubav. Od sva tri znaka Jarčevi su najemotivniji! To su osobe koje preteško pušatju ljubav i svoj život i kada je puste tada ne postoji "provera" ničega. Sve daju kao na tacni.Tada nestaje pragmatičan i surovo hladni Jarac. NJihova emotivna strana je toliko jaka a sa druge toliko slaba, krhka i nežna da jednom kada velika ljubav pukne neki Jarčevi ostaju sami do kraja života!

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.